親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

在官網只有ticket only (10% off for foreigner = W47000). 請問哪兒買平些? 另外, 有些巴士從弘大開出的, 是否官網那些? 其實只怕跟旅遊巴太少時間, 自己去方便嗎? 只怕回程企成1小時.

可否分享經驗?

thanks

珍珠宮

引用:在官網只有ticket+only+(10%+off+for+forei

原帖由 Littlepa 於 16-04-14 發表
在官網只有ticket only (10% off for foreigner = W47000). 請問哪兒買平些? 另外, 有些巴士從弘大開出的, ...
47000應該包埋入場喎

珍珠宮

引用:在官網只有ticket+only+(10%+off+for+forei

原帖由 Littlepa 於 16-04-14 發表
在官網只有ticket only (10% off for foreigner = W47000). 請問哪兒買平些? 另外, 有些巴士從弘大開出的, ...
我撘官網daesungtour巴士入東大門上車好方便。

別墅

引用:Quote:原帖由 Littlepa 於 16-04-14 發表在

原帖由 jojoplanet 於 16-04-15 發表
我撘官網daesungtour巴士入東大門上車好方便。
我見daesungtour有好多個上車點, 請問係咪邊個站上, 回程就要係返個個站落?

大宅

引用:Quote:原帖由 jojoplanet 於 16-04-15 發表

原帖由 hinhinbebe 於 16-04-16 發表
我見daesungtour有好多個上車點, 請問係咪邊個站上, 回程就要係返個個站落?

...
係唔係依架,如係我問過上車&落車地點可以不同

大宅

Littlepa 發表於 16-4-14 13:17
官網有寫邊區喺邊個地鐵站上落車,例如弘大喺4號出口0905上車回程就1830愛寶落車度上返車!早一日打熱線B00K位,上車比錢(利申:我未去過但暑假想用呢個方法同家人去)仲有47000已包車費同入場券同點對點上車B00K咗位就一定有位坐!

別墅

引用:Quote:原帖由 hinhinbebe 於 16-04-16 發表

原帖由 cutcut 於 16-04-16 發表
係唔係依架,如係我問過上車&落車地點可以不同
對電話應該係呢架, 唔該晒

珍珠宮

hinhinbebe 發表於 16-4-16 00:28

...

你去之前要打去BOOK, 你講你會係邊度上車同個名佢聽, 去到車站會有工作人員你比番個名佢報到因可能有D人報咗唔出現. 咁佢就會安排你上車, 上車時比錢, 你可以比錢時先選擇PACKAGE (SHUTTLE + 票)或只係SHUTTLE. 回程想係其他地點落車你要係EVERLAND個度站頭問個度既司機. 我就係東大門入EVERLAND, 但出時係明洞, 因為呢個站落有位淨.

別墅

引用:Quote:hinhinbebe 發表於 16-4-16 00:28 我

原帖由 jojoplanet 於 16-04-16 發表
你去之前要打去BOOK, 你講你會係邊度上車同個名佢聽, 去到車站會有工作人員你比番個名佢報到因可能有D人報 ...
唔該曬

請問大概幾點左右可返到明洞?

珍珠宮

hinhinbebe 發表於 16-4-16 12:01
唔該曬

請問大概幾點左右可返到明洞?

架車6點度開..好似1個鐘度就到啦...

別墅

引用:Quote:hinhinbebe 發表於 16-4-16 12:01 唔

架車6點度開..好似1個鐘度就到啦...
請問係咪要帶passport先可買此package?

珍珠宮

引用:Quote:原帖由+jojoplanet+於+16-04-16+發表

原帖由 hinhinbebe 於 16-04-16 發表
請問係咪要帶passport先可買此package?
佢無睇我passport ah

大宅

引用:Quote:hinhinbebe+發表於+16-4-16+00:28+我

你去之前要打去BOOK, 你講你會係邊度上車同個名佢聽, 去到車站會有工作人員你比番個名佢報到因可能有D人報 ...
請問用什麼語言book?

別墅

回覆:Everland 套票

我啱啱去完番。。。喺香港買埋門票,約$200。
去之前一日叫酒店幫手打電話去book巴士,上車俾錢,來回好似入won $12000。

大宅

回覆:Everland 套票

我上次就Freedtour 買ticket, 包車9去10返,成11點先返到明洞
但包車仲貴過ticket
不過4個女人帶住4小,我地覺得值

親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

珍珠宮

引用:Quote:原帖由+jojoplanet+於+16-04-16+發表

原帖由 cyy828 於 16-04-16 發表
請問用什麼語言book?
英文

大宅

請問大約幾點到樂園, 如坐六時車回程, 夠時間玩嗎? (6 & 9 YRS OLD). 主耍想看ZOO, 及玩不太激的GAMES. 因聽說有FIREWORK, 不知是否值得留至晚上.

THANKS A LOT!

別墅

Littlepa 發表於 16-4-18 12:45
請問大約幾點到樂園, 如坐六時車回程, 夠時間玩嗎? (6 & 9 YRS OLD). 主耍想看ZOO, 及玩不太激的GAMES. 因 ...
我都想知?因我又是6歲數 9歲, THX~

男爵府

HippoStore 發表於 16-4-16 23:08
我上次就Freedtour 買ticket, 包車9去10返,成11點先返到明洞
但包車仲貴過ticket
不過4個女人帶住4小,我 ...

你好,想問包車來回幾多錢,幾多人車?

信是有緣

大宅

引用:Quote:HippoStore+發表於+16-4-16+23:08+我

原帖由 sang@yee... 於 16-05-02 發表
你好,想問包車來回幾多錢,幾多人車?
我包左2個司機,2架都連司機係12人

1) 劉生,香港人,去愛寶樂園
W250,000 10 hours, 但佢去rail bike 就w300,000

2)遲生,台灣人,去rail bike and 南怡
W250,000 先岩

親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

首頁

尾頁

跳至