婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

大宅

自從上次同個賤人嘈交(我話再係咁, 我同c6實離婚), 佢話唔反對我同c6離婚, 咁c6冇理佢..點知, 係呢幾個星期, 佢日日都問c6, 我係咪會同c6離婚, 雖然c6已經同佢講話唔會同我離婚, 因為佢仲好愛我同2個仔..但個賤人就日日係咁問, 又話我話離又唔離...都痴q線...佢仲要已經將c6以前住果間房重新整理, 叫c6 anytime可以返去住...

真係邊有99好似你咁賤..又叫c6放心, 如果離婚, 佢會幫佢湊BB, 你都short, 有冇問過我, 如果我攞唔到撫養權, 我至多一拍兩散, 你咪洗旨要掂我2個仔..

仲有, 你唔好再係度強調2個孫因為係姓x(c6個姓), 就一定要跟你, 我話你知, 我同佢地改跟我姓都仲得呀...

坦白講, 你點都係佢呀媽, 一路以來, 就算我點唔鍾意你, 我都唔會想你死..但係而家, 我真係好想你快d死, 我都覺得自己好黑心, 但冇計, 你唔死你就會攪好多野出來,..你痴線, 顛架你....死八婆!!!!

翡翠宮

畀面勳章

樓主,你要小心處理和丈夫的關係,有個咁既99,難保有一日佢被人洗腦洗得多,對你態度大變。

男爵府

嘩~你你奶奶真係同你老公洗腦,你真係小心d好呀!

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

小心呀~!你c6遲早中招..開頭我c6都聽晒我99話架..而家知道左我99d野..都唔會事事幫佢

大宅

點解d奶奶咁鍾意叫人離婚? 我夫家果位都係咁叫大伯同大嫂離婚..講完仲嘻嘻咁..我有d擔心有一日佢唔鍾意我,會叫老公同我離婚

男爵府

咁恐怖 邊有人想兩個孫响單親家庭長大 你唔好因為佢同c6反面,應該同c6感情更加好,激死佢:;pppp:

男爵府

邊有咁黑心既99,想自己個仔冇老婆,d孫冇阿媽....

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

樓主個99確係賤中之賤!我諗佢唔會咁易收手,實行要搞到你地離婚先安落!
你小心d你老公,佢日日俾佢阿媽咁樣洗腦法,加上你99又成日專登做/講d野出黎激你想"加速"你快d離婚,再咁落去遲早你老公真係中晒計呀~

複式洋房

原文章由 boganwan 於 08-10-20 16:03 發表
咁恐怖 邊有人想兩個孫响單親家庭長大 你唔好因為佢同c6反面,應該同c6感情更加好,激死佢:;pppp:

[講得好]

子爵府

原文章由 tokwawan 於 08-10-20 14:56 發表
自從上次同個賤人嘈交(我話再係咁, 我同c6實離婚), 佢話唔反對我同c6離婚, 咁c6冇理佢..點知, 係呢幾個星期, 佢日日都問c6, 我係咪會同c6離婚, 雖然c6已經同佢講話唔會同我離婚, 因為佢仲好愛我同2個仔..但個賤人就 ...

妳隻99真係越來越過份喎!!! 妳真係要同c6坐底慢慢平心靜氣咁傾吓呀!!! 唔好同c6硬碰呀...要比佢知道係99想攪事!!! 仲有呀一定要喺99面前好恩愛呀!!! 唔係個賤99就會好開心架喇!!!

男爵府

原文章由 elkykit 於 08-10-20 20:27 發表

妳隻99真係越來越過份喎!!! 妳真係要同c6坐底慢慢平心靜氣咁傾吓呀!!! 唔好同c6硬碰呀...要比佢知道係99想攪事!!! 仲有呀一定要喺99面前好恩愛呀!!! 唔係個賤99就會好開心架喇!!! ...

係呀, 千祈唔好俾你99同你C6洗腦, 要諗下辦法激死條賤嘢, 咪等佢為害人間.

複式洋房

唔只要扮恩愛,係直情,對c6好好好好,等佢感受到你對佢o既愛係超過佢阿媽百倍,佢就會覺得老婆係幾咁重要,我都同99唔妥,佢都講過屢似呢種說話,好彩我c6唔show佢,

大宅

最緊要你老公知道你99d衰野咁咪得囉...
不過就算你99幾衰都好喇,都唔好成日喺老公面前話佢,因為好多男人都怕煩,亦都唔鐘意自己老婆成日講阿媽壞話...

珍珠宮

趣教勳章 畀面勳章 貢獻勳章 大廚勳章 遊學勳章 冬日勳章 春季勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 月餅勳章 開心吸收勳章

tokwawan, don't feel too upset la !~~ If you want to make yourself happy, you can ~~ add oil ~~ as I remember your younger son is still a few months, it is easy to feel blue ga ~~ all the best !!
Please do not quote any information posted by fungwongphie.
不誠實使用電腦會構成罪行,切勿以身試法。
何謂不誠實使用電腦??

禁止訪問

BK Milk勳章

大宅

對你 c6 好 D, 多D體談諒佢, 絕口唔好提佢亞媽, 久而久之佢會覺得佢亞媽好煩, 自己會丙佢架勒, 亦會慢慢同佢亞媽小D聯絡... 到時後悔的會係佢亞媽... 如果你而家同佢亞媽鬧法咁去煩你 C6, 佢會覺得你唔夠體諒佢, 到時蝕就會係你勒。

大宅

樓主 你鬧得好好
簡直鬧出晒我ge心聲
我地都要爭氣 唔好俾d死8婆係到搞搞震

珍珠宮

趣教勳章 畀面勳章 貢獻勳章 大廚勳章 遊學勳章 冬日勳章 春季勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 月餅勳章 開心吸收勳章

Now 4 la ~~

原文章由 hv245 於 08-10-22 10:24 發表
tokwawan, 同你老公講, 依家証明唔係你嘅問題喇. 你99根本有心,以前攪事, 依家講到出口要我地離婚.

跟住, 你話以後你都唔出聲,希望你老公唔好再受你99影響,唔好再迫你同一個日日催你地兩公婆離婚的人相處 (盞煩), 你地一家口好好生活就夠喇.
Please do not quote any information posted by fungwongphie.
不誠實使用電腦會構成罪行,切勿以身試法。
何謂不誠實使用電腦??

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

頂...乜d 99咁鐘意搞到人地分家先安落..
我99又係咁...

別墅

我99又係咁!不過佢奸d,人前人後2個人,我都好想佢快d仙遊!佢哋班卜X,係想見到我哋唔開心,佢哋就最happy, dun fall into their trap ar...

首頁

尾頁

跳至