跳至

首頁

尾頁

別墅

好煩好煩好煩呀!!

生咗阿B後, 身體有幾個部位就發大了. 麒麟臂--豪華臀--Eason髀,都唔係該大就大, 該細就細! 點樣先可以好似以前咁?

大宅

我生完bb4個月已經完全回復以往身形,體重同未生之前一樣102磅,完全無時間做運動,食仲食得多過之前,可能係因為餵人奶會瘦掛,不過.....唉!餵人奶餵到大細胸, ,有無人好似我咁!我都唔知點搞好

大宅

我個肚鬆了,真是好難喊

別墅

其實我個仔又成日要人抱, 我已經算係做咗好多運動架啦. 而且又成日唔夠訓! 食量又同生之前差唔多.. 都唔知點解唔瘦?! 仲重咗十幾磅添!!

伯爵府

我都係瘦唔返,所以兩星期前,朋友介紹我去一間美容院做機(m6).有d進展(average $108/35 mins),我都唔係好捨得,但鬼叫自己懶,唔做運動

大宅

我生完5個幾月都仲有8磅未減到. 但望落似仲有廿磅囉...可能D肉鬆哂啦....好惨

大宅

原文章由 kimmeiko 於 08-11-9 22:10 發表
其實我個仔又成日要人抱, 我已經算係做咗好多運動架啦. 而且又成日唔夠訓! 食量又同生之前差唔多.. 都唔知點解唔瘦?! 仲重咗十幾磅添!!

你好好啦...我仲有廿幾磅呀

大宅

原文章由 SKB 於 08-11-9 23:47 發表
我都係瘦唔返,所以兩星期前,朋友介紹我去一間美容院做機(m6).有d進展(average $108/35 mins),我都唔係好捨得,但鬼叫自己懶,唔做運動

部機ok架...我嗰時未有bb時,曾經join過真係收到身型架!!
為咗靚吾緊要啦...你要加油!!!
但係你邊度做呀??可否介紹下!!

複式洋房

唔使愁, 有仲有30磅, 我老公已經叫我做大笨象喇
仲話如果我減到30磅, 會送駕車俾我喎
不過, 仲餵緊奶, 都唔知點減

原文章由 babykit 於 08-11-10 12:06 發表

你好好啦...我仲有廿幾磅呀

大宅

好媽媽勳章

我個b3個月大, 我就開始去做m6機. 其實生完都唔係好肥 (佗仔時比未有bb時多左20lbs) , 不過個肚皮就 (最勁果時有42").... li次係我人生第一次去美容院減肥. 做左約7次就回復返未有bb的身型. 因個plan係做30次, 所以而家keep住做, slim 過做女果時 . 我冇節食, 因唔想影響人奶質素. 得閑玩下wii fit咁law. 又要返工, 又要泵奶, 又要倍亞b玩. 真係冇時間出街做運動.

all mama add oil!

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

人地話餵人奶就會瘦, 我都餵左4個半月啦, 點解都唔瘦架???
距離我未生亞仔果陣仲有15磅呀.....點算??
全部都積哂喺個肚腩度~~好肉酸呀!!
以前d裙全部都著唔落.... 唉.....

大宅

我有左囡囡五個月時,我重左12磅,醫生話我重得太快,叫我食少d野,我聽佢話,因為我好驚生完之後收唔到身,就日日計住自己食左幾多卡路里,所以到生bb個陣到係重左22-23磅左右,生完第二日上磅都已經無左11磅,過多一星期再少多7磅,跟住個5磅要4個月後先正式無晒

別墅

你地就好啦...

我磅數輕左但係體型冇變過...

陀吱吱果陣,,吱吱整寞左我最後果對胸骨同盤骨...

而家就算瘦左都著唔返未生果時d牛仔裙...
多d黎睇我同對寶貝ge blog丫*
http://hk.myblog.yahoo.com/babewings0301/

複式洋房

哇, 咁有效, 你係邊度做? 幾錢? 我以前做過g5, 覺得都係差唔多. 咁係咪要做得好密架?

原文章由 cheungone 於 08-11-10 19:05 發表
我個b3個月大, 我就開始去做m6機. 其實生完都唔係好肥 (佗仔時比未有bb時多左20lbs) , 不過個肚皮就 (最勁果時有42").... li次係我人生第一次去美容院減肥. 做左約7次就回復返未有bb的身型. 因個plan係做30次, ...

大宅

好媽媽勳章

回覆 #1 bb628 的文章

LI D 野因人而異. 我冇做過g5呀. 係邊度做同幾錢我會pm話你知. 如果做密d當然會快d見效啦. 建議每星期最少做2次.

別墅

好媽媽勳章

原文章由 cheungone 於 08-11-11 19:27 發表
LI D 野因人而異. 我冇做過g5呀. 係邊度做同幾錢我會pm話你知. 如果做密d當然會快d見效啦. 建議每星期最少做2次.

我都要, 唔該PM比我Thanks....

別墅

原文章由 cheungone 於 08-11-11 19:27 發表

Pls also pm to me. Thanks!!

伯爵府

回覆 #17 kimmeiko 的文章

已pm katiemunmun and kimmeiko

洋房

修身呢個問題真係好頭痛....
因為我自己本身好鬼鐘意食野..
不過宜家嘗試介緊澱粉質...又好似有D野睇囉..
其實都係做運動係最好...聽我d客講做像yoga幾好...planet yoga價錢都reasonable
講到尾自己都係懶個d!!!!都冇時間做!!!!

別墅

好媽媽勳章

原文章由 SKB 於 08-11-13 14:29 發表
已pm katiemunmun and kimmeiko

Hi SKB

收到啦, 唔該晒:)

首頁

尾頁

跳至