夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

別墅

你地C6有無係咁,鬧親交都話要離婚,叫我比反啲錢佢!(因為錢儲在我到)
一年已講3次!係咪已經不再愛我了

大宅

反啲錢佢?? 咁講野架!! 有冇小朋友?

子爵府

畀面勳章

愛唔愛得佢先知,你咪由得佢囉。。橫掂啲錢响你度。。

男爵府

鬧親交都話要離婚<----估計閙交火遮眼,一時沖口而出咁講。

如果冇閙交之下,又冇講離婚, 即係感情冇變。

以後避免閙交囉 !

男爵府

回覆:C6成日話離婚

男人大丈夫夠膽講吾夠膽做?你叫佢夠膽一次一同上律師樓九掂佢,吾好係度大我豈有此你?

wcpcelia    發表於 16-9-2 15:52
Jolin_Yuen    發表於 16-9-2 12:34

大宅

Lily123456 發表於 16-9-1 14:55
你地C6有無係咁,鬧親交都話要離婚,叫我比反啲錢佢!(因為錢儲在我到)
一年已講3次!係咪已經不再愛我了 ...

我個結婚5年,誁左4次,5月話決定要離婚

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

點解唔諗下為咩嘈交先?

別墅

引用:反啲錢佢??+咁講野架!!+有冇小朋友?

原帖由 rhodo 於 16-09-01 發表
反啲錢佢?? 咁講野架!! 有冇小朋友?
有!兩歲一個!我係ftm

男爵府

大廚勳章

Lily123456 發表於 16-9-1 14:55
一年已講3次!係咪已經不再愛我了 ...

有呀,到最後咪真係離婚囉,一個男人成日將離婚放係嘴邊,完全無尊重過個老婆,無尊重過段婚姻,無尊重過外家父母,無尊重過自己既小朋友,咁既男人成日用離婚去威脅對方,我作為女人絕對無法容忍,已經比左好多次機會他叫他唔好成日講離婚,講得離婚姐係對你可有可無,一個咁垃圾既男人唔通仲要忍他?所以成全他先係對大家既出路

男爵府

大廚勳章

babychuc 發表於 16-9-1 16:04

男人講得出離婚,仲要唔止一次就最好成全他

男爵府

大廚勳章

cy101 發表於 16-9-1 16:04
點解唔諗下為咩嘈交先?

任何原因都唔應該用離婚威脅,呢個係誠信,婚姻係需要磨合,唔係開口埋口就嗌離婚

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

IceCream12 發表於 16-9-1 16:24
任何原因都唔應該用離婚威脅,呢個係誠信,婚姻係需要磨合,唔係開口埋口就嗌離婚
...
所以就要探討咩根源先囉! 男人係唔啱, 但都要搵出原因治本!

大宅

回覆樓主:

成日都講,當伛唱歌

侯爵府

2018復活節勳章 畀面勳章

回覆樓主:

我覺得火遮眼唔係大晒,無論係男方定女方,分手離婚呢啲點都唔講得。所以我地嘈到幾甘都好,冇講過呢啲字眼。

別墅

引用:鬧親交都話要離婚<----估計閙交火遮眼,一時

原帖由 cedarcone 於 16-09-01 發表
鬧親交都話要離婚
無鬧就無講!仲懶好!

別墅

引用:鬧親交都話要離婚<----估計閙交火遮眼,一時

原帖由 cedarcone 於 16-09-01 發表
鬧親交都話要離婚
無鬧就無講!仲懶好

別墅

引用:點解唔諗下為咩嘈交先?+

原帖由 cy101 於 16-09-01 發表
點解唔諗下為咩嘈交先?
我都知係我錯先,因為我幫一個佢好憎嘅人比咗啲錢,呢個人係我99!

大宅

回覆 Lily123456 的帖子

因乜都好, 唔係一次半次衝口而出, 做男人做到咁, 仲要有小朋友, 咁唔成熟, 不要也罷!不過咁,為左小朋友,佢又未至於打你(應該冇吧?),我會寧教人打仔莫教人分妻,佢唔成熟就睇你願唔願意俾時間佢,有可能一世都唔成熟。我自己既底線係出手必走,你出口術我會懶得同你嘈囉,佢呢種情況可能頭兩次會同佢理論下,之後再聽到都當佢唱歌了!

男爵府

鬧交還鬧交, 開口埋口就話離婚確實反感!

我會認真問佢係咪先! 唔係下次請不要再咁講.

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

babychuc 發表於 16-9-1 16:04

冇100都有幾十次

首頁

尾頁

跳至