潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

請問有冇mami有 L'occitane- VIP?
同埋係唔係已家做緊 VIP sales?
可唔可以借VIP一用?
我想買hand-cream因為隻手就黎dry到爛 la..

珊瑚宮

畀面勳章

原文章由 sasa00 於 08-11-18 17:00 發表
請問有冇mami有 L'occitane- VIP?
同埋係唔係已家做緊 VIP sales?
可唔可以借VIP一用?
我想買hand-cream因為隻手就黎dry到爛 la..

L'occitane- VIP 係要卡主親身簽名 gar bor !
同埋都唔係平好多 ! 指定Box-set 好似係平85折

複式洋房

唉...我隻爛手要用呢隻hand cream先有用...慘..~

原文章由 小可愛11 於 08-11-18 17:27 發表

L'occitane- VIP 係要卡主親身簽名 gar bor !
同埋都唔係平好多 ! 指定Box-set 好似係平85折

複式洋房

請問佢地隻金菊MASK好用嗎?

珊瑚宮

畀面勳章

原文章由 lam1207 於 08-11-20 20:15 發表
請問佢地隻金菊MASK好用嗎?

Very Good !
I already changed to use the whole line - from Cleanser ... Toner .... Face Cream ... Eye Cream ... Serum ..... 2-way foundation ...

伯爵府

L'occitane- VIP 係要卡主親身簽名 - no need wor 我尋日先買完, 搵5到張咭

珊瑚宮

畀面勳章

原文章由 dorchiu 於 08-11-21 09:55 發表
L'occitane- VIP 係要卡主親身簽名 - no need wor 我尋日先買完, 搵5到張咭

我琴日都買完野, 都問過 sales 姐姐, 佢話普通買野儲分, 講得出個登記電話 number 都可以, 但如果換 coupon 就一定要有卡同會員簽名

水晶宮

蠟菊果一條 line 真係好好用

大宅

請問 VIP 會有多少 discount??

大宅

VIP 15%

[ 本文章最後由 yan_man 於 08-11-21 13:20 編輯 ]

大宅

20-23
VIP 15%

NO:1026554(Ms.YIU)

[ 本文章最後由 yan_man 於 08-11-21 13:19 編輯 ]

複式洋房

正..等我今晚去掃貨先...!

大宅

原文章由 sasa00 於 08-11-21 13:20 發表
正..等我今晚去掃貨先...!

佢有好多set 都好抵,有問題pm我la

水晶宮

join 佢個 vip 都幾好架, 平時買野儲分, 年尾可以換 cash coupon, 好過其他牌子啊
唔覺唔覺 都儲左 44分了~~

大宅

i go there today
15% off only on the gift box set

i buy the Shea Butter Big Box Set ($6xx)
and the Shea Butter Small Box Set ($1xx)
finally got a free gift~~

my hands very dry
so i am using the Shea Butter Hand Cream
very good!!!
thick enough!

禁止訪問

複式洋房

上個禮拜去諗住掃貨, 點知整佐個牌出黎話VIP買野一定要show card..

複式洋房

回覆 #8 thunder_bunny 的文章

thunder_bunny,

請問蠟菊果一條 line 有乜野好介紹呀??

請分享下啦! ! !

謝謝 !

水晶宮

原文章由 堯堯豬媽 於 08-11-21 19:32 發表
有無用過佢D香水??long lasting嗎???
之前有topic話檸蜜味好正??有無好介紹??

香水唔算 keep 得太耐
著著通通

新出既jasmine 都唔錯, 幾清新
似 英國既 woods of windsor 出既jasmine 香水
不過又係唔夠人地keep 得耐

原文章由 lth 於 08-11-24 17:26 發表
thunder_bunny,

請問蠟菊果一條 line 有乜野好介紹呀??
請分享下啦! ! !
謝謝 !

我用既都係skincare

very precious cream ~ 好正的 night cream (呢個我第一樣試用蠟菊既product, 試過你就會好想試埋其他蠟菊products)
用少少份量就夠, 雖然好杰既 cream, 不過又好快吸收, 用完瞓醒係唔會成面油

eye cream ~ 唔會起油脂粒

防曬lotion ~ 幾好的, 不過貴囉~~

美白精華 ~ 夏天成日曬, 一直用住佢, 用完一支, 依家都白返喇

洗面泡 ~ 唔錯, 一git 出黎就係泡, 唔使再起左泡先用, 好方便

抗皺精華油 ~ 岩岩10月先出架, 都係果d function 啦, 減淡細紋..... 每晚幾滴, 暫時覺得幾潤下

l'occitane 佢好興每個月都 promote 唔同系列既產品, 多數都係有新野出咁啦, 而promotion 其間送既 gift 都係同系列的, 所以撞岩佢 promote 蠟菊, 果set gift 就正喇, 有晒大部份既 products, 而且size 唔會一包包果d 咁小兒科架, 都叫 mini size 架, 咁就可以試多幾種囉~~

[ 本文章最後由 thunder_bunny 於 08-11-25 10:30 編輯 ]

複式洋房

回覆 #19 thunder_bunny 的文章

Thanks for your share!!!

首頁

尾頁

跳至