美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

有冇CWB做 facial 嘅地方介紹? Thank you!!

大宅

我做開facial個間响causeway bay,遂次比$,手摯好好,我而家做緊RF 熱能facial,其他facial 有slim light6.9,bio, 鑽石磨皮,......等等,同樣價錢$380,可試下(包埋針清.修眉.按膊....)

禁止訪問

複式洋房

原文章由 leonlovefaf 於 08-11-30 18:30 發表
我做開facial個間响causeway bay,遂次比$,手摯好好,我而家做緊RF 熱能facial,其他facial 有slim light6.9,bio, 鑽石磨皮,......等等,同樣價錢$380,可試下(包埋針清.修眉.按膊....) ...

Im interest , where ? Thanks..

民房

CWB做 facial 嘅地方

我做緊的地方超乾淨,舒服,有茶點招待, 價錢有貴有不貴, 由你自已決定既, 好似近幾天在頭條日報有賣廣告是"伸出援手" 等字眼..
你可以去試做吓..感受那種不需入會也有那種服務!
銅鑼灣世貿中心14樓.. 名叫...ph...

禁止訪問

複式洋房

有無諗過自己在家中做facial?

方便,快捷.

禁止訪問

複式洋房

認同去美容院同自己在家做的分別是可以享受一個自己休息的時間同舒服的按摩. 但在家可隨時隨地做,急救式,不求人,最緊要慳時間,同日日做亦很經濟.

民房

原文章由 alcusmama 於 08-11-28 11:53 發表
有冇CWB做 facial 嘅地方介紹? Thank you!!

我介紹個專業美容師比妳,佢都係銅羅灣有帮人做facial,手勢非常好,最緊要唔hard sell.又唔需要迫你開course!我知道佢係freelance,所以一定要by appointmemt.妳有興趣,可以俾佢的聯絡電話,email 比妳!

禁止訪問

大宅

leonlovefaf,
can you please pm the info to me, thanks!

大宅

I want to know too, pls kindly to PM to me, thanks

民房

原文章由 BLuMame 於 08-12-15 15:38 發表
I want to know too, pls kindly to PM to me, thanks

I give you her email address & you can contact her![email protected]

大宅

好耐無上黎BK,sorry sorry,原來好多媽咪pm問我攞資料,己pm左大家facial 資料la~~check check la~~

原文章由 fandy_vv 於 08-12-15 15:17 發表
leonlovefaf,
can you please pm the info to me, thanks!

複式洋房

原文章由 leonlovefaf 於 08-11-30 18:30 發表
我做開facial個間响causeway bay,遂次比$,手摯好好,我而家做緊RF 熱能facial,其他facial 有slim light6.9,bio, 鑽石磨皮,......等等,同樣價錢$380,可試下(包埋針清.修眉.按膊....) ...

leonlovefaf
Pls PM me also. many thanks!

複式洋房

回覆 #2 leonlovefaf 的文章

Please pm me the details. Many thanks.

民房

回覆 #16 leonlovefaf 的文章

Can you pm me the facial address &
contact tel no ? Thanks

複式洋房

我做開果間唔駛買好多次3次做完先再買,保濕百幾蚊,又有rf同今期more講果隻胎盤精華微針都有得做都係$4xx次,係細舖黎ga,我做左成年喇手勢同環境都幾好,最好就係唔駛買咁多,唔駛驚執笠
原文章由 alcusmama 於 08-11-28 11:53 發表

子爵府

陪月勳章

我做開嗰間喺Sogo後面, 最基本嗰隻百零蚊, 唔hard sell, 要開course(十次)

首頁

尾頁

跳至