潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

喺11月2號落了$1000訂了一個手袋,初初就話約十二日有貨,跟住等到12日之後,再問佢有冇貨嘅時候,佢就答等一等,跟住再過多幾日再問佢,話畀我知幾時有貨,但完全冇回應,直接不停係咁whatsapp佢,過左幾日後,佢先whatapp 話運緊來,叫我等到上星期六,我話只等到上星期六,否則退款。

跟住我打比佢幾次,不接電話,最後叫我等到今日才可過數退訂,又話不在港。今午已whatapp提佢過數,佢話今日會,但今晚8:00前仍未有,我跟住打電話又cut線,我whatsapp話再吾比返訂我,我會話報警,跟住佢先 即刻退返錢畀我,所以你哋千祈唔好幫襯呢間鋪頭,因為呢一間真係不知所謂嘅代購!浪費了我的時間!

男爵府

回覆:一間不知所謂的代購Iki

剛剛仲想買對鞋Tim

大宅

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

睇啱左野,仲想買

伯爵府

回覆:一間不知所謂的代購Iki

真差

伯爵府

Too bad

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

珍珠宮

認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章

其實網上同搵代購買嘢,都係想快d有,如果要等咁耐,一嚟個購物衝動已經過咗,二嚟已經周街都著,好冇癮!

別墅

回覆:tsc 的帖子

你都好 有得追。我之前嗰間聲稱喺法國。收貨後個袋有嚴重摺痕 個塵袋有明顕污漬同頭髪。佢5回pm 想追都難!超😡

男爵府

tsc 發表於 16-11-30 21:37
喺11月2號落了$1000訂了一個手袋,初初就話約十二日有貨,跟住等到12日之後,再問佢有冇貨嘅時候,佢就答等 ...

呢間真係黑店,4月29號訂左隻錶,一路唔送貨又唔會覆,見佢Facebook有咁多like,以為信得過,原來都係騙人的,已經每日不停出message,但係都唔覆,大家千祈唔好上當.

想問下咁樣網上買野,唔交貨,係咪可以報警?

大宅

tsc 發表於 16-11-30 21:37
喺11月2號落了$1000訂了一個手袋,初初就話約十二日有貨,跟住等到12日之後,再問佢有冇貨嘅時候,佢就答等 ...

我都入左錢買對Nike,等左成個月都仲未有,Whatapps佢又唔覆,後來我語氣好強硬佢先覆又話要等多好多日,呢間野我都唔會再幫親

水晶宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章

KUDOS 發表於 16-12-1 12:11
其實網上同搵代購買嘢,都係想快d有,如果要等咁耐,一嚟個購物衝動已經過咗,二嚟已經周街都著,好冇癮!: ...

agree
Hello...

大宅

回覆 chole99 的帖子

我有一樣嘅經驗,訂對波鞋,等咗成2個月,一味拖你話下星期有貨,又唔肯退錢!最後set 埋退訂deadline俾佢, whatsapp 加 facebook 日追夜追咗幾日先拎得番訂金!超級黑店一間!

別墅

回覆樓主

咁做野擺明黑店,以前幫襯過一間,又係好多like,原來d like好似話可以買,結果搞到去報警,報海關同埋日日不停炸佢ws 同messenger 先退到$,我話報警,佢話你喜歡啦,仲要加埋笑ge emoji,不過間店已經冇左,果間野咁多人報警同報海關都冇受到法律制裁

禁止訪問

別墅

回覆樓主

哇,原來我都like 左,好彩無買過野,立即unlike

大宅

chole99 發表於 17-6-6 21:35
我都入左錢買對Nike,等左成個月都仲未有,Whatapps佢又唔覆,後來我語氣好強硬佢先覆又話要等多好多日, ...

我要即刻叫佢退錢先得

侯爵府

2024年龍年勳章

多謝提醒..我都有睇佢facebook.不過依家開始會唔睇

禁止訪問

侯爵府

2024年龍年勳章

回覆 Lailai94 的帖子

Iki

首頁

尾頁

跳至