自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

其實佢地拍一個廣告都已經有好多錢啦, 駛乜陪d核突男人啫,,,,會唔會真係傳聞咋
一個人之所以快樂,不是因為她擁有得多, 而是因為她計較得少

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

(1) 可能d核突男人好有錢, 乜都會買比佢地
(2) 可能佢地想拍戲, 拍戲點都好搵過齋拍廣告
(3) 可能佢地想出名, 搏出位, etc.
(4) ...........................................

禁止訪問

大宅

好媽媽勳章

打扮要用好多$架.

複式洋房

Maybe: 要陪至有廣告拍.
原文章由 juicypig 於 08-12-12 16:15 發表
其實佢地拍一個廣告都已經有好多錢啦, 駛乜陪d核突男人啫,,,,會唔會真係傳聞咋

水晶宮

未紅時...人工又少又要走出黎見人...大多數...
紅左...名利雙收...先可以由自己話事...極少數...
少奶奶的身份,丫頭的命...

等待驗證會員

原文章由 heidilaw 於 08-12-12 16:18 發表

講緊邊個呀???

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

廣告唔係成日有得拍,陪d麻甩佬就成日都有得陪!

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

原文章由 54heima 於 08-12-12 04:19 PM 發表
未紅時...人工又少又要走出黎見人...大多數...
紅左...名利雙收...先可以由自己話事...極少數...

某公司有d紅左都要繼續陪番自己公司老細+佢d fd

子爵府

原文章由 heidilaw 於 08-12-12 16:18 發表

唔係 mabybe, 係 must be

禁止訪問

珍珠宮

如果被人整古, 影埋相咪唔駛撈

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

要人倍果d男人應該好有錢or話得事, 你唔倍咪無job接, 整c你斷你米路囉, 你倍嘅話包你以後有啖好食, 咁你倍唔倍

男爵府

陪1個男人幾日or瞓1晚就會送1層樓比你喎........

其實好多女明星都有個價ka.....願者上釣.......
(我老細成日爆D富豪嗅屎比我哋聽,好似"大樓及金比"果單野....係另有內情...女小姐刊登ka聲明...係真及實情來的... ...)

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

個個都陪,
如果自己冇.....

珍珠宮

詳細d啦衰鬼
原文章由 kkf2210 於 08-12-12 16:29 發表

(我老細成日爆D富豪嗅屎比我哋聽,好似"大樓及金比"果單野....係另有內情...女小姐刊登ka聲明...係真及實情來的...:qu ...

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

原文章由 kkf2210 於 08-12-12 16:29 發表

(我老細成日爆D富豪嗅屎比我哋聽,好似"大樓及金比"果單野....係另有內情...女小姐刊登ka聲明...係真及實情來的...:qu ...

乜野姐.....講清楚d啦衰鬼

珍珠宮

我細個時記得我媽成日話劉x0喺天后廟後面做x (唔知點解佢又知係天后廟後面呢)

男爵府

好媽媽勳章

原因1: 貪$$$
原因2: 身不由己

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至