親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

PLAN緊EASTER去LONDON,不過見到有D景點,GOOD FRIDAY 14/4 都唔開,如果到時冇開,有冇咩景點推介?
會唔會可以JOIN STONEHENGE DAY TOUR 或者去BICESTER VILLAGE呢?

THANKS~

fattypooh    發表於 17-4-20 01:05

伯爵府

我14/4到倫敦,暫時plan去BICESTER VILLAGE先

大宅

回覆樓主:

兩個唔同嘢, 一個買嘢一個睇歷史,英個啲所謂outlet,我自己就覺得無乜嘢買,有小朋友就梗係去Stonehenge,而且係一個咁有名地標,歷史真係幾神奇

大宅

我14號買左飛去 Warner Bros. Studio Tour
仲諗緊JOIN STONEHENGE 還是 DOVER DAY TOUR
BICESTER VILLAGE ---- 唔會去

珍珠宮

Neromagic 發表於 17-2-27 09:17
兩個唔同嘢, 一個買嘢一個睇歷史,英個啲所謂outlet,我自己就覺得無乜嘢買,有小朋友就梗係去Stonehenge ...

請問burberry outlet係咪唔值得一去? 目標係 100% cashmere scraf, 由於進出都唔經英國機場,冇得係機場買平d, many thx

大宅

KTKTKT5 發表於 17-2-28 16:26
請問burberry outlet係咪唔值得一去? 目標係 100% cashmere scraf, 由於進出都唔經英國機場,冇得係機場買 ...

第一,burberry scarf 已經非常 out 都幾老土,第二,一條 scarf 平得幾多,你重要坐車去,等三,outlet 啲款非常過氣

珍珠宮

Neromagic 發表於 17-2-28 19:29
第一,burberry scarf 已經非常 out 都幾老土,第二,一條 scarf 平得幾多,你重要坐車去,等三,outlet ...

thx

伯爵府

2018母親節勳章

Neromagic 發表於 17-2-28 19:29
第一,burberry scarf 已經非常 out 都幾老土,第二,一條 scarf 平得幾多,你重要坐車去,等三,outlet ...
我都想買cashmere,名牌就太貴唔啱我,請問邊度有平靚正cashmere賣?

琥珀宮

畀面勳章

KTKTKT5 發表於 17-2-28 16:26
請問burberry outlet係咪唔值得一去? 目標係 100% cashmere scraf, 由於進出都唔經英國機場,冇得係機場買 ...

請問Burberrys outlet 係邊?

珍珠宮

littlesister 發表於 17-3-8 21:01
請問Burberrys outlet 係邊?

跟據旅遊書 (利申: 我未去過)

29-53 chatham place, london E9 6LP
坐overground 至 hackney central, 出站行十分鐘

男爵府

Totoro_2007 發表於 17-2-25 18:01
PLAN緊EASTER去LONDON,不過見到有D景點,GOOD FRIDAY 14/4 都唔開,如果到時冇開,有冇咩景點推介?
會唔 ...

我諗緊租車定join tour 去 stronehence

大宅

回覆 happyvv 的帖子

我會JOIN TOUR呀,諗緊加埋BATH 定WINDSOR CASTLE

男爵府

Totoro_2007 發表於 17-3-9 23:19

我會JOIN TOUR呀,諗緊加埋BATH 定WINDSOR CASTLE

一日?太趕喎

大宅

但我見D TOUR 多數都係STONEHENGE加BATH OR WINDSOR CASTLE大概係早上8點上車,晚上7點到返到倫敦市中心
如果單去STONEHENGE 就大概5小時

男爵府

Totoro_2007 發表於 17-3-9 23:25

但我見D TOUR 多數都係STONEHENGE加BATH OR WINDSOR CASTLE大概係早上8點上車,晚上7 ...

有無睇開邊間?研究下先

大宅

冇呀,我都係打STONEHENDGE DAYTOUR SEARCH 咋如果單去STONEGHENGE 就3X 磅起
如果去埋BATH就6X磅至7X磅

係呢,你地幾時去?

男爵府

Totoro_2007 發表於 17-3-9 23:30

冇呀,我都係打STONEHENDGE DAYTOUR SEARCH 咋如果單去STONEGHENGE 就3X 磅起

8/4去呀

大宅

回覆樓主:

我聖誕時boxing day去了半日Stonehenge遊,不錯,早上8:00左右出發,下午:00左右返到Victoria。

男爵府

lovelytwins 發表於 17-3-10 09:03
我聖誕時boxing day去了半日Stonehenge遊,不錯,早上8:00左右出發,下午:00左右返到Victoria。
...

你跟邊間?你小朋友幾大?佢覺得好玩嗎?

大宅

happyvv 發表於 17-3-10 10:28
你跟邊間?你小朋友幾大?佢覺得好玩嗎?

我跟 Golden Tours去,在網上book,可以online chat,佢會直接打比你 confirm,非常helpful。我仔10歲。點解我揀呢間,係佢會有車去我酒店接我去出發點Victoria,好方便。倫敦大部分酒店都有pick up。當時找得佢一間有半日stonehenge遊,其他多數加埋winson同bath,坐車時間太長,好辛苦,所以揀半日stonehenge舒服d。
www.goldentours.com

首頁

尾頁

跳至