跳至

首頁

尾頁

大宅

之前介紹比你地果個陳醫生, 剛剛打左黎, 話照4D價錢由1月1號開始由$650 加到 $950呀!

我之前BOOK左1月9號去照, 都要比返新價喇…$950又好似貴左少少喎…

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章

原文章由 李露媚 於 08-12-23 12:45 發表
之前介紹比你地果個陳醫生, 剛剛打左黎, 話照4D價錢由1月1號開始由$650 加到 $950呀!

我之前BOOK左1月9號去照, 都要比返新價喇…$950又好似貴左少少喎… ...

又會一加就加咁多既....差唔多1/2價錢 

大宅

加成300蚊咁多?? 我仲諗住1月中等bb夠28週去照4D。

咁你有冇第二間平靚正o既醫生介紹??

複式洋房

我之前BOOK左1月9號去照, 都要比返新價喇…$950又好似貴左少少喎… ...

我都係book咗陳醫生1月14照4d,剛剛她打來話加價,咁我諗住轉返曾祥風啦!其實我有2個FD係搵佢~我打去問過$1000~有9-10張相包埋DVD.因初初諗住陳醫生平幾佰就算得2-4張相都唔緊要,但宜家相差$50元,咁緊係搵曾醫生啦,起碼多D相啦~~

5w-0.36cm       10w1d-3.38cm
13w7d-8.25cm

大宅

嘩~一加就加成300蚊,咁我搵返巫醫生照啦

大宅

係囉, 一加加三百蚊...
我諗我會轉第二個醫生喇…

子爵府

Ha....唔係呀...加咁多, 仲諗住過多兩個WK就BOOK.

複式洋房

巫醫生我都諗住book佢,佢$800但可惜已full哂啦 ,所以如果諗住照4d最好早D BOOK
5w-0.36cm       10w1d-3.38cm
13w7d-8.25cm

大宅

呢個陳醫生我十二月頭就打去BOOK定左架喇…個姑娘仲話唔使咁快BOOK..
佢今日打黎話加價時個姑娘都係咁講對唔住, 但我真係覺得加得太多…

大宅

唔通個業主加租加得好勁?

別墅

all,
我原本book咗張智醫生照4D,而家決定唔照lu,剛取消了,你們要照就快d致電去book吖.

大宅

我原本都係諗住 book 巫醫生, 佢 full 咗, 咁我就 book 佢診所嘅另一位醫生, 佢叫林翠苗, 我個 fd 話佢都唔錯架

原文章由 monfu 於 08-12-23 21:32 發表
巫醫生我都諗住book佢,佢$800但可惜已full哂啦 ,所以如果諗住照4d最好早D BOOK

大宅

可能近排多人去照囉, 個姑娘話佢地不嬲都無分照普通超聲波或者4D, 都係收咁多錢喎...可能個醫生覺得咁樣虧錢掛…
佢本身收$650包2-4張相同一隻DVD, 而家加到$950.
我而家BOOK左曾祥風醫生, $1000有9-10張A4 SIZE既相DVD.
多五十蚊多咁多張相, 所以咪轉囉; 同埋我覺得佢臨時咁加價, 個做法唔係咁好.

別墅

咁你試下問吓醫生係計book個時既日期計定睇醫生個日計啦,可能佢會收番你book個日既價錢呢 唔洗貴多$300,分分鐘慳番$300蚊用來買bb野呢

大宅

唔係啦…
姑娘講左呀,1月1號開始加價。
佢淨係話,睇下而家加左價我有冇問題,如果唔做就早少少同佢地講呀!

別墅

我本來都想去照嫁..."
而家睇到加左價,,打消左依個念頭啦..."
多d黎睇我同對寶貝ge blog丫*
http://hk.myblog.yahoo.com/babewings0301/

複式洋房

我之前都BOOK咗, 今日打電話去諗住改期, 之後先知加咗價, 宜家都諗緊照唔照. 之前見仁見$640同做產檢差唔多先BOOK嫁....

別墅

我都係咁諗呀..."
而家貴咁多...所以我同我老公都唔打算照啦..."
其實4d都冇咩需要(個人認為)同埋我上1胎都冇照啦而bb都冇咩野呀*

原文章由 SiuMingCheung 於 08-12-29 08:56 PM 發表
我之前都BOOK咗, 今日打電話去諗住改期, 之後先知加咗價, 宜家都諗緊照唔照. 之前見仁見$640同做產檢差唔多先BOOK嫁....
多d黎睇我同對寶貝ge blog丫*
http://hk.myblog.yahoo.com/babewings0301/

大宅

請問 曾祥風 個電話幾號 ?!
many thanks !

原文章由 李露媚 於 08-12-26 00:55 發表
可能近排多人去照囉, 個姑娘話佢地不嬲都無分照普通超聲波或者4D, 都係收咁多錢喎...可能個醫生覺得咁樣虧錢掛…
佢本身收$650包2-4張相同一隻DVD, 而家加到$950.
我而家BOOK左曾祥風醫生, $1000有9-10張A4 SIZE既相 ...

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章

原文章由 donald.duck 於 08-12-30 09:52 發表
請問 曾祥風 個電話幾號 ?!
many thanks !

曾醫生~~23771228

首頁

尾頁

跳至