自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

大宅

曾幾何時..星夢比賽開始,留意到依個人,覺得佢樣唔差,唱歌都ok,態度謙厚,係tvb 捱咗十幾年,只係懐才不遇,都替佢不值,當時好希望佢勝出。

當佢贏到冠軍時,我都好感動,希望佢苦盡甘來,可以有多d人賞識,比多d機會依個男仔。

佢贏咗冠軍後,我好留意佢,睇佢消息丶訪問丶表演,佢(emoji)時成日比人影到同姜小姐一齊,每次有人問佢都否認姜小姐係女朋友,我睇過佢一個訪問,佢一臉誠懇答唔係女朋友,仲贊姜小姐係好女仔,同佢只係好朋友。
當時我真心信fred,仲覺得d狗仔咁衰,人地都否認咗十萬次仲要問既。

但最後佢承認同姜小姐巳分手,就知道係乜嘢一回事,偽人就係偽人,什麼一臉誠懇、謙厚態度都只係一場戲,自此我再無留意此藝人,今日爆出的事都唔意外,藝人真面目就係咁。

大宅

晚晚見倒佢Chok 就想熄電視
佢唱歌好聽啊
但私生活唔太檢點
唔覺得佢有紳士風度

luvkaka    發表於 17-4-7 09:10

伯爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

Bido 發表於 17-4-6 19:57
晚晚見倒佢Chok 就想熄電視
佢唱歌好聽啊
但私生活唔太檢點

好聽,唔係卦

wcpcelia    發表於 17-4-7 09:20
lololala    發表於 17-4-6 20:09

比上不足 ,比下有餘           願我們身體健康 ,闔家平安

禁止訪問

回覆樓主:

子爵府

畀面勳章

我唔理啦,最主要係佢唔夠靚仔

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

是旦啦。祝佢幸福
有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

回覆樓主:

大家駛乜咁認真,佢哋呢個行業一向都係咁架啦!邊個話做藝員就要打開個肚皮俾大眾知晒全部私生活嘅啫?隱瞞唔認就係講大話判死刑,天王如劉德華、黎明之前都係死口唔認,又如何?

mariefish    發表於 17-4-7 00:33
333s    發表於 17-4-6 21:15

男爵府

回覆樓主:

佢既唱藝
聽下中國好聲音,求其一個參賽者都好聽過佢地巨聲

333s    發表於 17-4-6 21:16

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

cookingma 發表於 17-4-6 19:50
曾幾何時..星夢比賽開始,留意到依個人,覺得佢樣唔差,唱歌都ok,態度謙厚,係tvb 捱咗十幾年,只係懐才不 ...

唱歌ok個樣唔差? 火星嚟架

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

甄太太 發表於 17-4-6 20:06
我唔理啦,最主要係佢唔夠靚仔

唔係唔夠靚仔, 係根本唔係靚仔

禁止訪問

回覆樓主:

大宅

是偽人吧,係拍拖咪光明正大尋日認左佢囉,係都要講大話只係朋友,要報紙揭穿你真面目,今日就華麗轉身十指緊扣

子爵府

畀面勳章

alicemic 發表於 17-4-6 20:11
唔係唔夠靚仔, 係根本唔係靚仔

你啱

翡翠宮

回覆樓主:

其實。。。。。我從來唔信係電視上見到嘅明星,藝人,始終係人,咁多聖人咩?! 幾多個發哥?

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

alicialee1210 發表於 17-4-6 20:07
是旦啦。祝佢幸福

X2

公爵府

回覆樓主:

有無人可以話我聽佢係一腳踏兩船定分手後佢ex唔甘心搵記者啊?

子爵府

虎到金來勳章

skyfree333 發表於 17-4-6 20:22
有無人可以話我聽佢係一腳踏兩船定分手後佢ex唔甘心搵記者啊?

我覺得係佢ex或者ec身邊人睇唔過眼爆料,要搞到個男身敗名裂

wcpcelia    發表於 17-4-7 09:21

禁止訪問

珍珠宮

畀面勳章

TobiMom 發表於 17-4-6 20:03
好聽,唔係卦

x2

首頁
12345...6

尾頁

跳至