單親天地

跳至

首頁

尾頁

大宅

足足忍咗一年...隻c6返大6搞女人比我知道咗,係呢一年裡面佢曾經講過會改,結果係一d都無,我鬧過哭過求過都無用...依家佢仲惡過我,仲要話我係屋企湊仔係寄生虫,佢搵錢多過我,又唔信人,未有個仔前我因為工作壓力辭咗份高薪職業,但其實我學歷唔夠,依家一定搵唔番,而其實係佢唔信人唔肯比人湊仔,跟佢14年竟然仲要咁陰謀睇我...最最最衰係佢大男人...仲曾經郁手打我,今日...竟然為小事大家你一言我一語咁,佢就用啤酒潑我,又話要打死我tim...我真係忍無可忍啦...
依家最煩係住同照顧阿仔方面,條友仲話我為佢d錢,又話唔比個仔我又唔錢我...其實我可以返阿媽度住,之前忍係因為唔想阿仔生活水平下降,佢依家唯一令我留底其實就係錢...每月比$15000我...但係屋企開支同交阿仔基金令我儲唔到咩錢,依家又難搵野做...但係我真係頂唔順

禁止訪問

複式洋房

有錢大晒咩?
出去滾已經衰, 仲咁樣對你, 開心嗎? 為何要忍?

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

原帖由 ms0665 於 09-1-7 02:21 發表
足足忍咗一年...隻c6返大6搞女人比我知道咗,係呢一年裡面佢曾經講過會改,結果係一d都無,我鬧過哭過求過都無用...依家佢仲惡過我,仲要話我係屋企湊仔係寄生虫,佢搵錢多過我,又唔信人,未有個仔前我因為工作壓力辭咗份 ...

天無絕人之路,你試下出去搵工先,安排好先再同佢講下。打女人既男人絕對不能接受啦。

大宅

我已經忍無可忍啦...佢次次借醉想過骨,尋晚我都打咗去向晴軒搵社工幫我,佢夜晚竟然發短訊叫我原諒佢,呢d氣我再受落去連我自己都睇唔起自己...
星期二我就會去見工啦...雖然就算成功收入都差一大截,依家最困難係住方面...又驚佢唔肯比我帶走阿仔,係學校搞事就連阿仔都唔放過...
原帖由 moon_moon 於 09-1-7 22:20 發表

天無絕人之路,你試下出去搵工先,安排好先再同佢講下。打女人既男人絕對不能接受啦。

大宅

好媽媽勳章

pls check pm

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

足足忍咗一年...隻c6返大6搞女人比我知道咗,係呢一年裡面佢曾經講過會改,結果係一d都無,我鬧過哭過求過都無用...依家佢仲惡過我,仲要話我係屋企湊仔係寄生虫,佢搵錢多過我,又唔信人,未有個仔前我因為工作壓力辭咗份 ...

其實如果離婚既話, 你可以幫阿仔問個男人拎生活費, 生活費係比到個仔18歲又或者個仔讀完大學為止, 住係一個好大既問題, 我都係帶住個仔走,自己租屋住囉, 初頭會好辛苦, 但係攪掂哂所有野之後就會習慣架啦, 點都好啦, 最重要係你自己點決定!
支持你!!!

別墅

大家都係女人仔......我會祝福你快d搵到好工.......離開個衰男人.....

大宅

原帖由 050109 於 09-1-20 11:12 發表

其實如果離婚既話, 你可以幫阿仔問個男人拎生活費, 生活費係比到個仔18歲又或者個仔讀完大學為止, 住係一個好大既問題, 我都係帶住個仔走,自己租屋住囉, 初頭會好辛苦, 但係攪掂哂所有野之後就會習慣架啦, 點都好 ...
條友呢排本來扮緊無野,不過我暫時不動聲息無反應果隻,終於佢忍唔住20號借d意北上...到今晚22號先返來,臨返到家前又send個短訊求其道歉算數,我當然不會退讓...告訴他所做的都是事實..永不能磨滅...
其實呢排我都做好晒準備,問咗前老細肯請返我,不過家人同朋友都叫我唔好做野住,方便爭個仔,而社工就提過可以安排入住中心,呢幾日終於比我check到條友原來呢兩年加咗好多人工(依家差不多4皮野)...真係唔忿佢比一半都無我睇頭家,仲要每年放番晒係個仔份基金同保險度都仲要話我貪佢錢....
今朝我去睇過一些套房,雖然我未必會租但都多一個資料方便我行事...打算既然佢扮無事,到下月頭我收到家用而佢又返工之後我便會搬野走..之後先搵社同佢傾
最緊要我今晚終於攞到一d佢過份既證據...佢同條女影咗2張無著衫既合照...比我過咗係我手上...

複式洋房

原帖由 ms0665 於 09-1-23 01:28 發表
最緊要我今晚終於攞到一d佢過份既證據...佢同條女影咗2張無著衫既合照...比我過咗係我手上...

好噁心~~~

告佢o地通姦啦~~~~爭個仔都易o的~~~
好好為自己打算~~~~
呢o的賤人, 要來做乜?
跪o係度求你, 你都唔好要~~~

別墅

原帖由 ms0665 於 09-1-23 01:28 發表
條友呢排本來扮緊無野,不過我暫時不動聲息無反應果隻,終於佢忍唔住20號借d意北上...到今晚22號先返來,臨返到家前又send個短訊求其道歉算數,我當然不會退讓...告訴他所做的都是事實..永不能磨滅...
其實呢排我都做好 ...

你好冷靜, 做得好好!好佩服你, 加油!!

男爵府

樓主,
男人變心後, 可能真係可以變得好恐怖!
無良心, 無本心......
為自己打算啦!
加油!

男爵府

樓主,
男人變心後, 可能真係可以變得好恐怖!
無良心, 無本心......
為自己打算啦!
加油!

大宅

原帖由 QKQKQK 於 09-1-24 15:35 發表

好噁心~~~

告佢o地通姦啦~~~~爭個仔都易o的~~~
好好為自己打算~~~~
呢o的賤人, 要來做乜?
跪o係度求你, 你都唔好要~~~

最可惜果兩張相都見唔到重要部位...唔知告唔告得入呀...
今日條友又發惡黑面對我....我都死忍
心諗過多一星期我就行動啦...睇你到時點死
我一定唔會要返呢個賤人...就算係用死我都話之佢
但條友咁大男人點會咁呀...實玩野就真

洋房

樓主,呢d PK你真係預咗佢實會同你玩嘢,不過d衰男人响第三者面前多數都仲會要d面子,所以如果你傾離婚d條件最好响社工在場時講,咁樣你會好傾d,呢d咁賤格既男人同佢無咗感情就梗係同佢講錢喇,不過你盡量忍住唔好同佢再嘈,一來無着數,二來好傷身,一定要冷靜d唸辦法响佢身上攞番你應得既錢,同爭番個仔呀,唔洗同佢客氣!:;pppp:

大宅

多謝各位支持...我己決定了時間啦
希望大家幫我祈求上天令我順利解決煩惱啦...
唉...去到呢個情況最擔心係囝囝心情...環境好大轉變好怕佢唔開心呀...但我會盡力照顧佢,佢係我生命動力,為咗令佢好好成長我一定要爭氣

別墅

原帖由 ms0665 於 09-1-30 23:57 發表
多謝各位支持...我己決定了時間啦
希望大家幫我祈求上天令我順利解決煩惱啦...
唉...去到呢個情況最擔心係囝囝心情...環境好大轉變好怕佢唔開心呀...但我會盡力照顧佢,佢係我生命動力,為咗令佢好好 ...

爭氣呀!! 加油呀!!

我祝福你母子平安, 心想事成!!

複式洋房

樓主, 我o地支持你及你的囝囝!
加油!

大宅

今日我終於行動,個賤人返來見到一定發癲都似

子爵府

行動做左咩野,講來聽聽,其實你可以告佢通姦,

原帖由 ms0665 於 09-2-1 18:03 發表
今日我終於行動,個賤人返來見到一定發癲都似

首頁

尾頁

跳至