夫婦情感

跳至

首頁
12345...10

尾頁

複式洋房

一對狗男女老師~~~~~~
睇見都眼火爆

都唔知呢對狗男女點解可以賤到咁?????????
做乜野老師???????
教乜野學生???????

兩個forum:
1.
我c6又係教師, 那狐狸精又係教師!
http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1776853&extra=page%3D1
( 由於頁數太多, 有d頁數要用"新的在前"才可看到.)

2.
Sallytamsh Add Oil
http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1949069&extra=page%3D2

複式洋房

呢對狗男女老師好賤~~~

究竟哪一間小學?????
我囝囝下年要選校............
好驚入到呢間............
唔想.......好唔想入到呢間........請幫忙!!!

複式洋房

複式洋房

我都想知邊區.
聽講話間學校今年第一輪收小一, 好似收得幾丁人~~
狗男女老師就好似做主任.

禁止訪問

複式洋房

原帖由 lmchan2008 於 09-1-21 08:47 發表

lmchan2008,

即是代表乜?
你知道哪間學校嗎?
講黎聽聽吧~~~~~~~~

複式洋房

複式洋房

嘻嘻~~~我估我搵到答案了~~~

雖然我住呢區, 囝囝要報呢個校網, 不過我唔會報呢間小學, 費事見到對9男女~~~~

男爵府

真係睇到眼火爆
身為師表仲咁賤, 女0既做埋勾3搭4, 男0既就狗屎垃圾唔駛錢送到埋口0既就照食.

狐狸精, 你一定係樣衰到爆無人要, 然後自己脫衣去勾引人地老公, 你最好有上BK睇到我地所有人寫的東西, 你cheap!到!爆......我係男人, 你跪到求我要你, 我都唔會要果隻:;pppp:

人地個cheap老公, 你一定又係人stupid無藥醫, 送到埋口就照食. 無錢就唔好學人去攪攪陣!!! 要去攪攪陣係要付出代價0既!!!! 正cheap!佬, 同你個cheap狐狸精係天生一對, 大家一樣咁賤咁cheap
皆さん、こんにちは......我係居住於日本的C9仔.
閒時鐘意炒下股, 上網shopping.
願望係提早退休唔駛做(即係C6發達)....發夢中.ハハハハ

複式洋房

啱啱o係"單親媽咪"o個邊"c6係教師,狐狸精都係教師"o既討論區, 出現一個新成員, 唔知佢係咪樓主o既c6??????

上到黎bk留言????

複式洋房

原帖由 mrsdoh 於 09-1-24 14:23 發表
真係睇到眼火爆
身為師表仲咁賤, 女0既做埋勾3搭4, 男0既就狗屎垃圾唔駛錢送到埋口0既就照食.

狐狸精, 你一定係樣衰到爆無人要, 然後自己脫衣去勾引人地老公, 你最好有上BK睇到我地所有人寫的東西, 你cheap ...

係啦, 狐狸精同埋賤男個樣都賤到痺~~~
狐狸精的個人照片, 可能都係幾年前, 她說教了9年, 可能係9年前, 張大合照個樣都走晒樣啦, 仲老過個賤男, 唔怪之得要送埋入口啦~~~~
賤男就扮晒有文采, 寫首詩, 文人多大話.

食蕉啦~~~
如果我係佢o地o既學生, 就好似某某議員咁, 向佢o地掟香蕉~~~~~~
食蕉啦~~~賤男~~~狐狸精~~~

男爵府

過去的讓他過去吧!
感激各位!
祝大家幸福快樂! 健康平安!

複式洋房

哈哈, 我都搵到邊間小學lu~~~

掟香蕉~~~呢個提議唔錯~~好呀~~

校網個男人"淫"o個首詩時, 最後一句寫"放下尊嚴"~~~
哈哈, 可能佢一早預計到自己要"放下尊嚴". 否則, 點都唔會揀呢個女人吖~~~

複式洋房

原帖由 mrsdoh 於 09-1-24 14:23 發表
真係睇到眼火爆

狐狸精, 你一定係樣衰到爆無人要, 然後自己脫衣去勾引人地老公, 你最好有上BK睇到我地所有人寫的東西, 你cheap ...

睇隻狐狸精個cheap樣, 同你估o既都好近似, 相信都係你講o個種賤女人~~~

珍珠宮

原帖由 csc_y 於 09-1-18 01:36 PM 發表
一對狗男女老師~~~~~~
睇見都眼火爆

都唔知呢對狗男女點解可以賤到咁?????????
做乜野老師???????
教乜野學生???????

兩個forum:
1.
我c6又係教師, 那狐狸精又 ...

狗男女!!!
現在我們一家三口每日都過著幸福快樂的生活。~好感恩現在所擁有的一切人與事,我們必定會好好珍惜這個幸福的家!《幸福會遲到但不會缺席!》       ...

洋房

呢對狗男女老師! 實太可恥了!
主任? 仍有面目在學校教書? :;pppp:
教甚麼科目?
那女人那麼不知廉恥, 那男人那麼賤格!
看見他們學校網站的樣子, 出街撞到都要上前訪問下他們做狗男女的心得.
那狐狸精個樣真係淫蕩!

複式洋房

呵~ 我都覺得係!!
原帖由 bb_bb_bb 於 09-1-31 13:06 發表
那狐狸精個樣真係淫蕩! ...

複式洋房

原帖由 bb_bb_bb 於 09-1-31 13:06 發表
主任? 仍有面目在學校教書? :;pppp:
教甚麼科目?
那女人那麼不知廉恥, 那男人那麼賤格!
看見他們學校網站的樣子, 出街撞到都要上前訪問下他們做狗男女的心得.
那狐狸精個樣真係淫蕩!

唔淫蕩都唔會勾人老公, 做狐狸精啦! 正一淫娃蕩婦!:;pppp:
呢d咁o既主任, o徒晒我o地呢班立稅人的錢, 要我o地俾錢養呢d狗男女.
佢o地仲要每個月逗幾萬蚊人工, 浪費公帑!:;pppp:

大宅

大家似乎都知道這對男女是那間學校的老師呢!

珍珠宮

我未知呀!!! 可唔可以PM比我?

首頁
12345...10

尾頁

跳至