自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

請問在新加坡邊度買到?

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

一之蘭太太 發表於 17-7-21 10:09

大宅

回覆樓主

我未食過,係咪真係好好食?

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

伯爵府

好唔好食呀?? 旦黃同薯片我都勁中意架, 竟然有得MIX 埋

子爵府

4月去新加坡時已買黎食..買左好多食左好多

wcpcelia    發表於 17-7-21 12:43

公爵府

平過香港一半 又真係幾好食

公爵府

回覆 wcpcelia 的帖子

幾個地鐵站商場都有 (第一張照片有佢地綱址)
注意:但有D店要一星期前網上預訂 可以即取
有D分店可以即時買(每人共限購5包)早上10點開門 8點左右有人龍 每日大約12點倒賣光

珊瑚宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章

回覆樓主:

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

回覆樓主

上年12月食過
好食
但我個人覺得
每次唔好食太多
如食太多會有d咸

公爵府

回覆 shanQQ 的帖子

多謝提醒 我一路食一路飲椰青

wcpcelia    發表於 17-7-21 14:30

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

一之蘭太太 發表於 17-7-21 12:01
回覆 shanQQ 的帖子

多謝提醒 我一路食一路飲椰青

因為都好熱氣

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

艾莉 發表於 17-7-21 11:09
請問你當時在那兒買? (新加坡地址)

子爵府

wcpcelia 發表於 17-7-21 12:42
請問你當時在那兒買? (新加坡地址)
返去望返支鼓油先知, 因為我為左去買支鼓油而去, 然後佢推介俾我試, 好好味. 就買左一桶[膠桶]返去, 仲有D豬肉鬆粒, 甜甜地好好味[我鐘意個味道].

淨係記得我地搭MRT去牛車水, 行去史密夫街轉出去大街行去MAXWELL 個邊既

雲母殿

艾莉 發表於 17-7-21 14:21
返去望返支鼓油先知, 因為我為左去買支鼓油而去, 然後佢推介俾我試, 好好味. 就買左一桶[膠桶]返去, 仲有D ...
好呀, 可以的話, PM個地址比我....話時話, 鼓油點拎番嚟? 寄回香港嗎>
謝謝指教

子爵府

wcpcelia 發表於 17-7-21 14:29
好呀, 可以的話, PM個地址比我....話時話, 鼓油點拎番嚟? 寄回香港嗎>
謝謝指教
好~如果我太耐唔PM 你記得提我! 我買左3支, 搵膠袋包好, 然後放係D衫中間囉寄倉咁寄返黎, 我仲買左1 PACK 綠寶, 4排唔同味益力多, 重到爆

雲母殿

艾莉 發表於 17-7-21 14:36
好~如果我太耐唔PM 你記得提我! 我買左3支, 搵膠袋包好, 然後放係D衫中間囉寄倉咁寄返黎, 我仲買左1 PACK ...
全部都重喎

子爵府

wcpcelia 發表於 17-7-21 14:40
全部都重喎

係..但無後悔

頭先唔記得講, 我係買魚皮咋...無試過薯片

侯爵府

艾莉 發表於 17-7-21 11:09

請問邊間舖,有冇舖頭名,我要買黎試下,另外八下咩鼓油咁正要抬3支返hk

首頁

尾頁

跳至