美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

子爵府

有時做完見唔到效果個刻,真係好似覺得好嘥錢,當然我知間間唔同,又或者係我自己無效果,你地有無做過d咩係見到效果架?
aqua peel,做左3次,心理上乾淨左,但摸落都仲係有粒粒。
無針水光,做左2次,我主要諗住補濕左毛孔會細番,但又好似唔得,可能我毛孔已經太粗。
hifu,做左2次,不過我淨係做頸,因為我頸紋好勁,但暫時未見到效果
眼圈針,打左4次,一打完係好左,半個月左右就打回原形,可能我鼻敏感所以效果真係唔太得,呢樣係咁多樣中最後後悔,用得太多錢。
我好想知有無jm試過膠原槍?係咪真係咁有效,我想毛孔細番同有d凹凸洞想平番
(謝絕推銷)

子爵府

rainbow000 發表於 17-8-27 00:30
有時做完見唔到效果個刻,真係好似覺得好嘥錢,當然我知間間唔同,又或者係我自己無效果,你地有無做過d咩 ...

你講凹凸洞,我建議你youtube search一個叫水魚,佢為左d洞乜都試,係唔work,最線佢去台灣搵醫生打laser 29xx,佢條片係直接講緊唔洗嘥錢用其他方式「改善」到!

大宅

cameo 發表於 17-8-27 00:41
你講凹凸洞,我建議你youtube search一個叫水魚,佢為左d洞乜都試,係唔work,最線佢去台灣搵醫生打laser ...

水魚佢一開始係打1064改善到7788了嘛?之後先去台灣

子爵府

幸福BB豬 發表於 17-8-27 01:09
水魚佢一開始係打1064改善到7788了嘛?之後先去台灣

佢條片就話打左5次1550,醫到八成,之後就去台灣!

https://youtu.be/s7XebHtyHlg

大宅

cameo 發表於 17-8-27 01:15
佢條片就話打左5次1550,醫到八成,之後就去台灣!

https://youtu.be/s7XebHtyHlg

唔太記得係打1064還是1550,嗰間醫美診所我都有上過去,好耐了

水晶宮

回覆樓主

埋線,100條,痛
好有效果,但全面腫5日,瘀12日
但玩得半年多D
下次試打sculptra

子爵府

幸福BB豬 發表於 17-8-27 02:11
唔太記得係打1064還是1550,嗰間醫美診所我都有上過去,好耐了

我記得bk有jm打1550都係好痛,水魚打2940直頭塊面燒燶左咁,街都出唔到,好似佢話預休息5-7日,過程係辛苦⋯
香港打2940唔知幾錢?反正1550都痛,打5次先醫8成,計落又好似狠狠地嚟個2940化算d?

子爵府

回覆樓主:

打保濕針

男爵府

你講既膠原槍我打緊
我係打凹洞形毛孔
初頭打的確見到毛孔細左少少 但再打多幾次都無咁大效果
連毛孔都唔多得 洞應該都唔太大效果

珍珠宮

rainbow000 發表於 17-8-27 00:30
有時做完見唔到效果個刻,真係好似覺得好嘥錢,當然我知間間唔同,又或者係我自己無效果,你地有無做過d咩 ...

我之前都响香港打過2940,我打完塊面仲燶過水魚,我5日都冇出街。

公爵府

熱血勳章 畀面勳章

回覆樓主:

之前荷爾蒙失調爛哂面,好返仲有好多印,打左兩次炭粉laser好左好多,毛孔收左,印淡左,傷口埋得好快

別墅

做過一次顴骨位既激光祛斑,效果好好,淡九成,都keep到半年,但係宜家又生返,要再去做多次。
做過一次激光去癦,但係失敗,留低好多窿同埋紅色點,仲有粒癦又生返出來,失敗中既失敗。俾我再揀,打死唔做去癦。

男爵府

回覆樓主:

我試過hifu。我又好見效喎。
塊面緊致哂,面型好出。
但唯一打完一個療程後塊面變得太瘦,
我又去試thermatrix。打咗幾次塊面
漲返好多。而家會keep住打thermatrix。
無針水光我都試過。做完真係白整咗同好水潤。1064都打過一次,暫時未覺見效。

子爵府

ddfannybb 發表於 17-8-27 12:51
我之前都响香港打過2940,我打完塊面仲燶過水魚,我5日都冇出街。

請問香港打要大概幾錢?你搵美容院定醫生?效果ok嗎?thanks

珍珠宮

cameo 發表於 17-8-27 16:55
請問香港打要大概幾錢?你搵美容院定醫生?效果ok嗎?thanks

我响美容院做,當時係用試做價做一次。

子爵府

ddfannybb 發表於 17-8-27 22:55
我响美容院做,當時係用試做價做一次。

呢個都有試做價?
我見水魚個YouTube,佢話一甩焦已經見冇左個洞,做到咁強嘅laser面都燶,佢prefer其實係要打幾多次呀?

thank you

珍珠宮

cameo 發表於 17-8-27 23:19
呢個都有試做價?
我見水魚個YouTube,佢話一甩焦已經見冇左個洞,做到咁強嘅laser面都燶,佢p ...

坦白講:一甩焦皮膚好滑好靚,不過未至於凹凸洞冇左,始終凹凸洞唔容易一下子就平番。

子爵府

ddfannybb 發表於 17-8-28 00:24
坦白講:一甩焦皮膚好滑好靚,不過未至於凹凸洞冇左,始終凹凸洞唔容易一下子就平番。
...

我見水魚結焦情況都好勁,你話你重勁tim⋯兼水魚話唔戴得口罩,連續5日唔出街時,都要安排埋有人顧3餐(咁嘅樣唔敢叫外賣),如果做一次都唔可以根治⋯又真係更加值得考慮再考慮喎
咁你做完嗰次2940,唔計最初甩焦後最滑,之後你可以改善到幾多呀?
thanks

大宅

RF 同 HIFU 兩樣都試過,效果都 ok,不過 HIFU 效果出好多

大宅

其實你主要想改善毛孔粗大定係咩??
有D嫩膚既laser facial毛孔,
不過facial呢家野始終係keep住做先有效啦..

首頁

尾頁

跳至