自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

大宅

有, 唔係郎才女貌, 搵到個平實安安定定咁算唔算幾好? 不過我覺得扮靚未必單係為左吸引異性, 有時係自己鐘意姐.

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 熱血勳章

我唸我係你話嗰種
唔鍾意打扮, 唔化妝, 只喜歡著T-裇,牛仔褲, 又唔係話靚:mrgreen: 讀書又唔係多. (哈 !哈 ! )
淨係個人比較開朗啲, 鍾意笑, 係咁多,
但我老公都係有本事, 我唔使返工, 有工人, 有間大大地嘅屋住, 一年可以去兩三次旅行.......

大宅

我咪係囉!!
我係完全唔打扮, 連唇"高"都無"查"
但我會整齊出街, 同埋我d皮膚比較白,
就算唔化妝都ok架!!

原帖由 minichong 於 09-2-9 12:52 發表
我見d 現在d 後生女好細個就化妝, 唔知多唔多人身邊有朋友完全唔打扮唔靚, 但又揾到幾好的另一半?

珍珠宮

我都係喎

唔係靚,唔鍾意化粧、唔塗唇膏、唔著高跟鞋、最鍾意著牛仔褲、用黎用去都係個個袋、著黎著去都係個對鞋

整齊乾淨,但唔鍾意打扮
老公算係過得去啦,佢自己都係一個好平實既人

侯爵府

原帖由 Froggy_joe 於 09-2-9 13:20 發表
我都係喎

唔係靚,唔鍾意化粧、唔塗唇膏、唔著高跟鞋、最鍾意著牛仔褲、用黎用去都係個個袋、著黎著去都係個對鞋

整齊乾淨,但唔鍾意打扮
老公算係過得去啦,佢自己都係一個好平實既人 ...

me 222 ..
我c6 仲話 like 我係因為我唔 like 打扮, 佢可以慳返筆喎 :;pppp:

侯爵府

回覆 # 的文章

30歲仲好後生遮,唔使點扮都有吸引力呀。

伯爵府

我lor, 我d fd always 叫我靚女ga

may be 佢都講得啱 ge, 用個心去吸引人, but 機會少d lor.

大宅

我諗你個fd買衫唔over $150.0... 可能佢識消費咪ok 囉.
最緊要唔好收埋自己, 都可以meet 到有緣人嘅, 唔好心急.
有時買skincare 品質好d, d 衫貴d, 對自己好d, 個人開心d, 差好遠 ga.
今晚元宵佳節, 祝佢早日meet到啦!!

大宅

我老婆都係咁架,就係咁先至真實!

珍珠宮

我諗如果你個 friend 用扮靚吸引返來的男仔未必啱佢, 可能真係好似佢講咁用個心去識到的男仔先啱佢, 你個 friend 係咪幾有內涵o架, 未够30仲大把機會.
希望一家人每日開開心心返工(返學)去, 平平安安放工(放學)來!
全世界可以睇小佢,但佢亞媽我一定唔可以!
以平常心對待無常事~~~試問有多少人能做到呢!?

伯爵府

我都係去飲或見工先會化妝, 識我老公時我返工都會 OL LOOK, 但係唔化妝, 放假都係 T-SHIRT 牛仔褲, 買衫都係 $150 以下. 咁我老公都唔差吖.

子爵府

我諗男女之間都係講緣份,好似當年跟D FRIEND出去玩,多數我都無人溝,我主要出去食野(FREE OF CHARGES), But 依家個個都未結婚 or 結左都離左(個個over 30, 樣都ok 的), 只有我一個結左婚,生左bb坐炸乍 !

pinkpink

禁止訪問

侯爵府

我個friend (靚仔, 有學識, 又好人)
佢條女出哂名難頂, 奄尖, 係人都怕左佢.
最近先發現原來佢好烏joe, 我從來未見過一個女仔可以咁架. 去街去得夜唔沖涼, 唔洗面就瞓覺. 沖涼又懶到手飾, 錶都唔除. 對波鞋(舊嘅)可以唔用袋袋住, 成對放入個bag度, dirty度無人有.
我都唔知我個friend鐘意佢d乜, 成班friend都R爆頭.

如果你個friend無呢條女咁恐佈, 咁佢實會搵到真命天子嘅.

禁止訪問

男爵府

畀面勳章

我同事咪係囉...無樣無身材...唔化妝唔打扮...仲要性格好難頂嗰種...但比佢搵到個好隨和好就得佢嘅男朋友

大宅

呢個世界,你揀人人揀你,樣靚未必嫁得好,反而好多男仔鐘意實實在在,不作狀既女仔....但我亦承認,人望人第一眼就睇個外表先,污污where where咁,有內在美都冇用...我個fd,剛30,甩左拖之對自己冇晒信心,我真係希望佢好快可以找到另一半

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

有呀... 佢 30幾歲, 搵到個好仔, 又搵到錢, o錫到佢不得了, 佢結婚果日, 我見佢老公真係好好.... 佢地一齊站在台上, 我朋友致謝時喊, 佢老公就攞紙巾幫佢抹眼淚, 聽落好似好簡單, 但係我見佢老公 d 眼神, 我好感受到佢老公好珍惜佢.

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我覺得是緣份問題, 冤豬頭都有盟鼻菩薩, 樣靚樣醜無關係, 人夾人緣~

首頁

尾頁

跳至