自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

可能好多人覺得佢而家個樣好核突,但係佢唱歌真係好好聽,佢把聲真係好靚,尤其係佢小朋友/年輕的時候, 例如以下的歌曲

http://www.youtube.com/watch?v=46rGlj8--Xk

http://www.youtube.com/watch?v=CtsAl-yysVs

男爵府

原帖由 man4good 於 09-2-11 14:19 發表
可能好多人覺得佢而家個樣好核突,但係佢唱歌真係好好聽,佢把聲真係好靚,尤其係佢小朋友/年輕的時候, 例如以下的歌曲

http://www.youtube.com/watch?v=46rGlj8--Xk

http://www.youtube.com/watch?v=CtsAl-yysVs ...

俾個 5 我, 我不知幾鍾意佢年輕時把聲!! 尢其 one day in your life
Imagine me and you, I do
I think about you day and night
It's only right
To think about the girl you love
And hold her tight
So happy together ........

Me and you
And you and me
No matter how they tossed the dice
It had to be
The only one for me is you
And you for me
So happy together

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

好有才華, 跳舞好叻
一個人之所以快樂,不是因為她擁有得多, 而是因為她計較得少

水晶宮

原帖由 山SANDRA渣 於 09-2-11 14:29 發表

俾個 5 我, 我不知幾鍾意佢年輕時把聲!! 尢其 one day in your life

One of my favourite song ~

子爵府

2024年龍年勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

I like his voice.

大宅

大宅

佢d歌喉其實很好, 只係d人多數只會談論佢既形象. 佢有好多隻歌我都好鍾意聽.

原帖由 flora 於 09-2-11 15:21 發表
I like his voice.

珍珠宮

不嬲黑人唱歌都好好(天生節奏感強、聲底好?),
我都好鍾意mj, 可惜佢而家變成咁

伯爵府

人生無常,小時的他怎會知長大後會有戀童癖?

所以我真希望我的兒子有個快樂的人生便可!
我是4歲的澤銘,我最愛跑來跑去,破壞看得到的一切東西,和最愛車車 ようこそ!ご覧で下さい !

大宅

另外, 都可惜佢整容整到唔清唔楚, 其實keep住以前個樣咪仲好.

原帖由 kingawa 於 09-2-11 15:29 發表

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

佢唱歌好好聽, 跳舞好好睇.

我覺得佢一生係一個悲劇

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 熱血金章 精緻種植勳章 好媽媽勳章 超級版主 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

非常喜歡mj,不過佢一生其實好坎坷、好可憐。
盡我一己之力,發放正能量!

水晶宮

原帖由 召藥師 於 09-2-11 15:50 發表
非常喜歡mj,不過佢一生其實好坎坷、好可憐。

做咩今日咁早現身既......

大宅

估唔到在呢度都找到幾多知音人喎

我都好鍾意佢架,跳舞真是一流,無人能及呀!一直都好希望有機會看到佢現場演出,可惜佢冇來過香港開show吖....

大宅

點解咁講? 唔明.

原帖由 mat媽 於 09-2-11 15:43 發表
我覺得佢一生係一個悲劇

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 熱血金章 精緻種植勳章 好媽媽勳章 超級版主 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

原帖由 tammy2008 於 09-2-11 03:52 PM 發表

做咩今日咁早現身既......

我日日中午打後都現身架啦!

超級版主

原帖由 AS_Baby 於 09-2-11 04:00 PM 發表
估唔到在呢度都找到幾多知音人喎

我都好鍾意佢架,跳舞真是一流,無人能及呀!一直都好希望有機會看到佢現場演出,可惜佢冇來過香港開show吖.... ...

如果佢肯開show,d票一定貴到

水晶宮

原帖由 召藥師 於 09-2-11 16:46 發表

我日日中午打後都現身架啦!

係咩....不過我晚晚都係1更時份先見到妳出現喎 ....

瑪瑙宮

好媽媽勳章

其實佢本性可能都唔係甘 .... 不過真係紅左 ,
$$ 又多左 , 壓力又大左 !!

再加上一路整一路自己都已經要求得太完美,
如果佢唔係甘紅 ..... 可能佢會係一個開心快樂既
人都唔定 ! 起碼唔水一路整, 一路唔可以輸比其他
人或者自己麻 !!

所以有時簡單既人生可能真係最好

原帖由 kingawa 於 09-2-11 15:29 發表

超級版主

原帖由 tammy2008 於 09-2-11 04:49 PM 發表

係咩....不過我晚晚都係1更時份先見到妳出現喎 ....

我有午睡嘛!

首頁

尾頁

跳至