二手市場

跳至

首頁
12345...9

尾頁

別墅

最新消息---新貨上架 + 要錢唔要貨大行動開始啦!!! 襯呢個時候好快啲幫寶寶買定一啲下年著嘅衫仔褲仔, 咁會慳唔少呀, 快啲入嚟睇吓啦!!!

快啲入嚟我個個人網站睇下...手快有手慢冇呀 !!!!

男爵府

i want AE055 & AE028

i want AE055 (9-12cm) $22
&
AE028 white colour $12

pls pm your Account No.
Thanks

原帖由 losasa 於 09-3-16 01:25 發表

大宅

原帖由 losasa 於 09-2-28 10:53 AM 發表

LDEF 純棉藍白色間條紋褲 (AE069)
size9 大概for幾大?

Happy Birthday 帽 (AE086粉紅)
售價: $ 26.00

支假臘燭是否真的垂直在帽上?
if yes, I would like to order 1

別墅

想問d中筒襪岩幾多個月大穿?
另外如order,o係呢度order定o係你website order?
thanks

原帖由 losasa 於 09-2-28 10:31 發表
最新消息---新貨上架 + 要錢唔要貨大行動開始啦!!! 襯呢個時候好快啲幫寶寶買定一啲下年著嘅衫仔褲仔, 咁會慳唔 ...

別墅

原帖由 kenson07 於 09-3-16 01:49 發表
i want AE055 (9-12cm) $22
&
AE028 white colour $12

pls pm your Account No.
Thanks

pls send mail to my e-mail address to order the products, cus dont know how to pm (actually, i dont know what is the meaning of pm, sorry!)

別墅

原帖由 kyhscott 於 09-3-16 03:52 發表
想問d中筒襪岩幾多個月大穿?
另外如order,o係呢度order定o係你website order?
thanks
因為每個 BB 的腳仔 size 都不同,所以很難講 ( sorry! ) 。你可以量度吓你個 BB 嘅腳仔大約係幾 cm, 咁就可以知道買乜嘢 size 先啱。
如要購買, 請直接在本店嘅 website 落單。謝謝!

別墅

原帖由 Rachel923923 於 09-3-16 02:53 發表

LDEF 純棉藍白色間條紋褲 (AE069)
size9 大概for幾大?

Happy Birthday 帽 (AE086粉紅) http://####.nimg.net/v4/p76_2.gif 售價: $ 26.00

支假臘燭是否 ...

AE069 ( LDEF 純棉藍白色間條紋褲 ),全長 57cm, 大概俾 2 歲的 BB 着。

AE086 (Happy Birthday 帽 - 粉紅 ) 有貨。支假臘燭是打直在帽上的。

如有興趣,請直接在本店的 website 落單訂購。謝謝!

伯爵府

HI

Just send the order to yr website, pls check and cfm receipt.

thks
pat614

原帖由 losasa 於 09-3-23 00:59 發表
最新春夏新裝 + 要錢唔要貨大行動 !!!

最新消息---最新春夏新裝 + 要錢唔要貨大行動開始啦!!! 襯呢個時候好快啲幫寶寶買定一啲下年著嘅衫仔褲仔, 咁會慳唔少呀, 快啲入嚟睇吓啦!!!

快啲入嚟我個http://forum.baby- ...

別墅

Hi, i sent a mail to u la, pls check!! thank you!!
原帖由 pat614 於 09-3-23 01:27 發表
HI

Just send the order to yr website, pls check and cfm receipt.

thks
pat614

大宅

我想睇睇你網頁...開唔到呀=,=

別墅

pls check, i send a pm to you! thanks !
原帖由 sasasui 於 09-3-24 23:24 發表

別墅

pls check, i send a pm to you! thanks ! 引用:
原帖由 sasasui 於 09-3-24 23:24 發表

別墅

新貨上架 + 要錢唔要貨大行動開始啦!!!

最新消息---新貨上架 + 要錢唔要貨大行動開始啦!!! 襯呢個時候好快啲幫寶寶買定一啲下年著嘅衫仔褲仔, 咁會慳唔少呀, 快啲入嚟睇吓啦!!!

快啲入嚟我個"個人網頁"睇下...手快有手慢冇呀 !!!!

別墅

快啲入嚟睇喇 !!!!

最新消息---最新春夏新裝 + 要錢唔要貨大行動開始啦!!! 襯呢個時候好快啲幫寶寶買定一啲下年著嘅衫仔褲仔, 咁會慳唔少呀, 快啲入嚟睇吓啦!!!

快啲入嚟我個" 個人網頁 "睇吓...手快有手慢冇呀 !!!!

如有問題/要落單....請直接...
/
[email protected], 謝謝!

別墅

快啲入嚟我個"個人網頁"睇吓...手快有手慢冇呀 !!!!

/

別墅

快啲入嚟我個 "個人網頁"睇下...手快有手慢冇呀 !!!!

/

別墅

又有新貨 + 預訂貨品返咗啦

/
aebaby.shop@hotmail.com, 謝謝!

別墅

/

別墅

/

別墅

/

首頁
12345...9

尾頁

跳至