自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

大宅

佢不只一次對我唔住,呢段感情中,彼此都傷害過大家,就因為佢對我不忠,令我對佢無信任,成日check住,佢話覺得無自由,今日俾我發現上裸聊網了,好傷心,番入房唔出聲,佢亦知道咩事完全無反應,自己忍唔住同佢嘈,佢都終於講出口話點解你唔可以做個蠢女人,咁你會好幸福,重話覺得只要係背住我做已經係專重我,甚至之前同小三搭上都完全無問題,嗰一刻個心痛到不能形容,亦知道唔可以再行落去,有一刻有想過同個囡死咗佢算,好怕唔知點養大個囡,曾經諗過為錢咩都忍,但最終原來都係接受唔到同人分享另一半,我究竟重可以點

大宅

lovesue09 發表於 19-1-25 20:53
佢不只一次對我唔住,呢段感情中,彼此都傷害過大家,就因為佢對我不忠,令我對佢無信任,成日check住,佢 ...

咁嘅人唔值得你去愛,你要愛自己愛囡囡,同佢分開,學習放手,從新出發
冇野緊要得過阿囡

伯爵府

佢不只一次對我唔住,呢段感情中,彼此都傷害過大家,就因為佢對我不忠,令我對佢無信任,成日check住,佢 ...

離婚啦……冇左佢都可以生活过得好……

大宅

如果你唔走,你個女都會學你,大個比男人咁糟質都唔反抗,因為佢覺得媽媽都係咁好正常。為左錢可以同個咁ge男人一齊?毫無自尊,為左錢同佢一齊會比到乜嘢價值觀個女?為左錢乜都得?

侯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 BK Milk勳章

再跟著呢個渣男, 就害埋個囡。

我阿媽同你情況一樣, 即刻離婚, 起初生活會緊拙些, 但而家我們不知幾幸福。

就算攞唔到贍養費. 去政府攞綜援, 在香港唔會餓死。

男爵府

唔好做儍事,因為你自己及個女更值得你愛
放過自己,唔好俾人繼續用歪理不忠嚟傷害你,呢啲渣男不配擁有你同個女

子爵府

回覆樓主:

我不知應該說甚麼。
女女是值得你去愛和付出的人。你也值得被珍惜。作為旁人不知你的所有情況,但願你能走過黑暗就見光明

公爵府

2018復活節勳章

女兒需要你,無媽的孩子像根草,你捨得將個女交俾一個咁冇責任感的人照顧?

天無絕人之路,首先搵工,搞掂經濟先離婚。
同屋企人商量搬返去住。

寶石宮

2023年兔年勳章

回覆樓主:

珍珠宮

你冇權力殺死你個女,你唔好咁自私。

tsung    發表於 19-1-25 21:58

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

冇男人唔駛去死呀. 你要自愛呀.

子爵府

回覆樓主:

好睇唔起那些害怕無人養自己,就話要去死的媽媽!

你唔洗為自己負責任架! 唔洗為個囡負責任架!自己養自己, 唔係應該架咩?!

寧願去死,都唔願靠自己! 嫁人,做人亞媽,就係為了依賴人?

珍珠宮

認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章

講件真人真事你知,有個朋友同老公一齊捱,自己唔做會計師去幫老公間公司,做到有聲有色發咗達,個老公就包二奶、三奶。朋友唔憤氣,d小三仲要醜過佢,佢又帶住兩個女,所以一直唔放手,但日日家嘈屋閉,個老公更加有籍口唔返嚟,而朋友就晚晩鬧d女同喪飲酒!如事者幾年之後,佢終於明白,男人變咗就變咗,再諗再折磨自己都唔會回頭。之後佢地離婚,我朋友都已經再嫁,仲好開心添!希望你都可以捱過去,迎接將來幸福嘅日子!

侯爵府

死都唔怕,離開呢件垃圾應該比死容易,試下踏出第一步,離婚

侯爵府

好媽媽勳章

立即帶埋亞女執野回娘家,大哭一場,再諗下下一步點做

寶石宮

2024年龍年勳章

回覆樓主:

幸福可以好簡單

男爵府

無啦啦睇乜電話啊?依家咪拿黎煩

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

你想過帶埋阿女去死<----目的是什麼?
1)沒有能力養女兒?你當香港綜援唔存在?唔好話拿佢會無面,這些是多餘的,能解決目前困境就係良方,踏出了這第一步日後安定了有工作可以取消。

2)死了等佢內疚?唔好傻啦,在生都唔內疚,死左會出現?這只是你單方面的幻想。

3)你想死但你個女一定唔想,你有權帶個女來世上,但無權帶走佢,但如果你自己選擇死亡,咁你個女會活得比死更慘,你願意見到嗎?

世上沒有解決不了的問題,只有有沒有勇氣去解決,加油!前路應該掌握係自己手裡,開心生活係自己比自己,而唔係別人給予的。

大宅

加油啊!為左你個囡要加油啊,唔好諗埋一邊。支持你唔好為左啲賤男傷害自己啊

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 親子王國15週年勳章

為左自己為左個女,勇敢D行出去揾返正確既人生。D咁既人盡快脱離關係啦!

首頁
12345...6

尾頁

跳至