自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

以前我識背佢地D歌

水晶宮

[老人院]
'夠鐘喇!睇電視 睇下今集講乜先 講乜先?哎唷!'
gala gala happy 買 Harley 扮阿 Paul
寂寞孤單 卡拉屋企 晚晚去唱歌
深宵的晚空 星月在搖動 蕭錦去活動
gala gala happy 著Nike亂撻朵
大疊摩登Rave仔Rave女個個去曬Rap
Marky Mark夠英 Hammer直頭勁
New Kids無動靜
四蚊一鋪街機亂甘打打打凹左
Ken哥將軍手刀射錯左
今晚三點尖東海邊吸住春麗
我最怕佢有左
做 做乜好 落dd 做 做得好 泡九七
做 做得好 去六四 做 做差佬
葉玉卿 葉玉卿...'今晚阿Sir 請食飯!'
'隨便坐!'
gala gala happy 有煙仔沒有火
日日聽歌聽個幾隻無變化既歌
天朦光唱歌fans熱情和 姑丈向下墜
gala gala happy 我Darling零捨多
住在山腰 身家多過拍戲既發哥
包起七個桔 三件用黎室 ?公仔最核突
七間金鋪 一粒差佬日日系甘捕
警犬拉茜又著草 衰佬死佬差佬基佬做做系甘做
世界是太美好
做 做乜好 champion 做 做得好 唷咩啤
做 做得到 唷仙奴 做 做差佬 劉錫明 劉錫明...
gala gala happy 買 Harley 扮阿 Paul
寂寞孤單 卡拉屋企 晚晚去唱歌
深宵的晚空 星月在搖動 春宵愛做夢
gala gala happy

水晶宮

回覆樓主:

鍾意聽佢哋電台節目,好好笑
羅文、許志安及張學友都上過,笑死我

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

hellohelloruby 發表於 19-5-16 11:49
[老人院]

早兩日先番睇「城市獵人」

珍珠宮

hellohelloruby 發表於 19-5-16 11:49
[老人院]

珊瑚宮

回覆樓主:

戰前既事啦

侯爵府

笑得好勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 分享愛

[老人院]

禁止訪問

珍珠宮

2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

珍惜 感恩
You got this!!

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

你有無試過捽完腳趾攞嚟聞

仲有軟硬講鬼故, 我細個聽完唔敢瞓

水晶宮

blackberry 發表於 19-5-16 11:56
你有無試過捽完腳趾攞嚟聞

仲有軟硬講鬼故, 我細個聽完唔敢瞓

我有聽軟硬講鬼故呀, 不過嗰時好夜, 聽聽下訓著咗

水晶宮

bing-jing 發表於 19-5-16 11:52
戰前既事啦

有冇咁耐呀?

子爵府

以前個個星期六晚捐喺上格床被竇聽老人院時間,笑到震晒又唔出得聲,俾細路鬧震住佢瞓覺

曾高    發表於 19-5-16 23:10
風扇    發表於 19-5-16 12:12
Hi

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

hellohelloruby 發表於 19-5-16 12:00
我有聽軟硬講鬼故呀, 不過嗰時好夜, 聽聽下訓著咗

我暑假聽, 足足失眠左成星期, 天光先敢瞓

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

朋友個妹錄左最後果集,視為人生極品收藏

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

「劉錫明...」
無左後半句wor,亲(唔好以為我聽唔到得架)

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

karen508hk 發表於 19-5-16 12:03
以前個個星期六晚捐喺上格床被竇聽老人院時間,笑到震晒又唔出得聲,俾細路鬧震住佢瞓覺
...

係! 笑到肚痛
放下自在

水晶宮

畀面勳章

回覆樓主:

佢哋打電話整古人,好搞笑,(雖然其實幾衰)讀書時同學個個會聽

印象最深刻是espirt、蒙古包丶見華仔,笑到肚痛
有冇人記得

風扇    發表於 19-5-16 12:13

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

Cheddar85ang 發表於 19-5-16 11:49
鍾意聽佢哋電台節目,好好笑
羅文、許志安及張學友都上過,笑死我
...

華仔都上過!
放下自在

珍珠宮

王國教室勳章

細個有聽佢地玩電話

首頁

尾頁

跳至