單親天地

跳至

首頁
12345...7

尾頁

子爵府

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

我朋友係單親媽咪有子女,結識了一個比她細的男子有學歷,大家都相愛,但因男子的家人反對,男子選擇了佢家人

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

原帖由 NokNokB 於 09-5-3 22:13 發表
我朋友係單親媽咪有子女,結識了一個比她細的男子有學歷,大家都相愛,但因男子的家人反對,男子選擇了佢家人

咁聽ar ma 話,唔要都罷

珍珠宮

係個男人的損失啫!!!
現在我們一家三口每日都過著幸福快樂的生活。~好感恩現在所擁有的一切人與事,我們必定會好好珍惜這個幸福的家!《幸福會遲到但不會缺席!》       ...

伯爵府

hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

你朋友咁岩遇到一個屋企人反對既o者~~認真講,如果我屋企人反對,我都唔會理,但如果係我對小魔怪反對,我都會選擇我既小魔怪~~其實而家好多男人都唔介意架喇~~我識好多個都係咁呢~~

眾裡尋他千百度,驀然回首,那人卻在燈火闌珊處!!
生死有命,富貴由天

禁止訪問

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我而家識左個男朋友,佢都唔mind我有仔仔,以前我都相信唔係咁易搵到,就算比我搵到個男人都可能mind,但係我知道只要大家都肯行出第一步,大家都有機會........我地岩岩開始唔係好耐,所以佢屋企仲未知,但遲d我就唔知,佢話佢屋企人唔會mind,但係我知道唔係咁易,不過我會努力,因為我知道我前夫都想我生活得開心,所以我會努力
單親媽媽/爸爸要加油

禁止發言

別墅

我剛剛都搵到了...搵了幾年...希望今次ok啦............^^
我們這一家

禁止訪問

大宅

我都覺得好難有第ニ段感情囉

公爵府

hashtag影視迷勳章 醒目開學勳章

真的不容易!
但最重要是先治療自己的傷痛!

禁止發言

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

多謝~~~
我個個係仔仔呀
你呢???而家仲有無做嘢???
原帖由 christy0604 於 09-5-5 15:46 發表

恭喜你ar~ 阿藍
你係咪仲有個囡囡ga?

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

恭喜晒~~~
原帖由 busysasa 於 09-5-6 16:03 發表
我剛剛都搵到了...搵了幾年...希望今次ok啦............^^

禁止發言

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

咁你無記錯,個個應該係我,我係有個女只係唔係我親生,我老公同佢前妻生,我而家好小出去幫手啦,因為自己成日腰骨痛,又要湊住個仔,所以好小啦
你見第二份工呀??咁咪好lo,靠自己,我都想呀
點解下個月得返你自己一個呀???
原帖由 christy0604 於 09-5-7 17:46 發表
可能我記錯, 我成日記住你有個大女 & 細仔 ^^
你幫屋企人手做野....

我~~~next wk 考試 (見工)
下個月開始屋企得返我一個做野咋....
好辛苦ar~~

...

禁止發言

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

生完個仔一直都無事,係個排搞仔仔爸爸身後事個時,太操勞,搞到腰骨痛
個仔今年返學啦,我都希望佢返學之後,我會好好多啦
等佢返學之後,搞掂埋佢爸爸賠償D嘢就可以返出黎做嘢,幫人湊BB就唔好啦,自己湊一個人都咁,仲要幫人湊
而家得你一個做嘢都幾吃力,加油呀
要小心身體呀
原帖由 christy0604 於 09-5-8 10:12 發表

哎呀~ 你攪乜ar~ 咁後生...成日腰骨痛?係咪你湊仔姿勢唔好ar?take care ar~~
你個仔返學未ar?返左學你會好好多...
等個仔大d學下野, 或者幫人湊下bb都好ga
今日appledaily先講.....陪月湊孖b 有 $48000

...

男爵府

原帖由 christy0604 於 09-5-8 10:12 發表

哎呀~ 你攪乜ar~ 咁後生...成日腰骨痛?係咪你湊仔姿勢唔好ar?take care ar~~
你個仔返學未ar?返左學你會好好多...
等個仔大d學下野, 或者幫人湊下bb都好ga
今日appledaily先講.....陪月湊孖b 有 $48000

...

christy0604 ,
你自己都要小心呀, 食多d野, 如果你患上厭食症, 你就無精神上班啊!

男爵府

原帖由 阿藍2006 於 09-5-4 23:33 發表
我而家識左個男朋友,佢都唔mind我有仔仔,以前我都相信唔係咁易搵到,就算比我搵到個男人都可能mind,但係我知道只要大家都肯行出第一步,大家都有機會........我地岩岩開始唔係好耐,所以佢屋企仲未知,但遲d我就唔知,佢 ...

恭喜晒!
希望你們相處和睦, 融洽!

首頁
12345...7

尾頁

跳至