夫婦情感

跳至

首頁
12345...6

尾頁

民房

小三阿小三
可能你而家同我老公甜密密。
可能你而家聽咗吾少我老公對你嘅甜言蜜語。
可能你以為我老公對你嘅陪伴越來越多, 代表佢越來越在乎你。

但你知吾知, 佢對你嘅甜言蜜語只係一時, 而佢對你嘅背後係一個接一個嘅大話。
你知吾知, 佢話同佢老婆分開住, 但其實佢無同你“訓”果晚, 其實同緊佢老婆訓。
你知吾知, 佢同佢老婆嘅關係, 吾係佢對你所講到咁差。
你知吾知, 佢同你講對老婆只有感情冇愛情嘅時候, 呢啲都係出軌男嘅開場白。
你知吾知, 你地發生緊嘅野, 佢都有同老婆講, 但佢吾會話你知, 我地生活間嘅點滴。
你知吾知佢最著緊嘅係佢嘅小朋友同佢自己家庭, 而吾係你。
你知吾知佢由始至終都只會諗自己, 而不停地對你講大話。

不過, 吾好意思, 我為咗我地咁多年以嚟, 一齊建立嘅野, 我一定吾會比你得程, 你即管用你嘅手段, 去比說話我老公知, 叫佢番去我身邊。

只要佢仲愛佢嘅家庭, 兒女, 名聲, 佢一定會用好多甜言蜜語去維繫你地嘅關係, 吾該你醒吓, 做女人吾好做到咁cheap。

禁止訪問

大宅

omg999 發表於 19-12-28 01:14
小三阿小三

講得好,小三死全家

大宅

「你地發生緊既野,佢都有同老婆講」
你老公咁理直氣壯?定當你傻架?

男爵府

小三阿小三

請先管好自己既男人,何必理一些三唔識七既女人呢!

複式洋房

luckybob 發表於 19-12-28 02:29
講得好,小三死全家

唔好有事就賴人哋小三,一隻手掌拍唔響嘅,要公平啲,雙方都要都死全家

男爵府

luckybob 發表於 19-12-28 02:29
講得好,小三死全家

公平啲講,出去玩女人既男人都要死全家,仲要死無全屍

男爵府

Emmyy 發表於 19-12-28 04:46
「你地發生緊既野,佢都有同老婆講」
你老公咁理直氣壯?定當你傻架?

應兩樣都係,你睇: 人哋老婆都話唔會比小三得呈

複式洋房

小三阿小三

最啱聽呢句: 做女人吾好做到咁cheap
你老公同小三嘅事都敢同你一講,完全唔俾面你啦⋯⋯

佢最著緊嘅係佢嘅小朋友同佢自己家庭, 你又知唔知,如果真係咁著緊你,就會小心保密,唔會俾你發現

佢同你講對老婆只有感情冇愛情,你又知唔知,如果真係咁有愛,就唔會偷食啦

佢吾會話你知, 我地生活間嘅點滴⋯⋯你又知唔知,可能你老公覺得同你生活點滴,好乏味,不值一提呢

女人醒下啦,咁嘅男人仲留住嚟做乜

公爵府

樓主老公賤到一個點,佢亦覺得樓主好cheap,同我分享小三點滴?比我?咀都打歪你。樓主言談間仲好似好proud 甘,有D奇怪

男爵府

女人唔好做到自己咁cheap

死啦,點解我覺得呢個故事入邊個老婆cheap啲嘅呢

民房

大家可能覺得好奇怪, 點解我會對呢個男人仲會有留戀, 好似接受佢同小三嘅關係。

一直以嚟我地嘅相處關係吾係差, 只係冇咗佢所講嘅激情, 但冇激情又等於吾愛我咩?其實都係視乎大家要咩㗎啫, 你估我又係仲好愛佢咩?過去有2-3年全職湊仔, 湊到天昏地暗, 佢從來冇幫過手, 大果個嘅功課, 亦都吾會理吓。

我老公係一個好熱衷愛情生活嘅人, 但果時我全職湊仔, 跟本抽吾到時間同精神去照顧佢, 當時都有諗過, 如果有個人可以幫手湊佢,你話幾好呢?

到幾年後嘅今日, 我呢個諗法真係應驗咗, 由開初佢好堅決離婚, 到而家佢都同小三講一定吾會同我離婚, 原因, 係希望小朋友有完整嘅家庭成長, 我都同老公講, 其實離咗婚, 好過好似而家嘅不倫不類嘅家庭, 或者我就係好似“外遇急救下的風暴對策”咁, 忍囉, 忍嘅係為小朋友, 為自己唔想轉變生活質數。

民房

我老公賤, 係賤㗎, 其他男人有小三, 就對原配冷淡, 但我老公又冇咁對我, 好照顧我, 關心嘅, 其實我就係想要呢D嘅家庭感覺。

民房

我地十幾年嘅相處方式, 都係咩都講, 咩都傾, 大家都係講野好直吾轉彎, 所以佢同我講小三嘅野, 我冇吾開心, 反而我覺得咁樣仲好, 總好過講無數嘅大話去呃我。

係咪每段婚姻要分開時都要不歡而散?

大家覺得同我講小三嘅野就唔尊重我, 你估佢冇諗過帶小朋友去見佢咩? 佢都因為尊重我係小朋友嘅媽媽, 佢會問我先, 每次同佢出街都會問我去吾去得先, 暫時我覺得呢個方式仲接受, 總好過呃你話同朋友食飯但其實出咗去陪佢吖

複式洋房

omg999 發表於 19-12-28 13:03
我地十幾年嘅相處方式, 都係咩都講, 咩都傾, 大家都係講野好直吾轉彎, 所以佢同我講小三嘅野, 我冇吾 ...

你都太受委屈啦⋯⋯雖然唔離婚係為咗小朋友,你老公又在意家庭嘅感覺,但萬一⋯⋯有一日小三又有左⋯⋯你老公又多頭家,喱個係男人本身問題,吾係你問題lo

民房

Faintedkiddo 發表於 19-12-28 13:30
你都太受委屈啦⋯⋯雖然唔離婚係為咗小朋友,你老公又在意家庭嘅感覺,但萬一⋯⋯有一日小三又有左⋯⋯你 ...

我老公一定吾會令到個小三有咗(emoji)(emoji)

伯爵府

回覆樓主:

當自己生活喺古代,做大婆仲威威,三妻四妾,妾士會唔會服侍埋大婆, 男人就算冇何生咁有錢,都可以有幾房人,最緊要搵啲肯受嘅女人

子爵府

omg999 發表於 19-12-28 12:53
我老公賤, 係賤㗎, 其他男人有小三, 就對原配冷淡, 但我老公又冇咁對我, 好照顧我, 關心嘅, 其實我 ...

其實咁都接受到 不如試下接受埋小三 當老公收個妾 叫個妾孝敬你叫聲你呀姐

翡翠宮

回覆樓主:

呢D老婆去邊度揾
你有無教佢溝女呀咁

公爵府

樓主勁呀。啲口吻似皇后,邦皇上選妃同今晩揀邊個妃子同你皇上瞓。佩服佩服

首頁
12345...6

尾頁

跳至