潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

想買Picotin,點樣可以買到?
USA, France既網頁睇左好多日狂refresh , 一出即襟都買唔到!
香港買聽聞又話要配貨?有無機會walk in買到P?

珍珠宮

陪月勳章 畀面勳章

回覆樓主:

試下tst,遇到好sa可能會出到...朋友係新客。

https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=23405234
work hard PLAY hard

大宅

jenniferK 發表於 20-12-14 01:17
試下tst,遇到好sa可能會出到...朋友係新客。

https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&ti ...

thanks, 但係咪都要買左小小野,sa先會比貨?

大宅

我上星期去左landmark, 買左條絲巾後SA 問有冇野想買埋我就問佢有冇P22
應該個日都幾多貨因為我上個月問elements 佢都唔show 我

大宅

cchy91 發表於 20-12-14 11:36
我上星期去左landmark, 買左條絲巾後SA 問有冇野想買埋我就問佢有冇P22
應該個日都幾多貨因為我上個月問ele ...

好羨慕,大家好自由可以得閒巡下鋪!
我係一個好困身既ftm, 無機會出去。
我只可以申請一日出去睇“馬”
得一日唔知會唔會咁lucky比我買到(emoji)(emoji)

伯爵府

tinoijcc 發表於 20-12-14 11:44
好羨慕,大家好自由可以得閒巡下鋪!
我係一個好困身既ftm, 無機會出去。
我只可以申請一日出去睇“馬”

如果得一日
就行哂咁多間
尖沙咀 - 中環 - 金鐘 - 銅鑼灣咁殺落去

當然 我都會建議你去歐美官網
我個P22都係「襟」返來 送上門 好正

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章

依家買P22都要配貨?
純粹想去睇下個P仔有幾大個
係咪應該都難d

大宅

tinoijcc 發表於 20-12-13 22:44
USA, France既網頁睇左好多日狂refresh , 一出即襟都買唔到!
香港買聽聞又 ...

我見P22都唔難買喎,US官網成日見到,仲好多色揀,尋晚Ireland都長放咗個P22黑銀

大宅

whitebyKiKi 發表於 20-12-14 12:08
如果得一日
就行哂咁多間
尖沙咀 - 中環 - 金鐘 - 銅鑼灣咁殺落去

我都諗住一日殺晒咁多間!
上網我勁refresh都買唔到。部左好多日
Belgium, France, usa網站狂refresh, 禽晚仲比佢封鎖埋

大宅

bettyuen 發表於 20-12-14 12:47
我見P22都唔難買喎,US官網成日見到,仲好多色揀,尋晚Ireland都長放咗個P22黑銀
...

見到但買唔到既。我已經狂refresh, 一放袋就click但都話已經比人買左(emoji)(emoji)(emoji)

大宅

香港買聽聞又 ...

我買條maxi Twilly 就買到p18
行多D問多D

珍珠宮

陪月勳章 畀面勳章

tinoijcc 發表於 20-12-14 13:03
見到但買唔到既。我已經狂refresh, 一放袋就click但都話已經比人買左(emoji)(emoji)(emoji)
...

去左tst登記排隊再去elements睇完tst條隊應該差唔多排到。

大宅

tinoijcc 發表於 20-12-14 13:03
...

Europe果邊係難d,試下US丫
同埋呢排門市好似多咗好多貨,P仔應該唔難搵

珍珠宮

陪月勳章 畀面勳章

nakiinei 發表於 20-12-14 12:19
依家買P22都要配貨?
係咪應該都難d

唔一定要去H。米蘭站周圍都係,要睇冇難度。要買就緊要去H店啦。

珍珠宮

陪月勳章 畀面勳章

tinoijcc 發表於 20-12-14 11:19
thanks, 但係咪都要買左小小野,sa先會比貨?

近排好多walk in水貨客。要經理批袋係唔容易。
一句去尾唔好心急,比你買到返到屋企隻色唔鐘意,配貨又覺得被逼咁又係煩。

大宅

skywalker05 發表於 20-12-14 13:16
我買條maxi Twilly 就買到p18
行多D問多D

請問你係邊間買到?

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章

回覆 jenniferK 的帖子

一言驚醒夢中人

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

nakiinei 發表於 20-12-14 12:19
依家買P22都要配貨?
係咪應該都難d

上月朋友買,要配條$7000既絲巾,sa同佢講,買佐尼條巾包你會開心。

伯爵府

tinoijcc 發表於 20-12-14 13:01
我都諗住一日殺晒咁多間!
上網我勁refresh都買唔到。部左好多日
Belgium, France, usa網站狂refresh, 禽 ...

我比較鍾諗去US / Ireland
US多貨
Ireland係英文版面
收euro又唔使驚入錯野

P22 US買既
然後喺Ireland捉到馬仔

男爵府

香港買聽聞又 ...

Shop買, P22容易買過P18好多,又要睇下你想買咩色,Etain, Etoupe, Gold呢啲可遇不可求,黑,粉,藍又會容易啲!我都suggest上網買,我早幾個月喺中環walk in買到個Ebene馬鞍皮P22, 其實P仔真係唔上架,除非粉紅色,紅色呢啲!我早兩日喺Ireland官網買到個P22黑銀,BTW,法國官網連續cut左我兩之單,一次P22,一次Lindy 26

首頁

尾頁

跳至