興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

公爵府

2018復活節勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

我琴日到今日,都開唔到msn
錯誤碼:80048820
唔該幫幫助.

禁止訪問

公爵府

2018復活節勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

原帖由 fantasmicathk 於 09-6-8 15:24 發表
in office or home?
屋企上唔到msn唔該

別墅

msn

我朋友今日返公司, 都開唔到msn
錯誤碼:80048823
話密碼或login 唔對.
但叫msn re-send 密碼, 又send 去 hotmail account. 都開唔到點睇番password.
其實係唔係msn癲?
唔知關唔關事, 上星期尾我叫佢安 msn shell 星期一返工就開唔到. 但同一部機第二個account login 又開到wor.
佢就呢想殺我, pls help.

唔該幫幫助.

別墅

我都係今朝一早上login吾到, 而家返到屋企都係login吾到, error: 80048823. 有冇人可以幫手. Thanks!
http://tw.myblog.yahoo.com/joan68117/

別墅

我入係, 會唔會因為 msnshell5 問題呢
我又係出左 錯誤碼 80048823
2日都上不到

禁止訪問

別墅

原帖由 fantasmicathk 於 09-6-9 17:14 發表
believe that is msnshell problem, as i didnt install it and didnt hv this problem.

try to uninstall the msnshell and try, if still cant, better reinstall the msn.

但已找過另一部無安裝MSN Shell 試, 都係入唔到, 但安msn shell 果部, 入其他的account都無問題wor.

禁止訪問

別墅

開左一個新Account又冇事, 但舊acc入吾到msn&email.

原帖由 popokit 於 09-6-9 20:50 發表
但已找過另一部無安裝MSN Shell 試, 都係入唔到, 但安msn shell 果部, 入其他的account都無問題wor.
http://tw.myblog.yahoo.com/joan68117/

禁止訪問

別墅

原帖由 fantasmicathk 於 09-6-10 15:01 發表
believe that ur old account maybe hacked akready, also msnshell is not a offical software, there will be a risk to use it

那一個月後可否再用回此account 呢?

禁止訪問

侯爵府

2011精緻種植勳章 畀面勳章

咦? 我又係咁喎, 一個login唔到, 另一個就得, 仲有係最近兩次無啦啦d 朋友話我知, 我send 咗d 垃圾比佢地, 內容好似真係我send 咁, 跟住我就幾日都login 唔到嘞

屎啦, 個貓用咗十幾年, 唔想無端端唔用喎:cry: :cry: :cry: :cry:

別墅

原帖由 臣媽 於 09-6-11 09:44 發表
咦? 我又係咁喎, 一個login唔到, 另一個就得, 仲有係最近兩次無啦啦d 朋友話我知, 我send 咗d 垃圾比佢地, 內容好似真係我send 咁, 跟住我就幾日都login 唔到嘞

屎啦, 個貓用咗十幾年, 唔想無端端唔用喎:cry: :cry: ...

你部電腦會唔會係中毒. 病徵好似.

男爵府

好媽媽勳章

我今日都開唔到呀, 錯誤碼:80048820
咁掂算?可唔可以救反??

別墅

我send左個email 俾hotmail customer service , 佢地話係我既 Live ID問題, 已經pass technician 等佢地再覆我. 你地都send去等佢地幫你手喇, 我有消息, 又再update大家.

男爵府

好媽媽勳章

我都send左個問題比hotmail customer service , 都係等緊佢地覆.

男爵府

好媽媽勳章

各位,本人已成功解決hotmail的問題,Windows Live ID技術支援部提供很快的回覆,你們可試試.

別墅

我答左佢d問題喇, 但好老實, 有d答案都忘記了.
而家等佢再覆.

你係吾係都係要等佢再覆你架.

原帖由 goldlion 於 09-6-12 12:47 發表
各位,本人已成功解決hotmail的問題,Windows Live ID技術支援部提供很快的回覆,你們可試試.

首頁

尾頁

跳至