自由講場

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

蔡天鳳案|4疑兇背景曝光‎ 前夫為通緝犯‎ 前家翁任警長捲強姦案
https://www.hk01.com/article/871195?utm_source=01appshare&utm_medium=referral
(emoji)全球單月1700萬用戶(emoji) 最多香港人用的新聞App!立刻下載:https://hk01.app.link/LG71h8MfUbb

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

呢一家人真係唔簡單!

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

全家無個好人

公爵府

無腦既壞人

侯爵府

2024年龍年勳章

全家都係壞人 !!

男爵府

唔係人,係惡魔

珊瑚宮

冇個正常

子爵府

回覆樓主:

成家無個好人

大宅

回覆樓主:

個女人13萬都冇錢還, 仲話原生家庭有錢

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

真係勁
全家一式一樣

翡翠宮

畀面勳章

識左幾十年,點會唔知前夫家點樣,明知對方一家不是好人,又何必做好人,對這些人渣本來就應該生死不相往來,一念之仁,反而誤了自己性命
日日是好日

公爵府

認識瑞士牛牛第三回

cy101 發表於 23-2-25 17:07
蔡天鳳案|4疑兇背景曝光‎ 前夫為通緝犯‎ 前家翁任警長捲強姦案
https://www.hk01.com/article/871195? ...

全家一齊坐監都幾震撼!

子爵府

嘩,成家都好有問題

男爵府

kiki1230 發表於 23-2-25 17:39

去年被追討十三萬,已經有錢,我覺得沒必要不斷質疑女仔背景,人已去世,真的沒必要

Prosperous    發表於 23-2-25 20:00

伯爵府

全家人真係好難得都帶邪惡嘅基因(emoji)
女死者因咩原因離婚咁多年同佢哋仲有咁千絲萬縷嘅牽連?
剩低四個小朋友認真無辜可憐

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

cy101 發表於 23-2-25 17:07
https://www.hk01.com/article/871195? ...

欠債,強姦,詐騙,殺人樣樣齊喎,好野

pansy888hk    發表於 23-2-26 00:53
放下自在

水晶宮

回覆樓主:

兒登果邊有前大伯ig, 經常post合照仲要好closed...... 點樣落得手呀痴線

子爵府

kiki1230 發表於 23-2-25 17:39

佢係因為生意問題比人告,無話佢走數,破產係佢前老爺奶奶
其實你點解要咁執著人地本身有無錢
係咪覺得佢本身無錢既話走去嫁比有錢人就唔方好人? 係咪覺得佢本身無可能咁本事有咁多錢?
重點係即使佢係點既人都好,都唔應該咁比人殘殺

我唔識佢 之前都未聽過佢個名
希望佢可以安息,早日投胎

Candywong61    發表於 23-2-25 22:06

水晶宮

回覆樓主:

全家都係賤人真難得
62做警察時曾捲入強姦
細仔年輕已呃人500萬
大仔欠債,做死者司機,估計關係唔差至搵佢做司機吧,轉個頭可以殺人
前99又破產
證明全家理財有問題,一味只能靠痴,搞唔掂仲可以全家一齊合謀殺人
全家都覺得可以冇事,拎到錢?
真係大開眼界

男爵府

呢4件人渣真係極品!有強姦犯,欠債破產,騙徒…真係無個正常。

首頁

尾頁

跳至