自由講場

跳至

首頁
12345...9

尾頁

別墅

入住病房,護士係中學同學,畢業後無見過,我都唔知佢做咗護士。
住同區朋友,十幾年無撞過,但旅行係東京撞到

伯爵府

ksliu7272 發表於 23-4-15 21:29
入住病房,護士係中學同學,畢業後無見過,我都唔知佢做咗護士。
住同區朋友,十幾年無撞過,但旅行係東京 ...

我同層鄰居,搬走無看過,去旅行見返

侯爵府

醫院生仔時同房間嘅媽媽嘅女,同我仔係幼稚園同學!

la_source    發表於 23-4-17 11:12

水晶宮

生阿女時
側邊床位個老公係我中學班主任,我尷尬到想調房

Mowawa    發表於 23-4-15 21:44

xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

大宅

bmuimami 發表於 23-4-15 21:41
生阿女時

咁搞笑,佢好老先生仔?

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

近年去旅行,喺唔同國家都撞過兩次同一鄰居 ,佢係亞女同學,之後熟左,交流旅行心得
放下自在

水晶宮

熱血金章 至尊種植勳章 畀面勳章 2011精緻種植勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

BK呢度識了一個jm, 好好傾所以add fb, 後來弟婦睇我fb 見到呢位jm, 竟然係佢加拿大的鄰居.

水晶宮

Ratingen 發表於 23-4-15 21:43
咁搞笑,佢好老先生仔?

當時佢應該4x
xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

伯爵府

回覆樓主:

我阿仔幼稚園老師嘅妹,係屋苑鄰居兼同事

我成日搭一架的士嘅司機,係屋苑鄰居,有一日响街撞見佢老婆,係我个女嘅老師,老婆嘅家姐係我舊同事

伯爵府

牛年勳章

回覆樓主:

前公司有個同事同我住同一條村,再講下,原來再之前都係住同一條邨同一棟樓

亞哥結婚時,家姐見到佢姑奶,原來家姐姑奶個老公係亞嫂既親戚
仁德厚澤載福慧輝炫矢志盛風華

大宅

回覆樓主:

喺泰國珊瑚島游游下水,見到一個十幾年前嘅公司的vendor,大家都著住泳衣,好尷尬.睇佢平時斯斯文文,原來成個心口都係毛...好大隻咁

去醫院做物理治療,物理治療師正係自己嘅同學

十幾年前搬去一個屋苑时,發現樓上住咗自己中四时嘅班主任,而留下就住咗我以前的中學校長...最搞笑係我個仔同我讀埋同一間中學....所以大家都識曬

子爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

晴B媽 發表於 23-4-15 21:46
BK呢度識了一個jm, 好好傾所以add fb, 後來弟婦睇我fb 見到呢位jm, 竟然係佢加拿大的鄰居. :wah ...

世界真細小

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

個女讀小學時既校長,係我小學既老師

大宅

回覆樓主:

講開呢單仲過癮

我阿爺一家住7樓,
二叔個老婆住6樓
三叔個老婆住13樓
四叔個老婆住同一層樓
佢哋結婚接新娘時,夾硬要喺樓下兜個圈去接新娘....

子爵府

我小朋友某年小學轉左校,同班同學有個家長係我20年前的ex…冇聯絡的,學校活動撞到,其實唔係好想相認…

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

mcheungm 發表於 23-4-15 21:52
十幾年前搬去一個屋苑时,發現樓上住咗自己中四时嘅班主任,而留下就住咗我以前的中學校長 ...
佢2個唔會係姓廖丫嘛?

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

以前父母租樓時識左隔離屋個亞太,後來係同一座買左唔同層,點知隔離屋又係嗰個亞太,一齊做鄰居就咁做左十幾年,原來一層係佢老公買黎結婚既,一層係亞太買比佢媽住既,所以經常兩層住

水晶宮

bmuimami 發表於 23-4-15 21:41
生阿女時

咁個班主任係好老生b

大宅

咁真係好啱

大宅

j2j2 發表於 23-4-15 22:02
我小朋友某年小學轉左校,同班同學有個家長係我20年前的ex…冇聯絡的,學校活動撞到,其實唔係好想相認… ...

有啲尷尬

首頁
12345...9

尾頁

跳至