自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

吸毒變喪屍!當街啃人腿,疑吃遭火車撞死遺體。(翻自《ABC新聞網》)

美國加州克恩郡(Kern County)在本月22日上午,有一名男子疑似吸毒嗑藥後喪失理智,直接變成喪屍,當街啃食人腿。另外當地媒體報導指出,男子所啃食的人腿,應是當天早上有一位民眾遭火車撞死的遺體。

據美國《ABC新聞網》報導,當天上午一群工人在工作時,發現一名男子手裡拿著一條人腿,隨後更直接在路邊啃食,於是馬上報警處理。當警方抵達後,這位「喪屍」啃人腿還吃得津津有味,隨後他即遭到警方逮捕。

警方指出,這名男子名叫泰勒茲(Rosendo Tellez),之後警方與法醫對案情與人腿做進一步鑑定,初步排除他殺的可能。不過報導也指出,當天早上8點,附近的車站一度發生有人遭火車撞死的事件,因此泰勒茲啃食的人腿,很有可能是死者的殘肢,但全案目前仍在做進一步調查。

琥珀宮

elbar 發表於 24-3-29 10:35
吸毒變喪屍!當街啃人腿,疑吃遭火車撞死遺體。(翻自《ABC新聞網》)

美國加州克恩郡(Kern County)在 ...

網上太多片,美加成班喪屍係街頭,似野獸咁,加拿大有個當街大便,核突

呢啲係BK少人提,只看中國,可能係收唔到西方資訊,又或者覺得冇問題啦!

男爵府

認識瑞士牛牛第二回

回覆樓主:

有人被火車撞死左,但無人處理遺體?咩鬼地方!

珍珠宮

美國特別恐怖

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

回覆樓主:

自由吸毒
放下自在

珍珠宮

水晶宮

BKFinder 發表於 24-3-29 10:41
美國特別恐怖

美國~思想古怪地方
自由太多會令世人失去平衡

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

好心美國就搞好自己個國家先啦,周圍撩事鬥非
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

侯爵府

美國呢個鬼地方唔係人住

侯爵府

SandyKL 發表於 24-3-29 10:38
網上太多片,美加成班喪屍係街頭,似野獸咁,加拿大有個當街大便,核突

呢啲係BK少人提,只看中國,可能係收唔到西方資訊,又或者覺得冇問題啦!...

成班喪屍喺街頭吸毒真係好恐怖,人間地獄。
有啲人唔係收唔到西方資訊,係扮睇唔到,美加吸毒殺人食人都係小事,喺中國食餐飯屙嘔肚痛先係大件事

珍珠宮

SandyKL 發表於 24-3-29 10:38

呢啲係BK少人提,只看 ...

哎,估唔到美國淪落到如此地步!美國社會有d環節猶如第三世界國家。

以前讀書時期,完全想像唔到美國會變到咁得人驚。

世界變得太快。美國開始有點面目全非的感覺。

珍珠宮

美國係咪不嬲都係咁?又槍又毒品⋯⋯

男爵府

滿目瘡痍嘅大美帝國

男爵府

esmehouse 發表於 24-3-29 10:57
好心美國就搞好自己個國家先啦,周圍撩事鬥非

就係知自己千瘡百孔時日無多,所以千方百計想先整死中國

琥珀宮

alau2021 發表於 24-3-29 11:13
成班喪屍喺街頭吸毒真係好恐怖,人間地獄。
有啲人唔係收唔到西方資訊,係扮睇唔到,美加吸毒殺人食人都係 ...

佢地用放大鏡只放在中國上。

esmehouse    發表於 24-3-30 08:55

琥珀宮

平平常常 發表於 24-3-29 12:04
哎,估唔到美國淪落到如此地步!美國社會有d環節猶如第三世界國家。

以前讀書時期,完全想像唔到美國會變 ...

美國過去強,因為美元強勢,又靠大賣軍火,侵吞別國資源,再以軟性宣傳工具-----荷里活電影,包裝成世界正義警察,西媒亦作美政府喉舌,所以才好似好好咁。

最近揭露波音質檢問題的吹哨人巴尼特被自殺,呢種情況已不是罕見,所以仲覺得美國係正義偉大,腦袋或精神一定是出問題。

珍珠宮

自由大哂

珍珠宮

回覆樓主:

人比火車撞c竟然無人理,以為第三世界國家先發生,話晒歐美國家已經全球最文明先進

水晶宮

回覆樓主:

咁恐怖,但講咗兩日都係講咗一頁都冇

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

[img=500,400][/img]

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊