自由講場

跳至

首頁
12345...10

尾頁

伯爵府

今晚睇東張預告,何太敢愛敢恨嘅氣勢無人可及

https://www.stheadline.com/film-drama/3343648/%E4%BD%95%E4%BC%AF%E5%A4%AB%E5%A9%A6%E6%98%8E%E6%99%9A%E5%B0%87%E5%86%8D%E5%BA%A6%E7%8F%BE%E8%BA%AB%E6%9D%B1%E5%BC%B5%E8%A5%BF%E6%9C%9B-%E4%BD%95%E5%A4%AA%E9%87%8D%E7%94%B3%E4%BF%82%E7%9C%9F%E6%84%9B%E9%98%BF%E5%8F%94%E7%95%80%E5%92%97%E8%82%89%E9%AB%94%E6%88%91
attach0/tmp/php2rFzzi

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

syne403 發表於 24-5-11 23:18
今晚睇東張預告,何太敢愛敢恨嘅氣勢無人可及

https://www.stheadline.com/film-drama/33436 ...

日9同莫才都可以見人心既
放下自在

侯爵府

畀面勳章

回覆樓主:

如果佢當住全香港觀眾面前話放棄果450萬,我就信佢,並會祝佢同伯伯愛情飲水飽,從此幸福生活愉快

傻豬仔    發表於 24-5-12 15:30
登陸火星    發表於 24-5-12 14:09
333s    發表於 24-5-12 14:03
MGTM    發表於 24-5-12 12:22

侯爵府

畀面勳章

回覆樓主:

聽晚可能會成為東張最高收視的一集

goldpiglet    發表於 24-5-11 23:53

公爵府

果兩條友,係唔係夾埋東張做媒。咁鬼勇猛

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

咁冇錢呢?

珍珠宮

回覆樓主:

這種情況下當然要話真愛啦!
個頭都洗濕咗囉,
當然要繼續洗落下啦!

何伯不只一個戶口嘛,話唔定另外一個戶口都有好多

明明啲錢都做咗定期,仲有幾十萬買結婚禮物,證明何伯大把錢

333s    發表於 24-5-12 14:04
goldpiglet    發表於 24-5-12 00:14

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

講嚟講去咪又係錢

何太於片中表示:「阿叔畀咗身體我、畀咗肉體我,就留咗啲錢畀佢仔女保管,佢仔女攞錢去,我就要跟佢捱苦,先證明到人哋係真愛,咁傻嘅!唔通有錢就唔係真愛咩?咁奇怪。」
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

伯爵府

「阿叔畀咗身體我、畀咗肉體我,就留咗啲錢畀佢仔女保管,佢仔女攞錢去,我就要跟佢捱苦,先證明到人哋係真愛,咁傻嘅!唔通有錢就唔係真愛咩?咁奇怪。」

我真係睇唔明佢想講乜, 即係話阿伯失身比佢

珍珠宮

2024年龍年勳章

繼續留意《東張西望》 「何伯何太風雨同路見真心?」

水晶宮

回覆樓主:

自己估信真的愛45O

333s    發表於 24-5-12 14:05

珍珠宮

回覆樓主:

何太甘貪錢,我覺得東張應該係食住個勢,比錢佢叫佢再拍多幾集嘅,佢甘鐘意出風頭,又見有人讚佢真身飲得杯落,應覺得自己上鏡好索,分分鐘當左自己係紅人,正飄飄然ing

333s    發表於 24-5-12 14:05

男爵府

anpanmenbaby 發表於 24-5-11 23:34
聽晚可能會成為東張最高收視的一集
我一直好少好少睇東張的!決定明晚支持下!

FiFiMa    發表於 24-5-12 18:04
333s    發表於 24-5-12 14:06

子爵府

RT 發表於 24-5-11 23:42
「阿叔畀咗身體我、畀咗肉體我,就留咗啲錢畀佢仔女保管,佢仔女攞錢去,我就要跟佢捱苦,先證明到人哋係真 ...

女人之家話個男人俾咗肉體佢,真係羞家死

珍珠宮

「阿叔畀咗身體我、畀咗肉體我,就留咗啲錢畀佢仔女保管,佢仔女攞錢去,我就要跟佢捱苦,先證明到人哋係真 ...

講野一舊舊

大宅

2024年龍年勳章

簡單啲講即係新何太想財色兼收

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

都未拎到錢梗係話真愛啦!係真愛就唔會識你幾個月就買奢侈品,我唔信係何伯開口主動買比你囉!仲要一球!蝕息都想呀伯拎舊錢走!真愛喎!佢係識玩,拿拿聲結婚想合法拎舊錢走!

333s    發表於 24-5-12 14:06

伯爵府

又多一個金句, 諗起阮兆祥同李思捷講真係會笑死

大宅

回覆樓主:

見何伯咁有娛樂性,東張想不斷制造話題,會唔會追訪子女,想交待一下家庭紛爭之前因後果呢?

伯爵府

回覆樓主:

呢個女人真係好厚面皮 咁短時間仲同阿伯一齊,都係為咗啖氣啫,死撐話係真愛 如果東張半年後再搵佢哋,肯定呢個女人已經飛咗阿伯

首頁
12345...10

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊