跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

1) 我發覺我唔記得唱歌比Daladala 聽
2) 我問Ruby 洗唔洗買糖水比我地c6食, 佢話唔水對佢地咁好, 點知昨晚c6等我門添! 平時佢一早c咗去瞓家嘛!

大宅

已我就...
(1) 好眼瞓..
(2) 我都見倒有糖水店, 好想食, 但好飽, 我c6一早已經瞓左
(3) 原本加埸3個港島太太在的士上暢談家中有個寶(99)

原帖由 welcome 於 09-7-14 09:52 發表
2) 我問Ruby 洗唔洗買糖水比我地c6食, 佢話唔水對佢地咁好, 點知昨晚c6等我門添! 平時佢一早c咗去瞓家嘛!

大宅

我乜都無啊~~ 返到去 c 6 已經做左死豬, 自己快速地沖完涼都訓了

大宅

ic. msn晚間聚會都有傾. 我幾驚c6會見到我地個chat呀.:;pppp: :;pppp:
原帖由 isaacim 於 09-7-14 09:58 發表
已我就...
(1) 好眼瞓..
(2) 我都見倒有糖水店, 好想食, 但好飽, 我c6一早已經瞓左

男爵府

畀面勳章

1) 我番到屋企見到阿囡張歌紙就記得冇聽老師教唱兒歌...我想點以下歌曲:
我是一個小司機
穿衣服
一條小魚
好警察
2) 到而家都仲好想打邊爐, 未夠喉....
3) 唔記得仲有香港媽媽, 自己搭巴士好孤單...

原帖由 welcome 於 09-7-14 09:52 發表

大宅

不如叫老師拍底同埋upload 上網, 咁我地可以一齊學

原帖由 DalaDala 於 09-7-14 11:20 發表
1) 我番到屋企見到阿囡張歌紙就記得冇聽老師教唱兒歌...我想點以下歌曲:
我是一個小司機
穿衣服
一條小魚
好警察
2) 到而家都仲好想打邊爐, 未夠喉....
3) 唔記得仲有香港媽媽, 自己搭巴士好孤單...

...

大宅

而我呢:

1)兩個睿哲媽咪搭小巴去旺角,Judy仲過咗d幼稚園料比我呢個無知mani,thanks!!

2)返到去c6未瞓,仲耕緊田,之後佢仲同我分享我地打邊爐傾d野先瞓~(算唔話得~)
[link=http://www.TickerFactory.com/][image noborder]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;29/st/20101228/dt/14/k/e4b9/preg.png[/image]
[/link]

大宅

而我呢:

1)兩個睿哲媽咪搭小巴去旺角,Judy仲過咗d幼稚園料比我呢個無知mani,thanks!!

2)返到去c6未瞓,仲耕緊田,之後佢仲同我分享我地打邊爐傾d野先瞓~(算唔話得~)
[link=http://www.TickerFactory.com/][image noborder]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;29/st/20101228/dt/14/k/e4b9/preg.png[/image]
[/link]

大宅

有無野同我地分享呀?我d八卦蟲好痕呀!

原帖由 isaacim 於 09-7-14 09:58 發表
已我就...
(1) 好眼瞓..
[/link]

大宅

(1) 我覺得自己個肚腩大左... ;

(2) 唔記得問hilda上次講座d野, 點樣叫bb自己瞓???

大宅

到我講喇,

我返到屋企c6睇緊電視,肥淇o訓咗喇,我咪沖個涼再上嚟夜場囉,夜場有D亞媽無嚟o家嘛,咪要報料囉。

Isaac媽,

個個都有個(寶)99啦。

大宅

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 爸B勳章

你哋幾點走呀, 仲可以MSN? 犀利!

原帖由 Smallpigbb 於 09-7-14 14:18 發表
到我講喇,

我返到屋企c6睇緊電視,肥淇o訓咗喇,我咪沖個涼再上嚟夜場囉,夜場有D亞媽無嚟o家嘛,咪要報料囉。

Isaac媽,

個個都有個(寶)99啦。 ...

大宅

blackgirl,

我就11:10度返到屋企啦,返到嚟沖個涼仲可以整好yogurt俾肥淇今日食,跟住咪夜場囉,我都話夜場好多人o家啦,你幾時上呀?

大宅

winnie 就係洗腦咪同佢講你大個仔, 飲完支奶trun & close ur eyes, 夜晚唔好嘈, 明天7點鐘再飲奶 (因為isaac 只懂說7鐘), 講座到現在冇飲半夜奶, 晚晚洗腦..
ok 得

原帖由 winwin2 於 09-7-14 13:29 發表
(1) 我覺得自己個肚腩大左... ;

(2) 唔記得問hilda上次講座d野, 點樣叫bb自己瞓???

大宅

我地咪一齊比較自己個99有幾好

原帖由 Smallpigbb 於 09-7-14 14:18 發表
到我講喇,

Isaac媽,

個個都有個(寶)99啦 ...

大宅

嗚....我都想傾
我只可以係屋企病同訓, 超慘

伯爵府

夜場仲傾到成點...太好傾

大宅

原帖由 BB618 於 09-7-14 19:04 發表
嗚....我都想傾
我只可以係屋企病同訓, 超慘

雖然今次又係我做搞手,都係負責聯絡訂位,我覺得你好乖好自律呀,因為你病所以唔想傳俾其他人好值得贊呀,睇睇一個月後啦,我會再搞o家啦,你放心。

大宅

打邊爐後..............

1) 我發覺我家D紅酒有人欣賞 (以後繼續帶)
2) 我未比錢HILDA!
3) 同呀女男朋友個mami (tina) 好好傾
~ C6 問我點解貢早返,預左我 12:00
天生一對大電眼,仲有立體 4D 勁長鬈捷毛 HAHA  ~
Welcome to PY's Blog      

大宅

原帖由 mimimomo6 於 09-7-14 22:15 發表
打邊爐後..............

1) 我發覺我家D紅酒有人欣賞 (以後繼續帶)
2) 我未比錢HILDA!
3) 同呀女男朋友個mami (tina) 好好傾
~ C6 問我點解貢早返,預左我 12:00 ...

o甘就唔抵啦,你應該同我o地傾耐D啦,不過要特別鳴謝PY媽o既三支紅酒(我知道一定好重)仲有cutepig404 o既兩支紅酒,yeah,正呀。

首頁

尾頁

跳至