自由講場

跳至

首頁

尾頁

洋房

今日老公放假,同我地(一家四口)去行下東涌outlet,臨去取車,我話去埋對面萬o,買埋奶嘴先攞車,咁我孭住個女(4個月大),我同個女入去買野,老公同個仔係門口食緊ice-cream,買咗8個奶咀,之後俾$,當收銀員,找緊$俾我時,一對夫婦,男的穿西裝,女的穿鬆身衫,(是大肚裙,俾盡佢最多4個月身紀),個女人揸住包'sh'片係咁食,男的揸住支apple juice,話''我老婆大肚,俾我俾錢先'',個收銀員當聽唔到,個男人就再大声咁講多次,之後收銀員就叫佢排隊,係呢個時侯,佢老婆話'呢隻'sh'片幾好味...個男人就係到咆哮又講多次 ,真的,大声到我都跳起,我個女嚇到,喊到收唔到声,因為佢插隊,企係我隔離,,而我後面係無人排的,即係話,我俾完$就到佢..
頂吖!我即刻鬧佢,叫佢排隊,唔想排就過去seven買,....(下刪100字),我老公入黎問我乜事,之後,c6叫佢,'你失控,就戴番個狗用的口罩,罩Q住個咀'...

如果,我唔係孭住個女,我實同佢死過...

水晶宮

好媽媽勳章

件男既都好極品
原帖由 zeezee8888 於 09-7-22 23:48 發表
今日老公放假,同我地(一家四口)去行下東涌outlet,臨去取車,我話去埋對面萬o,買埋奶嘴先攞車,咁我孭住個女(4個月大),我同個女入去買野,老公同個仔係門口食緊ice-cream,買咗8個奶咀,之後俾$,當收銀員,找緊$俾我時,一對 ...

禁止訪問

大宅

比我, 我都會剷到佢上天花板!!!

禁止訪問

最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

洋房

原帖由 wendy614 於 09-7-22 23:51 發表
你c6叫佢,'你失控,就戴番個狗用的口罩,罩Q住個咀'...

個臭男人之後點呀?

佢話,係要讓大肚婆先啱,,仲問我老公,係咪想打.....

水晶宮

你老公真夠膽...點知個男人系未癲...
少奶奶的身份,丫頭的命...

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

原帖由 wing615 於 09-7-22 23:50 發表
比我, 我都會剷到佢上天花板!!!

x2!

子爵府

叻叻勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

女人有產前抑鬱症, 男人有老婆產前痴孖根症.

直覺話比我聽, 個男人可能躁狂, 再同佢鬧驚唔驚佢攞把刀仔出黎 ? 因為最近好驚啲痴線佬...

洋房

原帖由 00adafan 於 09-7-22 23:50 發表
我通常都會讓大肚婆、老人家、或帶著小孩的媽媽!
所以佢老公唔叫我都會讓佢!

果時,收銀係無人,因囡囡sleep,我已經慢慢咁行過去俾$.佢仲係到揀緊野....無乜意慾俾錢住,當我拎張一百蚊出黎,佢就半跑咁走過黎...

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

如果佢係同我老公講,一定打硬架!:;pppp:

原帖由 zeezee8888 於 09-7-22 23:53 發表

佢話,係要讓大肚婆先啱,,仲問我老公,係咪想打.....

伯爵府

畀面勳章

原帖由 00adafan 於 09-7-22 11:50 PM 發表
我通常都會讓大肚婆、老人家、或帶著小孩的媽媽!
所以佢老公唔叫我都會讓佢!

如果係大肚婆我都會讓.不過佢係大肚婆個老公...同埋樓主都話冇人排隊...所以呢個男人真係有問題!

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

原帖由 kit2004 於 09-7-22 23:57 發表

搞咸我bb同你死過!

洋房

原帖由 54heima 於 09-7-22 23:55 發表
你老公真夠膽...點知個男人系未癲...

佢問完我老公係咪要打果時,我老公即刻炆我走,仲一手抱起個仔..出到門口,我老公話佢一定痴Q線...無啦啦俾佢吉一刀,真係無仇報....
況且,我地仲帶住2個小朋友...

洋房

原帖由 kit2004 於 09-7-22 23:57 發表

我老公話,如果淨係我孭住個女,一定叫我走先,之後同佢死過..

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

唔係話唔讓大肚婆,但係明明後面都冇人排,
唔駛咁惡掛,你咁錫住個老婆,就叫佢係出面搵位坐住等啦,
要個老婆一齊企係度,再者,人地唔俾錢,佢又唔俾錢,
人地俾錢先衝埋佢,痴嫁咩,咁巴閉叫佢係屋企唔好出街啦:;pppp: :;pppp:

水晶宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

大宅

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

甘梗係啦!你成家人係晒度!比著我都會鬧完即走!

但如果發生係我老公身上.我驚我抆佢唔走.佢會睇下個男人係米真係會郁手.佢實還手架!

原帖由 zeezee8888 於 09-7-23 00:04 發表

我老公話,如果淨係我孭住個女,一定叫我走先,之後同佢死過..

洋房

原帖由 christy1012 於 09-7-23 00:07 發表
唔係話唔讓大肚婆,但係明明後面都冇人排,
唔駛咁惡掛,你咁錫住個老婆,就叫佢係出面搵位坐住等啦,
要個老婆一齊企係度,再者,人地唔俾錢,佢又唔俾錢,
人地俾錢先衝埋佢,痴嫁咩,咁巴閉叫佢係屋企唔好出街啦:;pppp: :;pp ...

我見佢老婆,一d都唔急喎,仲食緊'sh'片,仲同佢隻野講'幾好味'....仲有一樣好怪,當我老公叫佢戴番個罩時,佢老婆仲係度笑,仲笑出声....好怪....

首頁

尾頁

跳至