跳至

首頁

尾頁

別墅

有無媽咪幫下手分擔一下生日會既工作呢?
搞手.... 負責統籌及決策 (全職媽媽最好)
義工.... 聯絡 (媽媽 & sponsor), 遊戲, 禮物 etc... (在職媽媽都可以幫下手架)
仲有... 有無人既朋友可以做mc & 攝影 (義工性質)

I. 搞手
connielung

II. 義工

別墅

有無媽咪幫手呀?

9月半歲生日會 (搞手及義工招募)

義工.... 聯絡 (媽媽 & sponsor), 遊戲, 禮物 etc... (在職媽媽都可以幫下手架)

I. 搞手
connielung

II. 義工

大宅

connie驚唔驚呀~無人報名幫手呀~呵呵~放心~我幫手做搞手~齊心合力攪好以後每一次既gathering

http://hk.myblog.yahoo.com/ritawong1999/

大宅

I. 搞手
connielung

II. 義工
june928

別墅

真係擔心... 仲諗住取消添.. 哈哈!

原帖由 tatawong_0331 於 09-7-26 20:59 發表
connie驚唔驚呀~無人報名幫手呀~呵呵~放心~我幫手做搞手~齊心合力攪好以後每一次既gathering

別墅

有無媽咪幫手呀?

I. 搞手
connielung
tatawong_0331

II. 義工
june928

別墅

tatawong & june, 多謝你地支持, 雖然而家人丁單薄, 不過都要開始傾下點搞, 希望陸續多d媽媽加入啦

首先要定日期同埋地方
我建議9月13日 / 9月20日 (星期日)
地點九龍區酒店

請pm你地既e-mail address比我, 方便聯絡丫

洋房

有無媽咪幫手呀?

I. 搞手
connielung

II. 義工
june928
bb0313

大宅

回覆 1# bb0313 的文章

email: [email protected]
msn: [email protected]

http://hk.myblog.yahoo.com/ritawong1999/

大宅

[email protected]

原帖由 connielung 於 09-7-27 11:34 發表
tatawong & june, 多謝你地支持, 雖然而家人丁單薄, 不過都要開始傾下點搞, 希望陸續多d媽媽加入啦

首先要定日期同埋地方
我建議9月13日 / 9月20日 (星期日)
地點九龍區酒店

請pm你地既e-mail address比我, 方便聯 ...

洋房

Connie........... 我pm左email&msn比你啦
tata........我add左你msn啦
不如我地係msn傾啦

別墅

不如e-mail傾丫, 可以睇返record

別墅

仍然歡迎有興趣幫手既媽媽加入架

大宅

有呀.

有無媽咪幫手呀?

I. 搞手
connielung

II. 義工
june928
tvkittymama

別墅

歡迎... 請pm你e-mail address比我丫, thank you!

原帖由 tvkittymama 於 09-7-28 14:42 發表
有呀.

有無媽咪幫手呀?

義工.... 聯絡 (媽媽 & sponsor), 遊戲, 禮物 etc... (在職媽媽都可以 ...

洋房

原帖由 tvkittymama 於 09-7-28 14:42 發表
有呀.

有無媽咪幫手呀?

義工.... 聯絡 (媽媽 & sponsor), 遊戲, 禮物 etc... (在職媽媽都可以 ...

點解delete左我名呀

洋房

我剛剛睇完0812媽媽攪半歲生日會分享, 佢地真係好pro.......內容: bb轉身比賽,親子造型比賽和動物造型比賽, 重有生日會特刊(有晒出席bb照片和資料), 又有banner...... 我地可以參考下喎

大宅

好媽媽勳章

I am working mum and have 2 kids. I cannot be 搞手 but am happy to be 義工.

Please send detail to me. My email is [email protected]

別墅

jovy, 加番你個名, 唔好傷心

有無媽咪幫手呀?

I. 搞手
connielung

II. 義工
june928
bb0313
tvkittymama

原帖由 bb0313 於 09-7-28 15:02 發表

點解delete左我名呀

洋房

回覆 19# connielung 的文章

hehe......講笑咋