懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 陪月勳章

喂喂... 入黎啦!! 歡迎所有東區既準及已產既媽媽!!

珍珠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 有「營」勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

到呀 !!

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 陪月勳章

各位, 我參加左惠氏既"全方位營養食譜比賽" 請投我一票!! 謝謝!!

請用下面條link!

男爵府

早呀!!

原帖由 mimibooo 於 09-8-13 11:03 發表
到呀 !!

珍珠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 有「營」勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

原帖由 christiewong 於 09-8-13 11:13 發表
各位, 我參加左惠氏既"全方位營養食譜比賽" 請投我一票!! 謝謝!!

http://www.parents-kingdom.com/i ... E4EA78239&cid=3

CLICK 唔到條link

男爵府

ok..再黎多次!!

原帖由 mimibooo 於 09-8-13 11:14 發表

CLICK 唔到條link

男爵府

三文魚炒飯 <==click!

珍珠宮

ok

男爵府

多謝!!

別墅

請問各位姊妹:

我今個月底會係東區尤德做 Oscar , 我唔明白抽血是否需要等後兩個星期驗。 我見其他政府醫院可以一之過做, 不需要分開。

請問其實可否分享做 Oscar 程序 及會否知道 BB 男/女

男爵府

佢有2隻價錢. 一隻喺即日度頸皮+抽血, 另一隻喺即日度頸皮+抽血, 過多幾個禮拜再抽第2次... 仲有第3隻, 不過唔記得左....

我嗰時喺抽一次血... 你可以試下問醫生喺仔定女, 不過唔一定會講...

原帖由 katymamama 於 09-8-13 11:55 發表
請問各位姊妹:

我今個月底會係東區尤德做 Oscar , 我唔明白抽血是否需要等後兩個星期驗。 我見其他政府醫院可以一之過做, 不需要分開。

請問其實可否分享做 Oscar 程序 及會否知道 BB 男/女 ...

別墅

OK, 投左..

男爵府

多謝!

原帖由 hippohippolily 於 09-8-13 12:07 發表
OK, 投左..

別墅

Thanks

原帖由 christiewong 於 09-8-13 12:04 發表
佢有2隻價錢. 一隻喺即日度頸皮+抽血, 另一隻喺即日度頸皮+抽血, 過多幾個禮拜再抽第2次... 仲有第3隻, 不過唔記得左....

我嗰時喺抽一次血... 你可以試下問醫生喺仔定女, 不過唔一定會講...

...

珍珠宮

christiewong
想問你我整緊薯餅0個個
why 煎時好似唔結實
好易散
要唔要加豆粉

男爵府

唔洗客氣... 希望無俾錯資料你啦...

原帖由 katymamama 於 09-8-13 12:33 發表
Thanks

男爵府

喺呀.. 會散架.... 我無加豆粉... 不過你可以試下...

原帖由 mimibooo 於 09-8-13 12:48 發表
想問你我整緊薯餅0個個
why 煎時好似唔結實
好易散
要唔要加豆粉

珍珠宮

原帖由 christiewong 於 09-8-13 12:50 發表
喺呀.. 會散架.... 我無加豆粉... 不過你可以試下...

我煎左一件.好好食

我唸都係唔加..唔係一陣0的味仲怪就死

男爵府

原帖由 mimibooo 於 09-8-13 12:48 發表
想問你我整緊薯餅0個個
why 煎時好似唔結實
好易散
要唔要加豆粉

我試過加左小小蛋 & 豆粉落去
都係散...不過冇咁散...易煎d

男爵府

我都喺咁諗.... 驚硬過頭呀B食唔到, 所以唔敢加... 我琴晚又整左布甸...

原帖由 mimibooo 於 09-8-13 12:53 發表

我煎左一件.好好食

我唸都係唔加..唔係一陣0的味仲怪就死

首頁

尾頁

跳至