嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

禁止訪問

複式洋房

回覆 1# cookie_elmo 的文章

我有興趣加入孖b會,我有一對8歲大仔.

禁止訪問

大宅

我唔得lu, 我對孖b十月先出世.

大宅

牛年勳章 開心吸收勳章

yes, pls pm me, Thanks!!

原帖由 cookie_elmo 於 09-8-18 16:51 發表
hi hi ,

如果 9月/10月 "孖b會"攪聚會,
大家有冇興趣呀 ?

大宅

Yes,I am interested,my twins babies are 8 months.

別墅

我好想join呀! 但我對b得2個月, 係咪太細呀? 我估要遲d先參加得喇!
喜樂的心, 乃是良藥 :-P

複式洋房

my twins 6.5 months

Yes, I am interested to join, my twins 6.5 months. Pls. PM me. My e-mail address is
[email protected]. Tks.

大宅

有咩活動攪呀,點解我唔知的…不如POST出黎比大家報名啦﹗咁PM好以好神秘咁的…
孖寶Club HK Int'l  (歡迎所有twin參加)
請到留下言啦︰http://hk.myblog.yahoo.com/twinclubhkint
e-mail: [email protected]

大宅

hihi, 我地都岩岩想攪番個TWINS HELLOWEEN PARTY喎!! 你想攪咩野活動呀!! JOIN 埋一齊攪啦!! HEHE

原帖由 cookie_elmo 於 09-8-18 16:51 發表
hi hi ,

如果 9月/10月 "孖b會"攪聚會,
大家有冇興趣呀 ?

大宅

其實twin club一早已經有...是由幾個twins mami一齊攪出黎的, 更每年都會攪一些活動, 大家交流一下心得....你地大可以去佢地個blog睇下呀!! 一齊join下活動麻...

bk能有"孖仔孖女"厘個topic, 亦是因為twin club 向bk爭取的.

http://hk.myblog.yahoo.com/twinclubhkint
e-mail: [email protected]

珍珠宮

減齡達人勳章

I am the member of this twins club, the twins mum who already gave me the information, i will pass it to Ida.
原帖由 rayeu160 於 09-8-21 22:53 發表
其實twin club一早已經有...是由幾個twins mami一齊攪出黎的, 更每年都會攪一些活動, 大家交流一下心得....你地大可以去佢地個blog睇下呀!! 一齊join下活動麻...

bk能有"孖仔孖女"厘個topic, 亦是因為twin club 向b ...

子爵府

I'm also interested to join the twins club. My twins are 17 months old. Please pm me. Thanks.

禁止訪問

複式洋房

I am interested to join the twins club. My twins is 6.5 months old. Can you send me the information.
Tks.

大宅

hi, 見你不停叫人pm 個人資料比你. 我想問下, 你係唔係9-10月會攪活動呀? 因為我地本來都想攪helloween party, 正搵緊地方. 如果你攪, 不如我地join你啦!! 唔駛自己出力麻...haha...
仲有就係, 見你對b係0811bb, 你係想自己join一班一樣大既bb c下玩下, 定真係想攪group架?? 我對囡會唔會大左少少呢?? (e+3歲半)

原帖由 cookie_elmo 於 09-8-24 12:25 發表
Please pm me. Thanks.

洋房

我要加入~ 孖B仔070712 出世, 叫Alfred & Austin, 期待有活動認識多D孖B啦~!

禁止訪問

大宅

無問題呀!! 我地上年都攪過同類型既twins party, 都有至在一班小朋友聚埋玩下, 同埋比我地d mami 傾下湊孖心得遮....

如果你都想join既, 就留意一下我地既post啦!! 等我地搵左地點, 就會出post架喇!! 到時一齊玩下啦!!!

原帖由 cookie_elmo 於 09-8-25 11:11 發表
不如你攪AR,因為我初初報到未正式攪過FUNTION , helloween party 都係一個好提議, 如果須要, 我都可以幫手

首頁

尾頁

跳至