夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

C6 出面有外遇, 佢係我以前的印印, C6最初有悔意, 但見我原諒左佢, 佢又再揾返印印, 跟住仲越來越過份,本已死心, 諗住同佢離婚, 但係佢又彿然乖左,可能生意唔好收入少左,屋企大部份的開支都係我比, 我都覺得自己太天真啦, 以為佢真係改過, 早上神咁早就出左去, 到 e 家仲未返, 淨係打左個電話返來話吾駛等佢食飯, 佢要遲 D 返, 佢個電話打極都唔接,

男爵府

其實你自己都知佢現在同邊個一齊, 你自己都知原因, 點解佢會乖左, 你等佢返來, 同佢講清楚啦

水晶宮

牛年勳章 2018復活節勳章

印印...
咁都得...
even 佢改過, 你可以容忍到嗎...? 5介意佢's過去嗎...
Childhood is journey, not a race.

複式洋房

個老公咁樣, 真係好唔開心, 覺得自己很有責任, 之前放左好多時間係事業上, 佢既生意, 自己有開舖, 仲有份朝九晚五既工, 99 話我太強, 事業心太重, 老公好似無晒地位咁, 有諗過死左去, 但係諗深層, 仲有仔, 我咁辛苦為咩,咪就係為頭家囉, 我有同佢傾過, 佢唔同印分開, 話印印比佢青春的 feel

男爵府

又系印印,上次見到有個媽媽話夜晚醒左去cc見到個老公同個印印響廳度搞野啊,唉,你都要醒下啦!

大宅

原帖由 Kan-kan 於 09-8-23 23:16 發表
個老公咁樣, 真係好唔開心, 覺得自己很有責任, 之前放左好多時間係事業上, 佢既生意, 自己有開舖, 仲有份朝九晚五既工, 99 話我太強, 事業心太重, 老公好似無晒地位咁, 有諗過死左去, 但係諗深層, 仲有仔, 我咁辛苦 ...

我會覺得如果係咁,你c6已冇存在價直

珊瑚宮

畀面勳章

原帖由 CARINEYIP 於 09-8-24 01:31 發表

我會覺得如果係咁,你c6已冇存在價直

大宅

原帖由 manchon 於 09-8-24 00:24 發表
又系印印,上次見到有個媽媽話夜晚醒左去cc見到個老公同個印印響廳度搞野啊,唉,你都要醒下啦!

之前講嗰個係賓賓~~

別墅

有無搞錯........同印印........
比我真係原諒唔到.........

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

如果係發生在我身上,就一定冇得原諒 , 諗下c6同 印印一齊就會打冷陣, 我一定會成全依對狗男女的!

大宅

真係唔明點解你仲要同佢一齊囉,
出去滾就係出去滾, 冇咩話邊個責任架,
唔好同佢浪費時間啦,
睇吓佢冇錢果陣, 個印印仲比唔比青春佢?

伯爵府

好媽媽勳章

你 99 話你太強, 事業心太重, 唔代表你 c6 可以亂嚟, 印印都咩! 你 c6 都好渴喎!
印印比佢青春的 feel

水晶宮

熱血金章

佢偷食都行完 d 啦, 好揀唔揀, 揀個印印, 佢都就手得幾緊要下喎!!

比我真係原諒唔到, 輸比一個印印喎, 咪姐係話自己衰過一個印傭, 佢咁鐘意青春, 就由佢自己青春到夠, 呢 d 男人我唔會恨!!

子爵府

原帖由 9594 於 24-8-2009 13:08 發表
佢偷食都行完 d 啦, 好揀唔揀, 揀個印印, 佢都就手得幾緊要下喎!!

比我真係原諒唔到, 輸比一個印印喎, 咪姐係話自己衰過一個印傭, 佢咁鐘意青春, 就由佢自己青春到夠, 呢 d 男人我唔會恨!! ...

男人真係最緊要"就手"!正人渣!

子爵府

好媽媽勳章

Leave him lar..

Find your happiness back!

複式洋房

真係幾令人傷心的case.
其實現在巳經唔係樓主肯唔肯原諒佢個C6,佢個C6根本唔肯離開個青春的印印,其實只得一條路,樓主勇敢走出去,前面海闊天空.

男爵府

be strong, let him go, do u know, u ar pretty, n hv power to earn money, life is short, don't waste on someone that hurting you, is not worth it. I'm a housewife, no earning power, n my man is seem like being affair, some day if I find out it is trust , I will leave him (but only meself, I hv no power to support my two kids ), then he will get bigbig trouble, cos no one can look after them, 佢對我末去到最盡,因為我仲有利用價值咋

瑪瑙宮

唔好委屈自己, 唔好為呢個咁o既男人晒氣.

子爵府

痴線

伯爵府

咁我會叫佢去CCCCCCCCC

原帖由 Kan-kan 於 09-8-23 23:16 發表
個老公咁樣, 真係好唔開心, 覺得自己很有責任, 之前放左好多時間係事業上, 佢既生意, 自己有開舖, 仲有份朝九晚五既工, 99 話我太強, 事業心太重, 老公好似無晒地位咁, 有諗過死左去, 但係諗深層, 仲有仔, 我咁辛苦 ...

首頁

尾頁

跳至