跳至

首頁
12345...6

尾頁

別墅

想問問, 如果係以下地點安排生日會, 會有幾多媽咪有興趣join
地點: 深灣遊艇會 (黄竹坑)
價錢: HK$220 + 10% 一位, 小朋友可以另加 $35 玩 adventure zone (好似冒險樂園咁, 好好玩!)
因要最少40人先可以book, 所以想睇下有幾多Mami 有興趣 先再check 大家日子.
可溜覽以下網址, 睇下先 http://www.aberdeenmarinaclub.com/eng/family.html

男爵府

HK$220 + 10% 一位 <-- adults only?? or 小朋友 also need to pay $220 ar?

原帖由 Ah_Liz 於 09-8-27 11:36 發表
想問問, 如果係以下地點安排生日會, 會有幾多媽咪有興趣join
地點: 深灣遊艇會 (黄竹坑)
價錢: HK$220 + 10% 一位, 小朋友可以另加 $35 玩 adventure zone (好似冒險樂園咁, 好好玩!)
因要最少40人先可以book, 所以 ...

複式洋房

i

interest

別墅

原帖由 eshiro 於 09-8-27 15:52 發表
HK$220 + 10% 一位

問咗啦, 因為小朋友已滿3, 所以係大小同價, 咁一家三口咪成千蚊, D ……但係我睇完個Adventure zone之後就念念不忘,

男爵府

ar.. 成千蚊, really 有D貴.... maybe we can do it in Nov? haha.. then most of our 小朋友 are still under 3 bor!! then we can divid the cost equally, so that even for those 小朋友 over 3.. the family won't have to pay $220 fully la~~

原帖由 Ah_Liz 於 09-8-28 10:24 發表

問咗啦, 因為小朋友已滿3歲, 所以係大小同價, 咁一家三口咪成千蚊, 有D貴 ……但係我睇完個Adventure zone之後就 “念念不忘”啦,

別墅

真係幾貴, 但我又係喥唸, 就算book 紅磡個間x逸酒店都成 HK$160 + 10% 一個人, 又係大小同價, 40人起, 咁HK$220 又好似唔係太貴, 又有現成play area, 只係要另外俾多少少.... but 一將個$$ x 3就好貴啦!
所以先想睇睇大家有無興趣.....Hehe....

別墅

再講, 好似我呢啲有2個皇帝嘅媽咪, 仲會帶多個bun bun, 咁咪仲貴....

男爵府

如果想玩, 可以考慮下一齊去PLAYTOWN, 人多會平D~~

http://www.playtown.com.hk/index.htm

大宅

熱血勳章

原帖由 hialice 於 09-8-29 21:46 發表
如果想玩, 可以考慮下一齊去PLAYTOWN, 人多會平D~~

http://www.playtown.com.hk/index.htm

我都有興趣喎~ 你地攪預埋我呀!

別墅

我都有興趣呀, 2大1小, 預埋我呀

禁止訪問

別墅

原帖由 hialice 於 09-8-29 21:46 發表

Thanks for your info!!
呢個都好正喎!! 等我呢個weekend去睇睇個場先, 到時再up-date大家!

大宅

好媽媽勳章

個場正架,我成日都去玩架﹗

大宅

BK Milk勳章

個場好正喎!我都想參加呀^_^
蔚蔚2006年12月5日出世,重3.77kgs;1個月重5kgs;2個月重6.6kgs;4個月重7.8kgs;5個月重8.62kgs;6個月重9.07kgs;8個月9.3kgs;9個月9.53kgs;10個月9.7kgs;12個月10.8kgs
雋雋2010年4月15日出世,重3.295kgs;1個月重4.21kgs;2個月重5.71kgs;4個月重7.17kgs;6個月重7.85kgs;8個月重8.2kgs;10個月9kgs;12個月重

大宅

精緻種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

我個仔上次同澄澄、亨亨玩到唔肯走。

大宅

不如你攪啦,我都想參加
原帖由 葦斌媽咪 於 09-9-3 22:05 發表
我個仔上次同澄澄、亨亨玩到唔肯走。
澄澄小公主的家

大宅

我地都想參加呀!

大宅

精緻種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

你攪啦?我全家同全0612媽咪參加!
原帖由 ida*yu 於 09-9-3 22:57 發表
不如你攪啦,我都想參加

大宅

no la,年年都係我攪,我都想做下參加者架:loveliness: :loveliness:
原帖由 葦斌媽咪 於 09-9-4 00:36 發表
你攪啦?我全家同全0612媽咪參加!
澄澄小公主的家

大宅

我地都想參加呀!

首頁
12345...6

尾頁

跳至