自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

喻可欣指摘華仔負心 朱麗倩心甘情願做劉德華背後的隱形女人,苦等 24年終獲確認身份,身為華仔舊愛的台灣女星喻可欣, 05年曾推出自傳《情海星空─我與劉德華》,當中曾兩次提及朱麗倩,喻媽媽也曾批評華仔當年一腳踏兩船,喻可欣昨日直指有這個可能,她說:「我和他分手差不多近 24年,我看新聞才發現他兩段情有重叠可能。」
放大圖片
喻可欣自言在不對的時間遇上華仔。台灣《壹週刊》圖片
放大圖片
陳玉蓮向華仔及朱麗倩送上祝福。資料圖片
之之:戥佢開心 喻可欣當年與華仔因無法承受外界壓力而分手,問她若時光倒流會否做同樣決定時,她說:「我不會那麼負氣分手,會改以成熟的態度去面對。」有傳華仔會在朱父去世的百日內與朱麗倩結婚,對此喻可欣說:「他早點結婚吧!這樣我可以解脫,每次他傳婚訊,記者就來問我,就和她結了吧!這樣就不會造成我的困擾。」會否羨慕朱麗倩守得雲開?她說:「她是她,我是我,要在對的時間遇到對的人,當時我是在不對的時間遇到對的人。」此外,曾與華仔傳緋聞的關之琳(之之)前晚到灣仔出席呂良偉父親壽宴,問到她對華仔終認妻有何看法時,她笑說:「戥佢哋開心。」可覺 24年後才認妻實在太遲?她力撐華仔說:「唔遲。」至於華仔早年曾公開承認暗戀的「姑姑」陳玉蓮,竟對華仔與朱麗倩的世紀十指緊扣毫不知情,連番追問是否屬實後,她在電話中笑說:「劉德華唔係一個普通藝人,佢好有善心同比較有靈性,如果件事係真嘅話,我祝願佢哋喺日常生活之外,更會追求精神上、靈性上嘅幸福,呢個係我衷心送畀華仔嘅祝福。」採訪、攝影:梁錦雯

曾與華仔傳緋聞的關之琳,前晚表示為他公開與朱麗倩的關係而高興。

大宅

我覺得唔選喻小姐是最正確的
原帖由 Fion710 於 09-8-28 11:00 發表
喻可欣指摘華仔負心 朱麗倩心甘情願做劉德華背後的隱形女人,苦等 24年終獲確認身份,身為華仔舊愛的台灣女星喻可欣, 05年曾推出自傳《情海星空─我與劉德華》,當中曾兩次提及朱麗倩,喻媽媽也曾批評華仔當年一腳踏兩船,喻可 ...

水晶宮

畀面勳章 BK Milk勳章

知足常樂 自得其樂 苦中作樂

大宅

我見到喻小姐張相好想

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

俞可欣....收埋把啦
一個人之所以快樂,不是因為她擁有得多, 而是因為她計較得少

珍珠宮

現在我們一家三口每日都過著幸福快樂的生活。~好感恩現在所擁有的一切人與事,我們必定會好好珍惜這個幸福的家!《幸福會遲到但不會缺席!》       ...

男爵府

拒基本就系想借華仔出位者

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 juicypig 於 09-8-28 11:17 發表
俞可欣....收埋把啦

唔係收把啦....................係收把啦
順順利利 大吉大利       

珍珠宮

畀面勳章

:;pppp: :;pppp: :;pppp: :;pppp: :;pppp:
魚小姐.......收聲啦
無人想知你d前塵舊事呀

子爵府

畀面勳章

喻小姐好煩呀, 每次有關andy感情事都關佢事咁, 都二十幾年前啦~
個個人都可以選擇自己既伴侶, 點解andy唔得?? 喻小姐真係好討厭呀

大宅

瘀小姐 : U ARE OUT. PLS

男爵府

睛靈勳章

我係華仔都要小倩啦!!呢件中女妖

大宅

醒目開學勳章

佢好似出黎抽下水多啲。

大宅

好媽媽勳章

收啦......抽左劉華水廿幾年都仲未夠......好彩劉華當年無揀佢咋......

撈左廿幾年......全裸寫真都拍埋都仲係奀星........唔係成日提劉華.......一早被娛樂圈人道毀滅左.........
http://hk.myblog.yahoo.com/mickjunior318

男爵府

喻小姐, 夠啦, 收.................皮啦!

男爵府

叫佢收皮啦!!

子爵府

佢幅相有D似楊紫X喎

禁止訪問

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

據記憶所及, 最初係魚小姐嘅阿媽嫌華仔窮, 叫阿女同佢分手, 之後個男人紅o左, 個女同阿媽就多多野講。
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

子爵府

好媽媽勳章

好心魚小姐啦....仲講唔夠呀? 有病就好快d去睇醫生啦。
2009年6月3日這天....我失去肚裡的愛女。

マリン媽媽永遠愛妳!!

首頁

尾頁

跳至