夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

I just wonder who use my account before???? I haven't posted this topic... GOD!!!!

複式洋房

原帖由 milkonline2 於 09-10-6 23:47 發表
他明明係一個好老公同爸爸, 前日收到了第三者老公既電話, 今日又收到第三者既 facebook message:

我認為你是應該知道在你身邊的男人, 背着你, 對我做過什麼. 認清他這個人.... 我以下的全是真話!

我十幾年前是喜歡 ...

而家我覺得d男人好恐怖,如果我有囡都唔知叫唔佢結婚好.

大宅

原帖由 milkonline2 於 09-10-6 23:47 發表
他明明係一個好老公同爸爸, 前日收到了第三者老公既電話, 今日又收到第三者既 facebook message:

我認為你是應該知道在你身邊的男人, 背着你, 對我做過什麼. 認清他這個人.... 我以下的全是真話!

分手咪分手囉, 又洗乜同你講咁多野啫? 再者...其實你覺得你老公平時對你點呀? 你認唔認識果個女人架? 最重要一樣野, 你信唔信你老公?

複式洋房

d

複式洋房

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 hashtag影視迷勳章

原帖由 milkonline2 於 09-10-7 00:13 發表
明明準時返工放工, 好爸爸一個, 但佢做 d 嘢好恐怖!
...

唉呀!你唔俾佢 sick leave 扮返工嗎?
becoz 我有個男同事係咁!!!!!
so bad !

大宅

男人既野真係好難估. 我老公都有兩個朋友, 係老婆同子女眼中既好老公同好爸爸, 公認既好男人, 背後就同d二奶鬼混. 佢哋d老婆仲好自豪同人講佢有幾幸福, 真係想講個真相比佢哋知, 不過最後緊係無穿到la, 因為我同果兩位受害人唔熟, 而且講左出黎我老公實嬲死我.

原帖由 milkonline2 於 09-10-7 00:13 發表
之前懷疑過, 咁俾老公解釋到信係無, 依家連佢 e-mail & SMS 都睇埋, 佢係我老公一直有好感嘅大學同學, 幾靚女, 唉, 頭爆!
...

大宅

我老公其中一個滾友, 係中午同佢個二奶鬼混ga, 唔需要等放工or夜晚先做. 個滾友40幾歲, 個二奶就20幾歲同有男朋友, 個滾友同我老公講佢需求好大, 個女既又係wor, 所以就天生一對. 滾友比幾千銀租左個地方喺公司附近, 專用來鬼混, 佢亦唔介意個女有bf, 只求滿足佢既需求.......滾友老婆當正佢老公係絕世好男人, 佢老婆搵錢多過佢, 仲買埋車比滾友揸, 真係慘.
之前懷疑過, 咁俾老公解釋到信係無, 依家連佢 e-mail & SMS 都睇埋, 佢係我老公一直有好感嘅大學同學, 幾靚女, 唉, 頭爆!
...

複式洋房

你有無問過你老公呀, 佢的回應點呀?
你真係查清楚哂啲野?

等待驗證會員

原帖由 lanlanaRies 於 09-10-7 00:04 發表

分手咪分手囉, 又洗乜同你講咁多野啫? 再者...其實你覺得你老公平時對你點呀? 你認唔認識果個女人架? 最重要一樣野, 你信唔信你老公?

完全同意,
個女人都決定走喇,咁有無諗過發這段訊息給妳,動機何在.!?

等待驗證會員

原帖由 veronica0731 於 09-10-7 04:19 發表

完全同意,
個女人都決定走喇,咁有無諗過發這段訊息給妳,動機何在.!?

一拍兩散!

複式洋房

d

大宅

其實好難話應唔應該放棄.
每個人諗法都唔同.
有d女人可以為左個家容忍佢,
但有d會覺得好噁心,寧願一刀切~

偷食得o黎我唔知,無問題!
而家比我發現左,我就會放棄.

就算你而家原諒佢,
你能夠擔保以後心中都唔會有條刺??

子爵府

原帖由 大眼仔mama 於 09-10-7 01:14 發表
我老公其中一個滾友, 係中午同佢個二奶鬼混ga, 唔需要等放工or夜晚先做. 個滾友40幾歲, 個二奶就20幾歲同有男朋友, 個滾友同我老公講佢需求好大, 個女既又係wor, 所以就天生一對. 滾友比幾千銀租左個地方喺公司附近, ...

如有呢喲情況我可能會多事的暗示俾個滾友老婆知,不過我會擔心自己個老公, 因接觸呢喲人多驚會學壞

複式洋房

Bad man

If I were her, I'll do the same thing, not for 一拍兩散! That kind of man doesn't deserve a good family. His wife is innocent, she should know what kind of person her husband is.

"第三者" won't be the only one, that kind of man will have another affair soon.

原帖由 人地媽咪 於 09-10-7 08:02 發表

一拍兩散!

子爵府

醒目開學勳章

佢2公婆都好攪笑哦....個老婆咁樣同個男人一齊...個老公都可以當無事...真係勁.....而你老公....唉...本人覺得佢人格有問題..係滾友一名......不過...老公係你既...要對住呢d人一世都係你....所以好在乎你自己點諗...離開容易..要留低係更難同更需要勇氣....anyway..我都希望你可以快d走出谷底...

原帖由 milkonline2 於 09-10-7 08:04 發表
佢老公打俾我後. 我老公太嬲 sent 咗 個 e-mail 叫個女人快 d 死, 又打電話講 粗口鬧佢.... 跟住個 女人太嬲 sent 咗個 message 俾我...

洋房

如果你make sure 呢件事係真﹐你真係要諗清楚呢個老公要唔要得。每個人既接受底線都唔同。為左個小朋友﹐我會try去forgive and forget。唔好再提。每個人都會有錯﹐唔係聖人﹐就當比多次機會佢等佢回頭是岸。你話呢個女仔係你老公大學時己經鐘意﹐佢到曾經擁有過﹐可能佢"反"夠呢。

愛一個人係需要包容﹐接納﹐耐性同忍耐。如果真係try your best 都唔得既﹐咁勉強都冇幸福。

只係自已既睇法﹐希望幫到你!

大宅

好媽媽勳章

其實個第三者本身有外遇,佢自己都錯晒,只係佢唔肯導守你老公的玩戲規則,如果你老公包裝得好美麗的話,佢都可能仲同緊你老公一齊,而家佢覺得比你老公當玩物,所以想來過一怕兩散,但到底佢所講是否事實的全部?佢老公知道所有野都原諒佢,又關乜事呀!佢好似講到自己無錯咁喎!

但可以肯定的是,佢要整散你家庭的確是事實

洋房

我依家情況同你一樣,但我無小朋友,相處咁耐先發現另一伴原來係咁賤,真係好難過,但離開我唔甘心,依家我選擇留低先,因我未死心,但第時既嘢無人知,我係到諗,終有一日佢要還,等佢搞得咁開心.我C6仲要話無後悔:evil:

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

愛既反面就係恨,好明顯個女人同你老工一定有過關係,男人想攪婚外情時一定係扮死狗,而第三者呢個時候一定會以為自己係救世主,拯救地球上可憐既生物!但當呢種關係為左某種原因有變時,兩個當事人就會千方百計,不理後果咁推開責任,數臭對方,(佢地唔會諗下當初係床上快樂時光時都講過類似說話,不過係講緊大家既另一半!) 呢種就係婚外情男女既人性啦,咁你咪諗下你是否願意跟呢種人過埋下半世囉。可以既話就買部洗腦機洗晒點記憶去,否則就買個行李口急執野走或者比佢執野走。好似講得好衰,但請平心而論,是否事實啦!

原帖由 efung96 於 09-10-7 12:56 發表
我依家情況同你一樣,但我無小朋友,相處咁耐先發現另一伴原來係咁賤,真係好難過,但離開我唔甘心,依家我選擇留低先,因我未死心,但第時既嘢無人知,我係到諗,終有一日佢要還,等佢搞得咁開心.我C6仲要話無後悔:evil: ...

首頁

尾頁

跳至