跳至

首頁

尾頁

大宅

林林媽有點沮喪, 真係有好多人甩我哋底 ...

ok! 遲d 先清算 ...

家陣我哋努力救亡中, 有下列planning真係好睇大家參與&交錢與否,我哋先做到嘢! 同埋真係唔排除唔夠人要取消party 呢個可能性!

交咗錢嘅family, 唔好意思, 我哋絕對唔會揸住你哋錢嚟控制你哋, 希望你們明白我哋呢2個星期都好痛苦!我哋會盡快個別通知你哋!

我哋呢一刻仍然與Noah's art 交涉中!

option: 轉場
a) Eaton Hotel
b) 印度會 (outdoor 場地)
c) 完全唔confirm嘅校舍場地

形式:
大致會以坐唔定, 攰到嘔嘅BB運動會型式進行, 盡量偷空地方俾所有BB放電! 同樣地我哋班committee mami 要做多好多嘢, so 麻煩各位義工媽stand-by (感激, 感激!)

麻煩甩咗我底嗰d family send 個pm 俾我,話聲我知因咩解究甩底, 等我哋以後再plan 活動時可以注意一下! 萬分感激!
hee ~ hee ~ 我家有隻Cutie Monsters ar!

禁止發言

男爵府

點解會咁架?? 甩底個d真係要blacklist

參加得就一定會繼續十卜, 加油呀.....
辛苦晒你地啦

原帖由 echo_seng 於 09-11-2 21:53 發表

係呀,知多好人甩底攪到人數大失預算,而家情況比較麻煩!不如真係 blacklist甩底人士啦!等大家知做成年人應有責任!
我當然係鐘意印度會啦!起碼有outdoor大地方比小朋友玩!不過人地個場都好受歡迎,因為起碼有印度人同你地爭,唔 ...
;-)

大宅

我只可以講句: 人家一定有甩底嘅理由, 我哋都無辦法控制 / 勉強! 不過有個交付當然最好la! mouth:

始終失預算真係令我哋好沮喪 & 辛苦,大家都有工作&家庭, 好多嘢要照顧, 一失預算就要從新做過真係好慘ga!!! 時間緊迫, 我哋唔係大機構, 大公司,無可能隨時搵到個價錢合理又可以放得落百幾二百人嘅地方 ......

經過呢次經驗我個人確實好失望, 之後仲協唔協助攪function, 我個人好有保留 ...

好多謝出聲撐我哋嘅mami! 希望俾咗錢嘅families唔會再有太大改動, 本星期內會有再確實之情況俾大家! thanks ~

hee ~ hee ~ 我家有隻Cutie Monsters ar!

大宅

真係辛苦晒你地!

落實時間地點之後,總會有 d 人唔得閒既,
如果你轉地點,可能又會有 d 人返轉頭想 join 呢!
只係真係難為你地又要搞過。
希望唔洗改時間啦……

大宅

日期就肯定唔改ga la,因為牽連什廣ar! 俾咗錢嘅families, 我哋會盡可能直接call你哋問問ga la! 希望大家繼續支持la ~

原帖由 horriblefai 於 09-11-3 13:14 發表
真係辛苦晒你地!

落實時間地點之後,總會有 d 人唔得閒既,
如果你轉地點,可能又會有 d 人返轉頭想 join 呢!
只係真係難為你地又要搞過。
希望唔洗改時間啦…… ...

民房

林林媽加油呀,我在遙遠他方支持你.:)
希望我返來時仍然可以join到0803會所辦的活動啦!

複式洋房

林林媽.....唔好沮喪唔好唔開心啦, 真係辛苦晒妳哋班義務既媽咪們, 等我講個都幾爛既笑話比妳聽, 不過要妳估吓個答案heehee!

話說有一日C6同我講: 哈, 老婆妳爭兩樣野就滿分, wa, 我聽到滿分即刻瞪大雙眼望住佢, 好x想知爭邊兩樣野呢, 點知聽完答案想即刻丙佢......!!

禁止發言

複式洋房

Miss.....差唔多......中呀!

禁止發言

複式洋房

原帖由 echo_seng 於 09-11-4 17:56 發表

美貌與身材?

開估喇...(一)外在美...(二)內在美!

比起c6, Miss 妳已經對我好好...hee!

大宅

感激你AR!不過呢幾日真係攰到 ...... 好想死!

原帖由 LongyinBB 於 09-11-5 23:13 發表

開估喇...(一)外在美...(二)內在美!

比起c6, Miss 妳已經對我好好...hee!

大宅

首先我都想o係度多謝一d mama成日幫我地答下問題, 撐下我地, 呢d mama, 我地真係好感激.....
而家我地d bb大個左, 真係要花多好多時間o係佢地身上, 所以我地d committees真係比之前難抽時間搞會務

我地今次真係盡量抽時間出黎搞個x mas party, 但係而家人數唔夠真係令我地好頭痕
noah方面, 林林媽真係花左好多時間去deal, 好可惜呀!

我好明白confirm左時間地點, 實有人唔ok, 不過我覺得最後唔去的話, 有必要交待一聲
我2星期前, pm哂每一位"有興趣join x mas party但最後無報名的mama", 成30-40人, 只係得幾位mama回覆返我因咩事唔去, 其他的都無回覆:-| :-| :-| :-| :-|
我坐完台北【一個無腳的的士司機】之分享! (有圖)

http://forum.baby-kingdom.com/thread-2442319-1-1.html

男爵府

2011至尊種植勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章

原帖由 朝日太太 於 09-11-6 09:22 發表
首先我都想o係度多謝一d mama成日幫我地答下問題, 撐下我地, 呢d mama, 我地真係好感激.....
而家我地d bb大個左, 真係要花多好多時間o係佢地身上, 所以我地d committees真係比之前難抽時間搞 ...

會唔會因為地點太遠呢? 如果搵番市區會唔會多d家庭去倒?
不過我同佑佑就邊度都會去, 所以改去邊我地都一定參與!
~~~ LOVE & PEACE ~~~

男爵府

會唔會BK個PM出左問題, 所以佢地收唔到 (因之前試過)...

原帖由 朝日太太 於 09-11-6 09:22 發表
而家我地d bb大個左, 真係要花多好多時間o係佢地身上, 所以我地d committees真係比之前難抽時間搞 ...
;-)

大宅

原帖由 Allyly 於 09-11-6 09:41 發表

會唔會因為地點太遠呢? 如果搵番市區會唔會多d家庭去倒?
不過我同佑佑就邊度都會去, 所以改去邊我地都一定參與!

有可能既, 不過如果講左比我地知道呢個原因唔去, 我個人會覺得"有交帶"同埋下次我地會好好plan囉

而家就係唔知呢班人諗乜?!

http://forum.baby-kingdom.com/thread-2442319-1-1.html

大宅

原帖由 iris0703 於 09-11-6 09:58 發表
會唔會BK個PM出左問題, 所以佢地收唔到 (因之前試過)...

唔係架, 好正常架,
而且係有mama回我
仲有, 我睇到邊d mama"已閱讀"pm架mouth:

男爵府

'已閱讀' 都唔覆~~~~

原帖由 朝日太太 於 09-11-6 10:23 發表

唔係架, 好正常架,
而且係有mama回我
仲有, 我睇到邊d mama"已閱讀"pm架mouth:mouth:" />
;-)

別墅

我都知道各立Committees為我們及BB們安排活動是一件好辛苦的事,所以我幾時都咁支持妳們的.

不要灰心, 若場地方面真是有問題, 那麼便不大攪, 10-20個家庭一起吃喝玩樂聚一聚都可以的.

首頁

尾頁

跳至