自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

需則人人有個人自由.....但好怕d人不断咁update Facebook的"在想什麼"嘅狀態, 由年三十開始....到今日去旅行...都仲non -stop(由每 5 mins...10 mins 至15 mins都有)咁 update............妖.....半版facebook俾哂佢呀....把鬼火"detele"左呢位update怪

子爵府

畀面勳章

係咯~
delete左佢米無有事咯~
:;pppp: :;pppp:

之前有個女仔超級自戀狂, 係咁post自拍照上facebook,我最後頂唔住delete左佢~
一天都光曬

大宅

5 mins就update1次又幾誇張喎, 但反而我最怕d人玩fb d game, 攞到d咩禮物or 升呢又發表, 我都識個fd佢玩9萬幾個game, 搞到成個版面都係佢, 我忍唔住打電話同佢講叫佢唔好再發表, 真係頂唔順呀~

侯爵府

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

原帖由 新地 於 10-2-18 16:53 發表
5 mins就update1次又幾誇張喎, 但反而我最怕d人玩fb d game, 攞到d咩禮物or 升呢又發表, 我都識個fd佢玩9萬幾個game, 搞到成個版面都係佢, 我忍唔住打電話同佢講叫佢唔好再發表, 真係頂唔順呀~ ...

我都有幾個朋友係咁ka, 成日都驚人地唔知佢玩game玩得咁高分, 收禮物又post埋出黎.

依家呢d朋友我會hide佢ka, 費事阻住我個版面啦

大宅

5 mins就update1次又幾誇張喎, 但反而我最怕d人玩fb d game, 攞到d咩禮物or 升呢又發表, 我都識個fd佢玩9萬幾個game, 搞到成個版面都係佢, 我忍唔住打電話同佢講叫佢唔好再發表, 真係頂唔順呀~ ...

可以隐藏左個game架wor, 以后有人玩個game都吾会系你個版出现...

子爵府

畀面勳章 親子達人勳章

HAHA...係呀,我都想講好耐,真係比呢D人激C........

大宅

BBQ食咩又upload.......上車/落車又upload......去到airport海關同佢講咩又upload.....落机見到咩又upload....

侯爵府

好媽媽勳章 睛靈勳章

有d仲討厭啦,成日響fb update自己買左咩名牌,去邊度做facial剪頭髮整指甲,去左咩高級餐廳食野。就黎寫埋自己屙果督屎有幾香!

大宅

原帖由 1511 於 10-2-18 17:08 發表

可以隐藏左個game架wor, 以后有人玩個game都吾会系你個版出现...

係唔係可以隱藏個別game, 咁d心理測驗呢?
咁點樣隱藏呢?

珍珠宮

心理測驗都可以隱藏架!! 你唔想睇既野全部都可以.
原帖由 jirehbeauty 於 10-2-18 17:21 發表

係唔係可以隱藏個別game, 咁d心理測驗呢?
咁點樣隱藏呢?

大宅

原帖由 macca 於 10-2-18 17:34 發表
心理測驗都可以隱藏架!! 你唔想睇既野全部都可以.

攪掂左啦!個版面靚哂

禁止訪問

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我搵返d小學同學

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原帖由 jirehbeauty 於 10-2-18 16:46 發表
需則人人有個人自由.....但好怕d人不断咁update Facebook的"在想什麼"嘅狀態, 由年三十開始....到今日去旅行...都仲non -stop(由每 5 mins...10 mins 至15 mins都有)咁 update............妖.....半版facebook俾哂佢 ...

男爵府

畀面勳章

原帖由 gion 於 10-2-18 17:19 發表
有d仲討厭啦,成日響fb update自己買左咩名牌,去邊度做facial剪頭髮整指甲,去左咩高級餐廳食野。就黎寫埋自己屙果督屎有幾香!

大宅

好媽媽勳章

超級認同呀,我仲要有好多fd都係咁,
基本上成個版面全部都係呢d post呀~~

With GOD all things are possible.

洋房

嘩..我fd有個,每餐飯都會影底upload上網,連去飲荼d鳳爪,排骨都post哂上網,當然仲會羅係籠叉燒飽放埋係塊面隔離o既自拍照啦

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 winoopy 於 10-2-19 17:13 發表
嘩..我fd有個,每餐飯都會影底upload上網,連去飲荼d鳳爪,排骨都post哂上網,當然仲會羅係籠叉燒飽放埋係塊面隔離o既自拍照啦

吓? 同叉燒包合照? 又嚟港人自拍狂。
孩子之心有如泥膠,當它還是柔軟可塑時,請好好把握時間,塑造你心中所愛。「忙碌」、「疲倦」永遠不是好借口,孩子大得很快,今日拿不出時間會變成明日的遺憾!

大宅

原帖由 winoopy 於 10-2-19 17:13 發表

經典

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

我又無咩所謂,太洗版既就隱藏佢,我只睇我FD果幾個!(不過咁講,人地鍾意係FB講咩影咩各有自由既,呢樣野好睇個人興趣)

首頁

尾頁

跳至