想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問各位媽咪。本人每個月25號來m 都好準吓......2月份我同老公勤力咗......隔1-2天便dodo.....今天看到好像有白帶流出....想問如果咁好彩比我bingo......仲會否有白帶/分泌流出呢....謝謝

侯爵府

如果有左白帶分泌會增多好多架!

原帖由 肥肥地 於 10-2-19 23:41 發表
請問各位媽咪。本人每個月25號來m 都好準吓......2月份我同老公勤力咗......隔1-2天便dodo.....今天看到好像有白帶流出....想問如果咁好彩比我bingo......仲會否有白帶/分泌流出呢....謝謝 ...

男爵府

我BINGO 左D分泌係淡黃色,
唔係白色或透明的.
不過人人唔同架,祝你BINGO.

大宅

回覆 2# CHUNGMIUYAN 的文章

早晨.....今天仲有不停流分泌出來....腰骨像比人打了1身咁..好痛....不過唔應咁快有腰痛出現...是嗎.........

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

原帖由 肥肥地 於 10-2-20 10:04 發表
早晨.....今天仲有不停流分泌出來....腰骨像比人打了1身咁..好痛....不過唔應咁快有腰痛出現...是嗎.........

腰累跡象都係因人而異.

大宅

回覆 1# miffymiffy 的文章

我本應25號來m....想問如果bingo 時...現在會有什麼徵症呢..................

洋房

你呢個似m come 喎.... 你 m come 之前有冇試過咁架 ??
原帖由 肥肥地 於 10-2-20 10:04 發表

大宅

回覆 1# Kittybaby1 的文章

沒有.............最古怪是很多分泌..

洋房

oic.... 分泌係咩色架 ???
原帖由 肥肥地 於 10-2-20 10:58 發表
沒有.............最古怪是很多分泌..

大宅

回覆 1# Kittybaby1 的文章

like 白/米色......不臭不痕..........

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

原帖由 肥肥地 於 10-2-20 10:32 發表
我本應25號來m....想問如果bingo 時...現在會有什麼徵症呢..................

會有好多分泌 (如水狀), 胸會好涱+少少痛, 會好眼訓.....但都係因人而異~

不過最好你等/過左M 期 買支棒棒CHECK 會準好多

大宅

回覆 1# miffymiffy 的文章

現在等bingo ...要注意d 咩

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

原帖由 肥肥地 於 10-2-20 11:40 AM 發表
現在等bingo ...要注意d 咩

等BINGO期間,當正自己有左咁囉,
唔好跑,唔好做太粗重O既野,
生冷野當然唔好食啦,小心身體,
祝BINGO

洋房

係呀, 小心為妙.....

祝大家都 bingo
原帖由 christy1012 於 10-2-20 11:41 發表

等BINGO期間,當正自己有左咁囉,
唔好跑,唔好做太粗重O既野,
生冷野當然唔好食啦,小心身體,
祝BINGO

洋房

有冇成日想去廁所呀 ??
原帖由 肥肥地 於 10-2-20 11:13 發表
like 白/米色......不臭不痕..........

大宅

回覆 3# christy1012 的文章

明白...謝謝!

大宅

回覆 2# Kittybaby1 的文章

1時時啦.......有時不知道是否自己飲得水多...定因為太凍....沒流汗而多去了廁所囉..........總之肚好脹....脹好痛...有時是集中左邊子宮 痛.......

男爵府

中咗記得上嚟分享^.^祝早孕^.^

大宅

回覆 8# miffymiffy 的文章

早晨!!今早睡醒發現很多淡黃分泌及下腹脹痛.....成日好眼訓...(睡10小時也是)..同埋體溫是高定低呢?謝謝

瑪瑙宮

原帖由 肥肥地 於 10-2-21 10:34 發表
早晨!!今早睡醒發現很多淡黃分泌及下腹脹痛.....成日好眼訓...(睡10小時也是)..同埋體溫是高定低呢?謝謝

放鬆d , 等多 2-4日就可以bingo

首頁

尾頁

跳至