親子旅遊

跳至

首頁
12345...6

尾頁

珍珠宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

想係復活節去長隆(2大1小3歲多d), 自己定跟團好, 有無好介紹

子爵府

虎到金來勳章 牛年勳章 畀面勳章

我覺得有小朋友跟團會好D,上次我跟美麗華

複式洋房

原帖由 hvbaby 於 10-2-22 16:33 發表
想係復活節去長隆(2大1小3歲多d), 自己定跟團好, 有無好介紹

我都係復活節去.仲岩岩打去book左呢間"廣州番禺駿粵大酒店"香港訂房仲不收任何費用,雙人房都係270人仔一晚,仲包自助早餐2位,又有酒店車接送去長隆各景點
上車就book中旅,係屯門上車80蚊一位,長隆酒店門口落車,
依家諗緊門票係邊度買會平d

珍珠宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

270人仔好平喎, 乾淨嗎? 唔明呀, 係香港訂房不收任何費用即係咩 ? 請問邊到訂pm 我好嗎 ?

原帖由 allbutluck 於 10-2-23 10:21 發表

我都係復活節去.仲岩岩打去book左呢間"廣州番禺駿粵大酒店"係香港訂房仲不收任何費用,雙人房都係270人仔一晚,仲包自助早餐2位,又有酒店車接送去長隆各景點
上車就book中旅,係屯門上車80蚊一位,長隆酒店門口落車,
...

複式洋房

原帖由 hvbaby 於 10-2-23 10:56 發表
270人仔好平喎, 乾淨嗎? 唔明呀, 係香港訂房不收任何費用即係咩 ? 請問邊到訂pm 我好嗎 ?

冇呃你,唔信你可以打去問下,我真係今朝打去book左,270蚊人仔,仲包自助早餐,間酒店係上年9月開張,一定乾淨,香港代訂真係好方便,果位小姐今朝即時send埋"酒店住房証"比我,去到當日,只需攞住呢張野,交錢,攞房就攪掂.
人地個電話我pm比你啦.^^

男爵府

原帖由 hvbaby 於 10-2-22 16:33 發表

我初一都去左長隆, 係中旅BOOK, 住新酒店. 由香港坐火車到廣州, 火車站會有酒店的COUNTER, 有專車送住酒店, 好方便.

大宅

我也打算在復活節去,可不可以pm你個agent給我,thanks

原帖由 allbutluck 於 10-2-23 10:21 發表

我都係復活節去.仲岩岩打去book左呢間"廣州番禺駿粵大酒店"係香港訂房仲不收任何費用,雙人房都係270人仔一晚,仲包自助早餐2位,又有酒店車接送去長隆各景點
...

大宅

HI, allbutluck

麻煩你pm資料給我ar, thx

珍珠宮

allbutluck

我收唔到pm, 請再pm多次, 謝謝

原帖由 allbutluck 於 10-2-23 18:09 發表

冇呃你,唔信你可以打去問下,我真係今朝打去book左,270蚊人仔,仲包自助早餐,間酒店係上年9月開張,一定乾淨,香港代訂真係好方便,果位小姐今朝即時send埋"酒店住房証"比我,去到當日,只需攞住呢張野,交錢,攞房就攪掂.
...

大宅

我哋都plan緊5-6/3去玩, 有冇人用過旅x易book房同入埸套票? 因為佢要我比credit card 做擔保, 唔知可唔可靠??mouth:

複式洋房

原帖由 hvbaby 於 10-2-24 10:12 發表
allbutluck

我收唔到pm, 請再pm多次, 謝謝

岩岩pm左你啦,睇下見唔見到???

複式洋房

原帖由 萱萱娃娃 於 10-2-24 08:41 發表
HI, allbutluck

麻煩你pm資料給我ar, thx

pm左你啦,去收野啦.^^

男爵府

乜火車站會有酒店counter咩?係咪即係在深圳上廣州既火車站?請給details.thanks

原帖由 MandyLau13 於 10-2-23 19:27 發表

我初一都去左長隆, 係中旅BOOK, 住新酒店. 由香港坐火車到廣州, 火車站會有酒店的COUNTER, 有專車送住酒店, 好方便.

複式洋房

原帖由 AI927 於 10-2-23 23:00 發表
我也打算在復活節去,可不可以pm你個agent給我,thanks

收到未呀???pm左比你

複式洋房

原帖由 allbutluck 於 10-2-24 10:58 發表

岩岩pm左你啦,睇下見唔見到???

複式洋房

原帖由 Stepy 於 10-2-24 10:49 發表
我哋都plan緊5-6/3去玩, 有冇人用過旅x易book房同入埸套票? 因為佢要我比credit card 做擔保, 唔知可唔可靠??mouth:mouth:" />

你係咪話果間旅程易呀.我未book駿粵前,就係想book佢囉,點知尋日佢地先覆返e-mail比我,比埋你睇都唔怕啦.
你好!因復活節期間我司客人較多,所有度假公寓暫時是兩天起租的,你們只租一天的話,我們現在暫不好安排,只能是過一段時間看情況而定,不好意思。
真係激死.不過咁仲好,而家270蚊book到間咁新ga酒店,又有酒店免費車去長隆各景點玩,又近長隆,附近又多野食,我尋日打去訂左一間雙人房,一毫子都唔駛比,只需去到酒店先比錢乍,勁方便

複式洋房

原帖由 karen_bb 於 10-2-24 11:05 發表

pm左比你啦

大宅

原帖由 allbutluck 於 10-2-24 11:16 發表

你係咪話果間旅程易呀.我未book駿粵前,就係想book佢囉,點知尋日佢地先覆返e-mail比我,比埋你睇都唔怕啦.
你好!因復活節期間我司客人較多,所有度假公寓暫時是兩天起租的,你們只租一天的話,我們現在暫不好安排,只能是過一 ...

你full邊度book呀? 麻煩pm比我呀?

大宅

...

Hi allbutluck,
可唔可以比埋我? 我地都想去. 唔該晒!
Pet Name : Bear Bear (level 47)

男爵府

畀面勳章

...

allbutluck, 可唔可以都pm埋畀我呀? thank you

首頁
12345...6

尾頁

跳至