潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

育兒性格勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

請問有沒有人 on line 買過野 ? 係咪要做左會員至可以買 ?

大宅

畀面勳章

You may, but it is not necessary.

複式洋房

a very efficient & reliable online store.
diversity transform

男爵府

How about the quality? is it same as Taobao?

大宅

hashtag影視迷勳章

佢個運費係咪seperate charge? 因為我想俾visa時佢無呢個item, 但係就話間shop會seperate charge...即係俾左錢之後先講運費??
願BB身體健康

水晶宮

育兒性格勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

我係日本樂天想買 淘寶無既牌子既衫, 佢個網頁講明唔需要會員都可以購物 .
質量未試過 , 真係唔知係咪真貨 ?

男爵府

日本樂天有好多SHOP架, 有D 會獨立用EMS SEND比你..有D 要經"樂天中間人"..將你係唔同SHOP訂既野, 一次寄比你..當然會收返D 手續費+EMS...

複式洋房

原帖由 Mcube 於 10-4-21 20:30 發表
日本樂天有好多SHOP架, 有D 會獨立用EMS SEND比你..有D 要經"樂天中間人"..將你係唔同SHOP訂既野, 一次寄比你..當然會收返D 手續費+EMS...

yes, through tenso. The things from Rakuten are of much higher quality than taobao. Not the same class!
diversity transform

大宅

咁我如何知道運費呢? 其實唔係好識用, 請指教!!

水晶宮

我成功左嗱 , 好似淘寶0甘, 要做左會員先 , 買左野後個賣家 email 俾我, 同我講可以用 visa 俾錢, 我入翻去改翻個 payment . 之後賣家就通知翻我幾時日本寄出 ,同埋 EMS 既運費幾多錢 .
(運費要睇重量計, 通常網頁下面有個運費計算 ,你要預下件貨幾重,打重量入去就會有一個大概運費, 不過日本通常用EMS , 都唔會好平 , 我買左1件衫同1對鞋要 港幣180)

大宅

hashtag影視迷勳章

咁運費都唔平喎...

jshopper就free charge囉...雖然jshopper d 款就老土d....
願BB身體健康

大宅

請問日本樂天正確網址係......?

大宅

原帖由 kck811 於 10-5-19 11:52 發表
我成功左嗱 , 好似淘寶0甘, 要做左會員先 , 買左野後個賣家 email 俾我, 同我講可以用 visa 俾錢, 我入翻去改翻個 payment . 之後賣家就通知翻我幾時日本寄出 ,同埋 EMS 既運費幾多錢 .
(運費要睇重量計, 通常網頁下 ...

我都成日係日本樂天度買野..之但係唔係間間都寄海外喎..
可唔可以講下你係邊間買野呀?

禁止訪問

大宅

I bought some clothes from Mikihouse. If the order amount above 10500 yen, no local shipping charge. And Tenso will charge the shipping from Japan to HK pending on the weight of the parcel. I was charged 1100 yen for shipping (2 tees and a jacket) and 490 yen for service.

禁止訪問

禁止訪問

水晶宮

原帖由 im_csb 於 10-5-19 23:00 發表
請問日本樂天正確網址係......?

http://event.rakuten.co.jp/borderless/index_zh-tw.shtml?scid=hk_kwo&OVRAW=%E6%A8%82%E5%A4%A9&OVKEY=%E6%A8%82%E5%A4%A9&OVMTC=standard&OVADID=24125994541&OVKWID=252541362041&OVCAMPGID=1520557041&OVADGRPID=15108256929

水晶宮

原帖由 happybaby212 於 10-5-20 00:07 發表

我都成日係日本樂天度買野..之但係唔係間間都寄海外喎..
可唔可以講下你係邊間買野呀?

你入去呢個海外販壳既網紙睇
http://event.rakuten.co.jp/borderless/index_zh-tw.shtml?scid=hk_kwo&OVRAW=%E6%A8%82%E5%A4%A9&OVKEY=%E6%A8%82%E5%A4%A9&OVMTC=standard&OVADID=24125994541&OVKWID=252541362041&OVCAMPGID=1520557041&OVADGRPID=15108256929

大宅

原帖由 mybabysharen 於 10-5-20 11:39 發表
I bought some clothes from Mikihouse. If the order amount above 10500 yen, no local shipping charge. And Tenso will charge the shipping from Japan to HK pending on the weight of the parcel. I was ch ...

咁其實係咪間間shop都用得tenso?

首頁

尾頁

跳至