自由報料

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

岩岩係佢地個網站見到, 可能知自己太貴要回饋下我地d媽咪 萬0架車仔同惠康既$3000飲食禮券幾吸引!
http://www.pampersbbclub.com/organizer/widget/promotions.aspx

萬寧獨家優惠

1)即日起至5月13日,凡購買任何Pampers產品滿$699,有機會獲得費雪牌奇趣學步車1部(數量有限,送完即止)。名額700位。
2) 另購買任何Pampers輕鬆穿產品滿$150可免費獲贈可愛熊貓小背心1件(數量有限,送完即止)。
3) 即日起至4月29日,買任何Pampers產品滿$250可免費獲贈萬寧$20嬰兒食品券1張(數量有限,送完即止)。
4) 限量Pampers輕鬆穿4片試用裝體驗價 $9/包

惠康母親節獻禮
由即日起至4月22日,凡購買輕鬆穿或特級棉柔系列,可享:
1) 滿$150可免費獲贈嘉寶果汁3樽(4安士)
2) 滿$300保留正本收據(不可累積發票)及致電22436212登記,有機會贏取母親節酒席(美心飲食禮券$3000)(每星期1名)或$300惠康現金券(每星期25名)

4月Watsons獨家優惠
1) 現凡購買任何Pampers產品滿$200,致電25988940登記,有機會贏取CHICKEEDUCK $200現金券
2) 現凡購買任何Pampers產品滿$150,即送嬰兒吸汗毛巾乙條

全線優惠
超薄乾爽限量體驗版 即日起推出全新超薄乾爽系列限量體驗版 大碼24片及加大碼20片:$42.9/包

子爵府

大宅

thanks for sharing,

禁止訪問

侯爵府

畀面勳章

原帖由 cecichow 於 10-4-27 13:38 發表
之前做過買幾多錢的pampers($100/$200...), 就有幾多$$$的chicco禮卷最著數呀!

下...幾時的事...無人報料既 ?

子爵府

認識瑞士牛牛第二回 好媽媽勳章

[img align=left]http://netalbum2006.netvigator.com/netalbum/photos/9585b1e661a2d0b43ec2349a62b572813935cda70e06d4ae9ab567687fb7928e734576ce5aa368f62a7d873a36aa5b0df77f72844f370398[/img]

大宅

For the watsons promotion to get the chickenduck coupon, seem like it is OVER.

Just called, and noone answer. will confirm with u guys soon.

大宅

男爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

有機會贏取....咋 .. 不要太開心呢

男爵府

大家覺唔覺呢排係葯房買PAMPAERS加左價呀?今日去買貴左差唔多10元

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

都係之前既買五送一抵啲
如果有得做番就好啦
我千年都去唔到一次各大超市買尿片,
中既機會幾乎係零
14:53pm 3.57kg

男爵府

仲有冇費雪牌奇趣學步車?

大宅

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

大宅

我琴日登記左, "費雪牌奇趣學步車"

只係電話錄音留低姓名, 電話, 身份証頭4個未, 發票號碼,

都唔知道有無份獲得"費雪牌奇趣學步車"

男爵府

好媽媽勳章

如果再有萬0購嬰兒產品加$1元換1包3-5條的取片優惠就好了,想當年我換左2箱,而家d優惠,都唔優惠的

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 sindyyip 於 10-4-28 14:10 發表

只係電話錄音留低姓名, 電話, 身份証頭4個未, 發票號碼,

我尋日仲諗住打去問下有無先買, 因為屋企仲有存貨! 點知係電話錄音.........

之後買左打去, 講低晒D資料, 唔知幾時有消息

不過又話首700名, 又先到先得.......都唔知幾時有幾時無

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 GS1968 於 10-4-29 03:51 發表
如果再有萬0購嬰兒產品加$1元換1包3-5條的取片優惠就好了,想當年我換左2箱,而家d優惠,都唔優惠的

我都係呀, 當年大女既學習褲, 幾蚊有3條, 平過尿片

禁止訪問

男爵府

I have a Manning reciept around $170.
anyone interest could pm me. sold at $20

原帖由 sindyyip 於 10-4-28 14:10 發表

首頁

尾頁

跳至