自由講場

跳至

首頁

尾頁

洋房

兩巴掌打碎一段相差十五年的新婚「姊弟戀」。十八歲青年剛滿成年,即當上卅三歲失婚愛侶的第二任新郎,還「越級」兼當五歲繼子的小爸爸。惟夫婦前晚為管教兒子問題小爭拗,演變有人怒摑妻子的傷人事件,嚇得女方反鎖房內退避,惹來自殺疑雲,驚動警方到場將涉案少夫拘捕,女傷者則送院檢查。
http://orientaldaily.on.cc/cnt/news/20100610/00176_023.html

大宅

好媽媽勳章

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

子爵府

畀面勳章

子爵府

原帖由 翔媽 於 10-6-10 11:37 發表
兩巴掌打碎一段相差十五年的新婚「姊弟戀」。十八歲青年剛滿成年,即當上卅三歲失婚愛侶的第二任新郎,還「越級」兼當五歲繼子的小爸爸。惟夫婦前晚為管教兒子問題小爭拗,演變有人怒摑妻子的傷人事件,嚇得女方反鎖房內退避 ...

唔通真係愛情大過天, 如何媽係為兒子好的,都唔會選個細自己得果18yrs做老公

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

本來湊一個仔....變左湊兩個仔....
原帖由 翔媽 於 10-6-10 11:37 發表
兩巴掌打碎一段相差十五年的新婚「姊弟戀」。十八歲青年剛滿成年,即當上卅三歲失婚愛侶的第二任新郎,還「越級」兼當五歲繼子的小爸爸。惟夫婦前晚為管教兒子問題小爭拗,演變有人怒摑妻子的傷人事件,嚇得女方反鎖房內退避 ...

港英餘孽生活態度~係咁牛精架喇~點吖

男爵府

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

禁止訪問

男爵府

原帖由 牛精仔 於 10-6-10 11:55 發表

好同意呀!
比著我就真係接受唔到囉!!

男爵府

好媽媽勳章

係....就算老公大過我2年, 一樣當佢係仔照顧, 更何況是細15年呢??

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

可能因為個女仔有$$$$$

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

我覺得單野,個阿媽有問題多d。點解會自己已誤配婚姻左一次,有個仔5歲要照顧,仲揀個18歲花靚?仲要會係結埋婚?!!唔通貪個18歲易d同個5歲溝通?

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

早d分開好過遲啦, 18歲唔識諗, 出面大把世界未見過, 即使33歲而家騎得住佢, 第時未必可以, 到時自己年紀又大仲難搵第二春

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

18歲vs33歲... 實在係太細!
反而28歲vs43歲... 我覺得仲可以接受...

禁止訪問

珍珠宮

我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

唔睇好...湊多個仔攞黎辛苦

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 DHA勳章

原帖由 Angel_BB 於 10-6-10 12:22 發表
18歲vs33歲... 實在係太細!
反而28歲vs43歲... 我覺得仲可以接受...

無錯

水晶宮

環保接龍勳章

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我突然諗起當年阿菲同檸檬的關係 mouth:
hello hello ~~

水晶宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 貢獻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 hashtag影視迷勳章

原帖由 塵大聞 於 10-6-10 12:13 發表
早d分開好過遲啦, 18歲唔識諗, 出面大把世界未見過, 即使33歲而家騎得住佢, 第時未必可以, 到時自己年紀又大仲難搵第二春

係搵第三春

首頁

尾頁

跳至