自由報料

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章

我send了cut form都有2星期了, 無人打來既??
希望每天開心渡過 ;-)

別墅

好媽媽勳章 畀面勳章

$55應該係最平,我岩岩簽左
我有續約部tel
本身就係話要cut form之後就即刻俾呢個plan

大宅

$34 cheapest plan
I've contract tel number

珍珠宮

虎到金來勳章

$110/月, 簽兩年, 每月回贈$20.00, 6個月free, 即是$66/月, 咁你平過我.

係唔係因為我已約滿, 所以貴d. 但我交開$351/3個月, 好似已平咗好多.

大宅

$34 cheapest price

大宅

原帖由 WMTSANG 於 10-7-10 10:22 發表
$34 cheapest price

can you pm me the contact no.? Many thanks.
they told me $5X is cheapest

伯爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

我屋企電話 9 月尾合約到期 , 但上個月開始 , 每星期一次打黎叫我續約 , 話已經無超市 coupon 送 , 最平每月 $44 , 我聽日會寄 cut form , 睇下到時 offer 再算

比上不足 ,比下有餘           願我們身體健康 ,闔家平安

大宅

好媽媽勳章

原帖由 mochichi75 於 10-7-10 11:19 發表

can you pm me the contact no.? Many thanks.
they told me $5X is cheapest

我都想要, 上星期佢打黎同我講最平只做到$88/月.
many thanks.

大宅

好媽媽勳章

原帖由 TobiMom 於 10-7-10 11:23 發表
我屋企電話 9 月尾合約到期 , 但上個月開始 , 每星期一次打黎叫我續約 , 話已經無超市 coupon 送 , 最平每月 $44 , 我聽日會寄 cut form , 睇下到時 offer 再算

係咪寄cut form, 佢實會打黎架??
我怕到時佢真係cut 鬼左...

大宅

上星期續, 平均$34.00/月

大宅

好媽媽勳章

原帖由 kpy 於 10-7-10 11:26 發表
上星期續, 平均$34.00/月

續幾耐?

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我都係寄咗CUT FORM,再打嚟問,我就可以續, 平均$34.00/月..哈哈

大宅

18 months contract88 a month for 9 months, $0 for 9 months; $180 wellcome coupons
$88 x 9/18 - $180 = $34 a month

侯爵府

減齡達人勳章 親子王國15週年勳章 好媽媽勳章

原帖由 WMTSANG 於 10-7-10 18:10 發表
18 months contract88 a month for 9 months, $0 for 9 months; $180 wellcome coupons
$88 x 9/18 - $180 = $34 a month

我7月9日打去之前個sales處續約, 都可以用返呢個plan, 唔駛cut form

伯爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

原帖由 jojolly 於 10-7-10 11:25 發表

係呀 , 連續幾次合約將近到期 , 我就寄 cut form ,
每次都續到 , 前兩次都係平到每月 $29

比上不足 ,比下有餘           願我們身體健康 ,闔家平安

大宅

唔使驚,佢一定唔惠cut,因為張form到寫話佢一定會打黎confirm先可以cut你! 佢唔打比你,你咪打去問吓收到cut form未.

原帖由 jojolly 於 10-7-10 11:25 發表

大宅

Please PM the tel no. to me. Tks.

別墅

好媽媽勳章 畀面勳章

$34包d咩架,有無來電顯示.?
咪又俾人呃左

珍珠宮

2024年龍年勳章

終於打電話黎啦, $34 攪掂晒.

原帖由 $錢BB$ 於 10-7-11 05:34 發表
$34包d咩架,有無來電顯示.?
咪又俾人呃左
希望每天開心渡過 ;-)

別墅

They can only offer me $88 per month. Please PM the sales tel no. to me. Thank you.

首頁

尾頁

跳至