夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

珍珠宮

好媽媽勳章 大廚勳章

佢地自己係咪當全世界都係lor.

珍珠宮

好媽媽勳章 大廚勳章

我絕對相信有忠誠既男人 正如成日話女人好小勾佬 但小還小 一樣大有人在!

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

加多句~~佢地仲會話: 個個女人都話自己果個係第十一個

翡翠宮

人以群分,物以類聚:;pppp:

佢地自已係咁的人,身邊識得既朋友都係d咁的損友,佢地咪覺得全世界的男人都會好似佢地咁賤囉

禁止訪問

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 hashtag影視迷勳章

so, i always say 男人係用下面諗嘢架!

大宅

原帖由 小manman 於 10-7-27 19:02 發表
人以群分,物以類聚
佢地自已係咁的人,身邊識得既朋友都係d咁的損友,佢地咪覺得全世界的男人都會好似佢地咁賤囉

好同意呀。如果一班男人教育文化背景相同﹐價值觀相同﹐咁就可能覺得個個都係咁。
但其實仲有好多好多男人係接受唔到呀﹐諗起同一個同自己無愛嘅人發生關係真係好噁心...

琥珀宮

畀面勳章

網上講野我估除左賤男之外, 都好多係宅男, 所以不能儘信

而且唔會個個男人都會滾, 至少我身邊既人都唔係咁.

禁止訪問

畀面勳章

禁止訪問

禁止訪問

畀面勳章

伯爵府

hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

10個男人10個有外遇太誇張!!總有D男人係好男人黎既!!但我都認同表面好好好好先生,都會去偷食!!就好似好少女人會去勾佬,但其實一樣有好多會勾佬既女人!!

我反而覺得而家個世界真係好好好先生個D,分分鐘有外遇既機會越高,原因係,因為搶手貨,再加上係好好好先生,咁個老婆應該都好信任佢,危機感減低!!好易俾D狐狸精迷惑!!

我見好多外表花FIT既,把口成日好花花既,反而對愛好專一!!好多都覺得家係好重要!!絕對不能攪散既!!

眾裡尋他千百度,驀然回首,那人卻在燈火闌珊處!!
生死有命,富貴由天

複式洋房

超同意你的講法!!!!!!

原帖由 heichunmum 於 10-7-28 01:01 發表

唔係喎,十個男人9個都係咁,我身邊都有好多男人都認有外遇,好多都係因為左性,佢地都係愛太太,但男人,性同情真的可以分開,可以同唔愛的女人上床,只為左滿足,男人的性需要大女人好多,女人一定要愛先行,男人就真的用下面諗野,明白呢 ...

大宅

你地又唔好講話什麼十個男人十個乜乜﹐十個男人九個用下面諗野... 一來﹐何必講到自己好似閱(男)人無數、交遊廣闊呢。二來﹐對D唔係咁嘅男人好唔公平。

慾望﹐人人都有﹐但有部份男人係可以持守道德底線﹐努力去克制﹐卻仍然聽到人地話十個男人有九個十個都出去滾。咁你地根本係迫呢一部份男人覺得反正係唔係都畀人話喇﹐不如就索性出去滾算啦。又或者覺得﹐咦﹐原來女人都覺得男人去滾好平常喎﹐既然對我期望咁低﹐我出去滾都唔算係令你失望啫。

所以各位女士﹐如果你地唔想咁多男人出去滾﹐就講少D呢D說話﹐避免助長歪風啦。

大宅

講得岩, del post! 哈

原帖由 sshoi 於 10-7-28 20:26 發表
你地又唔好講話什麼十個男人十個乜乜﹐十個男人九個用下面諗野... 一來﹐何必講到自己好似閱(男)人無數、交遊廣闊呢。二來﹐對D唔係咁嘅男人好唔公平。

慾望﹐人人都有﹐但有部份男人係可以持守道德底線﹐努力去克制﹐卻仍然聽到 ...

禁止訪問

大宅

好多?有幾多?係唔係一百個?就算一百個都唔可以作準......D男人好慘架

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

嗰日同個朋友傾開,先知原來好多中學同學都好鍾意約埋北上尋歡架!
緣是天意,份是人為,有緣相遇者,珍惜緣份的來臨

大宅

十個有十個太誇張, 但老實說, 我自己熟既又知內情既情況, 都十個有五,六個...
所以自己更加珍惜身邊人, 因為多人係咁, 好容易合理化自己既行為...
好同意物以類聚. 識得一個有婚外情既, 個男士既同事&朋友差唔多個個都有(唔止男, 女既都有), 仲要互相幫忙隱瞞個正印...
所以我都好留意老公身邊既朋友係咩人, 好在, 佢做得耐朋友既都係結左婚好耐, or 超錫女友/老婆的~~(同埋都係唔成日上網的 :p)

首頁

尾頁

跳至