美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

有什麼產品可以收縮鼻的毛孔呢?

因為經常清完黑頭好快又有, 所以想清完後可以收縮返毛孔, 就無咁快有黑頭~

男爵府

Re: 有什麼產品可以收縮鼻的毛孔呢?

我都想知, 毛孔係我既難題 :-( :-(

大宅

最近我用左sofina(very very line)
新出的only塗鼻的控油膏, 真係正到痺^^

以前我個鼻位成日出油,毛孔又大,
就算去晒d黑頭, 一陣又出番@@.
而且我眉心對上個位,
同下巴都好出油, 我都薄薄塗一d上去.
只從我用左呢隻野後, 成日吾駛用一張臉油紙,
(以前就算吾記得帶紙巾, 都一定記得帶臉油紙的)

佢係0即出來好像膏狀,
塗上鼻後一陣會變左一層好幼細的粉末,
佢張d毛孔遮得好好, 仲令個鼻d毛孔吾再出油,
我用左一個月毛孔都細左.

我仲介紹埋比我媽咪, 佢同我皮膚一樣有0甘既問題,
連佢都話正.. 希望可以幫到大家啦.

$250一支, 我想可以用上3個月到啦!

大宅

多謝你提供呀, 等我去sofina counter到睇睇先~
平時我都有用開sofina very very 的保濕液, 覺得夏天用好好, 保濕得來又唔油, 不過我就唔知近期出左隻收鼻的產品啊~ 去睇睇先!

大宅

愛麗斯 :
我都係剛剛用sofina d prduct..
用下用下而家全條line 轉晒啦!!
好爽吾lup, 埋晒我混合性, t位超多油的人用.

佢收毛孔有分2支的,
一支係鼻only, 另一支係鼻翼2邊臉位(毛孔粗大的地方),
我都買埋啦..好用啊! 你去try下d 質地啦!

大宅

3X:

我諗住去counter睇睇, 之後如果0岩就去呢個網頁到訂囉, 好似平d嘛~ 不過我未試過網上訂的, 我見係之前有些BK媽咪介紹這個網頁可以平D訂化妝品, 咪試下囉 ~
http://www.adambeauty.com

複式洋房

我都有幫襯呢個網頁買

大宅

Dear 3X

我想問你講緊sofina收毛孔果支野係唔係叫做淨化毛孔慕絲(pore clear perfect mousse)?因為我想問清楚先至去買!
thanks

Little :wink:

男爵府

畀面勳章

我覺得CLINQUE新出果隻控油收細毛孔MASK幾好..只係敷五分鐘,已經見到D毛孔細晒

男爵府

hello chaiwawa,

what is the full name of the clinque mask? thanks.

chaiwawa 寫道:
我覺得CLINQUE新出果隻控油收細毛孔MASK幾好..只係敷五分鐘,已經見到D毛孔細晒
[img align=left]http://jsebeauty.com/sophia/owen11.jpg[/img]

複式洋房

Can you tell me what's the name of it?

大宅

你地讚到Sofina收毛孔果支慕絲(pore clear perfect mousse)禁正,搞我今日立刻買了,今晚用了,效果不錯,不過等我明天日間用多次再下結論。我同3X一樣,T位超多油,我連另一支for鼻翼兩邊都買了,希望今次真的可解決我這個皮膚問題。

大宅

麻煩想問下for 鼻翼2邊面果支叫咩名..
另外可唔可以介紹下2支既用法. thx
3X 寫道:
愛麗斯 :
我都係剛剛用sofina d prduct..
用下用下而家全條line 轉晒啦!!
好爽吾lup, 埋晒我混合性, t位超多油的人用.

佢收毛孔有分2支的,
一支係鼻only, 另一支係鼻翼2邊臉位(毛孔粗大的地方),
我都買埋啦..好用啊! 你去try下d 質地啦!
我係淑女, 唔好欠我 8-) 8-)

大宅

only for鼻的叫 
very very pore clear perfect mousse
http://www.adambeauty.com/showitem.php?itemtype=detail&itemid=20362&brandid=70&language=&agentid=4

其實藍色小牙膏裝係for鼻翼2邊對下個面位(毛孔較粗大)
, 吾係for鼻翼, 個名叫pore zone care
http://www.adambeauty.com/showbrand.php?brandid=75&language=&agentid=4架!!

去看http://www.adambeauty.com看啦! 佢都有介紹的

大宅

Hi, 3x,
May I confirm with you..."最近我用左sofina(very very line)新出的only塗鼻的控油膏, 真係正到痺" ...... the name is Pore clear perfect mousse (green in colour) ???????

Besides, have you try "owdery pore control" ???? Any comment !

3X 寫道:
最近我用左sofina(very very line)
新出的only塗鼻的控油膏, 真係正到痺^^

佢係0即出來好像膏狀,
塗上鼻後一陣會變左一層好幼細的粉末,
佢張d毛孔遮得好好, 仲令個鼻d毛孔吾再出油,
我用左一個月毛孔都細左.

水晶宮

sofina 出呢2支野時, 係 counter 買左藍色果支黎用
效果都ok, 毛孔望落細左dd

最衰果時唔知有呢個 web site 咁好啦, 慳返d嘛
呢個星期一我第一次幫襯 adambeauty, 真正

大宅

to 2hmama :
yes, 就係呢個.====>ore clear perfect mousse (green in colour)

另外我都有買埋"owdery pore control",
塗了上去毛孔係明顯細左, 不過洗完臉, 咩都無塗時,
都一樣見到d毛孔,
不過就比之前收細左小小,(我用了3星期左右) ,
我問過個sales , 好似比起green個所pore clear perfect mousse無0甘快有效!! why???

個sales說用來收細成人毛孔的產品要用一排先見效果的, 吾會太快見到result, 所以叫我比d恆心用下去.

mm... 我個人都推薦呢個product ^^ 因為我鼻旁臉位都算油0架! 用左又真係爽晒wor, 0米當係控油0甘用都好啦!

別墅

你地讚到Sofina d 產品好似好 work, 等我又買來試試先

子爵府

咁Sofina隻控油膏可否用於面額??會否太乾??Thx~~

複式洋房

見你地講到咁正 今日即刻去sofina 買左 pore mousse黎試,但用后發現鼻位特別白 (即係d粉),望落有d怪,係唔係我用o既方法唔o岩呢 望賜教
我最愛我扁扁,QQ ,冬冬 有佢o地我就心滿意足 ;-) :-D :-P

首頁

尾頁

跳至