懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

有冇人睇過羅趙豐醫生或者潘錫昌醫生呀??邊個好d呀??any comments???

大宅

回覆 1# kerobobo 的文章

我1路看dr.poon
佢都幾好人....風趣....起碼有時氣氛沒咁緊張.....價錢都中價$600元1次

大宅

我之前都係睇潘錫昌醫生, 好好人, 好風脆, 好醫生一個. 而且有問必答, 好詳細, 好細心.

複式洋房

我啱啱生完都係搵潘錫昌醫生幫我開刀.. 傷口都埋得幾好..

佢真係幾風趣架.. 至少我半麻開刀個時都唔係幾驚...

價錢中價啦.. 唔算收得貴.. 不過佢都幾多人睇.. 去診所睇佢時預左要等一等啦..

珍珠宮

我睇羅醫生, ok gar, 屋企+埋我, 4姐妹都搵佢開刀. 佢好細心.
宜家第2胎都係搵番佢.

大宅

我睇緊羅醫生, 佢好多症, 如果放工時間睇都要等幾耐吓, 個人就唔多嘢講, 不過都好專業, 因為佢經驗豐富。我見有D老人家都係搵佢睇婦科病, 似係熟客仔, 睇咗好多年。

我有幾個朋友係搵佢接生, 亦有朋友搵佢割朱古力瘤。我自己上次陀B小X咗就搵佢做吸宮。佢唔平, 不過我嫂睇果D仲貴, 我唯有搵佢睇。

不過, 如果你搵佢生, 只有St. Paul & 養和, 養和就多數full, 因為我5w時問養和有冇位, 佢話已經full哂。

大宅

我又係諗住搵DR.POON,我係朋友介紹,話佢幾好!!
原帖由 kerobobo 於 10-10-5 15:19 發表
有冇人睇過羅趙豐醫生或者潘錫昌醫生呀??邊個好d呀??any comments???

大宅

我想你問果時搵DR.POON開刀,埋單幾錢呀?係邊間醫院做?
原帖由 joeyk715 於 10-10-5 22:59 發表
我啱啱生完都係搵潘錫昌醫生幫我開刀.. 傷口都埋得幾好..

佢真係幾風趣架.. 至少我半麻開刀個時都唔係幾驚...

價錢中價啦.. 唔算收得貴.. 不過佢都幾多人睇.. 去診所睇佢時預左要等一等啦.. ...

侯爵府

大廚勳章 好媽媽勳章

我2個都睇過
最後係睇dr poon
因為我覺得dr law大把客
好似唔太至在睇我
同埋佢太着緊我係咪搵佢生仔(我睇佢時係第一次產檢)
我果時因為未決定係咪在c+生
所以無覆佢
佢超緊張叫個護士催我(雖然我都明白醫院d床位緊張,尤其係養和)
不過個感覺唔係幾好
至於dr poon
為人幾風趣
同埋次次睇佢都非常詳細(at least睇 0.5小時)
同埋佢部3d機真係超清
bb手指腳趾心肝脾肺腎真係好清楚睇到晒
仲有隻dvd攞返

原帖由 kerobobo 於 10-10-5 15:19 發表

大宅

回覆 1# lalamike 的文章

你找dr. poon 開刀。幾錢。我想在嘉x撒生....

珍珠宮

咁你check 下潘錫昌醫生開刀幾錢
仲有係私家生要搵埋兒科, 不過通常醫生or醫院會問你or 介紹比你, 你都要check 埋幾多錢

差不多, 你就試下呢個啦, 其他mami 都話佢幾好.

大宅

原帖由 xglo 於 10-10-6 10:42 發表
我又係諗住搵DR.POON,我係朋友介紹,話佢幾好!!

HEHE.....嘜咁岩呀~~~~

大宅

原帖由 CarMan 於 10-10-6 11:10 發表
咁你check 下潘錫昌醫生開刀幾錢
仲有係私家生要搵埋兒科, 不過通常醫生or醫院會問你or 介紹比你, 你都要check 埋幾多錢

差不多, 你就試下呢個啦, 其他mami 都話佢幾好. ...

好呀我下就問下先,因我阿哥阿嫂極力推介DR.POON俾我,就諗住試下,同埋佢開刀好似唔貴,上年有個MAMI話開刀出院4萬有找.........

大宅

係呀, 我BOOK第1次產檢時個姑娘喺電話已經即刻問我喺邊度生? 都令我好反感, 不過自己又冇再搵其他e生, 我老公又覺得生不如熟 (上次陀B都係搵佢睇), 佢唔想轉。

係呢, Dr Poon邊一區架? 喺邊間醫院掛單架?

原帖由 lalamike 於 10-10-6 10:58 發表
我2個都睇過
最後係睇dr poon
因為我覺得dr law大把客
好似唔太至在睇我
同埋佢太着緊我係咪搵佢生仔(我睇佢時係第一次產檢)
我果時因為未決定係咪在c+生
所以無覆佢
佢超緊張叫個護士催我(雖然我都明白醫院d床位緊 ...

侯爵府

大廚勳章 好媽媽勳章

我係睇dr poon產檢
不過我唔係搵佢開刀嫁
因為我其實想在st paul生
所以我搵左st paul的駐院醫生dr fong開刀
至於dr poon
我是平日去產檢時睇佢
(因為睇dr fong每次要排隊at least 2-3個鐘)
所以唔知佢收幾$$
不過佢開刀應該唔貴(反而係平時產檢貴)

原帖由 肥肥地 於 10-10-6 11:01 發表
你找dr. poon 開刀。幾錢。我想在嘉x撒生....

侯爵府

大廚勳章 好媽媽勳章

原來你都係呀~~
我覺得令人幾反感囉
dr poon本身clinic在中環及旺角
我曾經問過佢在邊間醫院掛單
佢講左一連串比我
印象中,法國、養和、st paul、浸會佢都ok嫁
你可以打去問下呀

原帖由 Gift@20100101 於 10-10-6 11:24 發表
係呀, 我BOOK第1次產檢時個姑娘喺電話已經即刻問我喺邊度生? 都令我好反感, 不過自己又冇再搵其他e生, 我老公又覺得生不如熟 (上次陀B都係搵佢睇), 佢唔想轉。

係呢, Dr Poon邊一區架? 喺邊間醫院掛單架?

...

大宅

唔該哂你呀, 佢係咪順產&開刀都接架? 平時產檢1次幾$? 醫生費幾多? 巡房費又幾多? 我知羅醫生有埋兒科醫生拍住做, 到時生仔唔駛再搵兒科醫生, 咁Dr Poon有冇架?

btw, 可否pm佢中環個TEL NO.俾我? thanks!

原帖由 lalamike 於 10-10-6 11:38 發表
原來你都係呀~~
我覺得令人幾反感囉
dr poon本身clinic在中環及旺角
我曾經問過佢在邊間醫院掛單
佢講左一連串比我
印象中,法國、養和、st paul、浸會佢都ok嫁
你可以打去問下呀

...

侯爵府

大廚勳章 好媽媽勳章

因為我一心只係喺dr poon度做產檢
唔係搵佢接生
所以我果時無問得咁詳細呀
但印象中
佢好似講過開刀順產都接的
產檢好似有分3個月前同3個月後的
3個月前好似600(唔記得有無加左價,因為佢年頭係加左一次的)
3個月後好似1000
醫生費我無問
不過見有jm post過
好似萬幾蚊 (唔駛2萬)
至於巡房、兒科果d我唔知呀
我pm你佢中環電話啦
你打去約啦
姑娘都好好人嫁

原帖由 Gift@20100101 於 10-10-6 11:45 發表
唔該哂你呀, 佢係咪順產&開刀都接架? 平時產檢1次幾$? 醫生費幾多? 巡房費又幾多? 我知羅醫生有埋兒科醫生拍住做, 到時生仔唔駛再搵兒科醫生, 咁Dr Poon有冇架?

btw, 可否pm佢中環個TEL NO.俾我? thanks!

...

大宅

原帖由 Gift@20100101 於 10-10-6 11:45 發表

...

大宅

唔該哂lalamike~~

首頁

尾頁

跳至