論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 親子達人勳章 陪月勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

四歲女童身上驚現多處瘀傷。母親查問下,女童聲稱曾遭家中印傭以手指插私處。該印傭暫被控一項虐兒罪,昨在荃灣裁判法院提堂。她暫時毋須答辯,等候警方進一步調查及律政司意見, 12月 21日再訊。

被控虐兒准保
被告 Siti Pangatin( 38歲),被控於去年 12月 16日至本月 23日虐待四歲女事主。控方指,被告案發時居於東涌,負責照顧事主及一名 11個月大嬰兒。本月 23日,事主向母親訴說感到痛楚,母親檢查女兒身體,發現她的腿、腰、臀甚至下體均有瘀傷。事主透露曾遭被告以手指插入私處,母親報警將被告拘捕。被告警誡下否認虐兒。
控方會提取醫療報告,以確定女童何時受傷,而女童將透過視像系統作供。控方反對保釋,惟主任裁判官練錦鴻最終批准被告以現金及人事各 3,000元擔保,但她需搬到僱傭中心位於旺角的宿舍。

大宅

伯爵府

死x街丫,4歲幾都攪,死變態,好彩妹妹識同媽媽講,11個月既bb都唔知有無俾個死變態攪過.....

呢個x街入到罪,唔知判幾多呢,唔好俾佢有好日子過

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

水晶宮

少奶奶的身份,丫頭的命...

禁止訪問

大宅

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

真係陰公...個妹妹...
一定要重判呢件pk!!!

大宅

LESBIAN???

民房

其實好多印印都係lesbian, 我都聽過不少case, 仲見過佢地同D 女少主人......個女少主人仲比佢由個胸一路掃上掃落, 真係無眼看

水晶宮

2024年龍年勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

正人渣, 4歲都搞

男爵府

畀面勳章

咁嚴重既罪點解可以保釋?!有無搞錯!?

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

衰得咁交關, 至衰HK法律懶個鬆. 最好比大陸判, 欏佢去勞改30年.

男爵府

畀面勳章

原帖由 lily-of-valley 於 10-10-27 12:05 發表
衰得咁交關, 至衰HK法律懶個鬆. 最好比大陸判, 欏佢去勞改30年.

AGREE NO MORE !!

珍珠宮

超!! 呢d人渣會判幾重吖~~ 比盡佢判1個月啦~~ 仲分分鐘要個僱主補返足$比佢返老家享福~~

HK政府~ 似人既就唔該判重d啦!!

男爵府

長期side香港人米飯?不如判佢永不能再黎港搵食仲實際!

原帖由 Siuchoi 於 10-10-27 13:14 發表
超!! 呢d人渣會判幾重吖~~ 比盡佢判1個月啦~~ 仲分分鐘要個僱主補返足$比佢返老家享福~~

HK政府~ 似人既就唔該判重d啦!!

珍珠宮

原帖由 idy926 於 10-10-27 13:24 發表
長期side香港人米飯?不如判佢永不能再黎港搵食仲實際!

你估HK政府會咩~
仲有, 佢地改個名換個passport又可以再黎過架~~

大宅

醒目開學勳章

點判都彌補唔到小女孩和媽媽的心中痛恨......

唉.... 諗極都唔明點解呢D渣滓會攪小朋友, 就算有幾唔鍾意個小朋友 or 顧主都好, 都唔應該攪小朋友, 點解佢地唔識同個顧主辭工呢, 反正佢地都成日覺得自己一定有人請

男爵府

好媽媽勳章

所以就算個印幾好,我都盡量由自己照顧返仔女,尤其係貼身既野.眼仔必備,起碼有事都怏知.因為太多呢啲case唔怕一萬,萬一都唔可以發生. 呢啲pk遲早攪到佢啲同鄉齊齊冇得撈!

男爵府

唔知今次個官又點判呢d人渣呢,4歲細路都攪,正pk!

首頁

尾頁

跳至