自由報料

跳至

首頁

尾頁

子爵府

有無人最近續左約呀? 有乜野正plan呢? 因為佢地打黎叫我續約, 只係offer到$44/month (簽24個月, 每月$88, 但係free 12個月), 問佢有無wellcome coupon送, 佢死都話無哂送coupon呢樣野喎!!!

禁止訪問

大宅

請問你有無你這個SALES 電話? 我都最近要續約,但佢話平均只做到$55/月.如果做你這個PLAN要轉埋手提過去先有.THX!!
原帖由 801 於 10-11-1 12:31 發表
有無人最近續左約呀? 有乜野正plan呢? 因為佢地打黎叫我續約, 只係offer到$44/month (簽24個月, 每月$88, 但係free 12個月), 問佢有無wellcome coupon送, 佢死都話無哂送coupon呢樣野喎!!! ...

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我都有屋企人最近要續約,有冇多D人可以報下料??

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

你係自己打電話去PCCW, 定係佢地打電話問你是否續約呢?
原帖由 heidiyhthm 於 10-11-1 20:55 發表
請問你有無你這個SALES 電話? 我都最近要續約,但佢話平均只做到$55/月.如果做你這個PLAN要轉埋手提過去先有.THX!!

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 wcpcelia 於 10-11-1 20:59 發表

剛剛10月尾續約,都係$44PLANX24MONTHS,死都話已經冇WEll禮券,算,唔洗$441/3月已經好好,但…續約前有個事件大家要留心,
事原係我份約應該係11月到期(我自己記錯10月到期),係9月頭,有位小姐打黎,話係PCCW職員,話我份約10月到期,話可以$88PLAN送XXXX,我話唔要,佢話$68PLAN送XXXX,我話都唔要,只要最平個PLAN,咁佢話可以做返我用緊$44個PLAN比我,但要簽2年,我話考慮下,但個小姐好似好急咁摧我簽約(口頭),我諗住拖下佢先,咁個姐姐話聽日再打黎(佢冇講佢姓乜,亦冇留低聯絡),但等左成大半個月都冇打黎,我自己就打去1000都問續約,熱線個職員話$88/xx月,$68/xx月,我話:你之前有職員打黎話可以做返$44/月比我喎,個職員話等等,比佢查下先,點知返黎個職員話冇記錄有同事打過比你喎,你份約係11月先到期喎,果刻個心有d驚,咁之前個個小姐係邊個,好彩我冇比資料佢姐…SIS們小心小心

子爵府

原帖由 agneskong 於 10-11-1 21:38 發表

剛剛10月尾續約,都係$44PLANX24MONTHS,死都話已經冇WEll禮券,算,唔洗$441/3月已經好好,但…續約前有個事件大家要留心,
事原係我份約應該係11月到期(我自己記錯10月到期),係9月頭,有位小姐打黎,話係PCCW職員,話我份約10月到期, ...

oh....唔通而家真係無得送wellcome coupon!!!

大宅

我是佢打來先(8月時)話續約平均$55/月,我話我12月先到期,而且我d朋友用緊平均$34/月.他說沒這優惠了,那我說考慮先.到現在要續了,我再打上去問都是$55/月.沒有其他平d了,都不知續不續好.
原帖由 wcpcelia 於 10-11-1 20:59 發表

雲母殿

唔該晒
原帖由 agneskong 於 10-11-1 21:38 發表

事原係我份約應該係11月到期(我自己記錯10月到期),係9月頭,有位小姐打黎,話係PCCW職員,話我份約10月到期, ...

大宅

我9月續既, $44/月 - 18個月約, 加送180 welcome coupon, 我家姐上個月續都係$44/月, 不過已經冇coupon送

大宅

回覆 1# kmtham 的文章

我都是$44/month (簽18個月, free 9個月), 有wellcome coupon $180送,不過我是填在cut form俾佢,到合約期最後一天才renew, sales仲同我renew埋網上行,簽24個月,平芍$108。我座大廈只有網上行和有線,所以做唔到$99。

大宅

我也是9月已經續了約, $44/月 - 18個月約, 加送180 welcome coupon.

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

請問你個plan 係唔係要join埋其他手電計劃 or 上網計劃才可 ? 謝謝! :)

原帖由 1022YIUYIU 於 10-11-2 10:09 發表
我也是9月已經續了約, $44/月 - 18個月約, 加送180 welcome coupon.

伯爵府

開心吸收勳章 環保接龍勳章

原帖由 1022YIUYIU 於 10-11-2 10:09 發表

請問可否提供PCCW個sales電話? 謝謝。

雲母殿

請問你個plan 係唔係要join埋其他手電計劃 or 上網計劃才可 ?

侯爵府

原帖由 yukico 於 10-11-2 13:56 發表

me x2 我都就到期.謝謝

男爵府

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

18個月,9個月免費,另每月交88,wellcome coupon $180,平均$34個月。

雲母殿

請問係pccwsales打電話比你,定係你打去續約的呢?
原帖由 kwan1981 於 10-11-2 15:39 發表
18個月,9個月免費,另每月交88,wellcome coupon $180,平均$34個月。

子爵府

原帖由 kwan1981 於 10-11-2 15:39 發表

請問你係幾時續約架??

首頁

尾頁

跳至